10 مگ مخابرات الان گرفتم 250 دانلود میکنه چرا؟؟؟:n38::n38::n38::n38:
Printable View
10 مگ مخابرات الان گرفتم 250 دانلود میکنه چرا؟؟؟:n38::n38::n38::n38:
این 3g همراه اول چقدررر خوبه.تو محل ما تازه دکلشو گذاشتن.امروز تست گرفتم 8مگ سرعتشه.نه قطعی نداره نه چیزی سرعت وبگردیشم عالیه.من که adsl رو بیخیال شدم با این پشتیبانی مزخرفش
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
3G همراه اول پینگ جالبی نداره! :n37:
حداقل برای من که به این صورت بوده . . .
من الان 2 مگ مخابراتم دارم ولی این همراه اول خیلی خیلی بهتره واسه من
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
از نظر سرعت دانلود حق با شماست و 3G همراه اول بهتر از ADSL مخابرات جواب میده . . .
ولی از نظر Ping ، تو تستهایی که انجام دادم، پینگ 3G تقریبا ۲ برابر پینگ ADSL بود . . .
--------------------
ADSL مخابرات
محتوای مخفی: tracert 75.126.52.197
محتوای مخفی: ping 8.8.8.8 -n 20
محتوای مخفی: ping 4.2.2.4 -n 20
--------------------
3G همراه اول
محتوای مخفی: tracert 75.126.52.197
محتوای مخفی: ping 8.8.8.8 -n 20
محتوای مخفی: ping 4.2.2.4 -n 20
بعد کلی مکافات کشیدن و بارها زنگ زدن شکایت به 195 امروز data rate خط ام رو گذاشتن رو ده مگ ک کلهم منهدم شد ب گمانم ! الانم دارم با اون یکی خط ام صحبت ام می کنم وگرنه خطی که data rate رو ده مگ هست ب زور کانکت میشه بعد این هم ک کانکت شد تقریبا سرعت اش رو صفر کیلو بایته و نیم ساعتی طول میکشه ی صفحه باز کن! :n14: زنگ زدم 2020 گفتن به ده مگ شدن ارتباط نداره چون اونا قبل اینکه ده مگ کنن خط رو تست می کنن ... به هر داستانی شده برای خودش ماجرای ده مگ شدن ماااا
امروز اینترنت به فنا رفته. فکر کنم 60-70 باری آی پی عوض شده!
اینم جواب سامانه 195 در مقابل پیگیری های من ! امروز بالاخره من سرعت دانلود یک مگابایت بر ثانیه رو به چشم خودم دیدم :n19::n20: این جمله دوم معنیش چیه ؟ ضمناً در ساعات غير از دانلود رايگان شبانه (1 الي 8 بامداد) سرعت دانلود مشترك مطابق مصوبات سازمان تنظيم مقررات مي باشد یعنی چی ؟ مطابق مصوبات در ساعات دانلود چقدر باید باشه در ساعات غیر دانلود چقدر ؟نقل قول:
برابر بررسي هاي فني به عمل آمده مشخص گرديد كه مشكل مشترك ياد شده مربوط به config پورت بوده كه مرتفع گرديد . ضمناً در ساعات غير از دانلود رايگان شبانه (1 الي 8 بامداد) سرعت دانلود مشترك مطابق مصوبات سازمان تنظيم مقررات مي باشد .
اينترنت اروميه هميشه قطع هست فقط بعضي وقت ها وصل ميشه
.نقل قول:
.
.
تایید میشه ،،، افتضاحه ..!