میگم چه خوب میشه psp go همی با همین روش هک بشه .نقل قول:
میگم چه خوب میشه psp go همی با همین روش هک بشه .نقل قول:
یه سوال
می خوام ببینم مشکلی نیست اگه psp مدت زیادی stand by باشه (مثلا 24 ساعت)؟
روی باطریش تاثیر نداره؟
اتصال به تلویزیون با PSP 2000 از طریق کابل Component انجام میشه، که کیفیت جالبی برای پخش Multimedia نداره ...نقل قول:
ولی برای اتصال PSP 3000 به جای کابل نسل قبل، از کابل پنج سره استفاده میشه که، باعث ایجاد رزولوشن 480×720 (DVD) میشه! (البته فقط برای پخش فیلم ... یعنی تصویر بازی روی همون رزولوشن 272×480 قفل شده)
اینطور که توی سایت های خارجی خوندم در ریزولیشن خروجی با هم تفاوت دارندنقل قول:
خروجی مدل 2000 به صورت 480i هست
و خروجی مدل 3000 به صورت 480p
که 3000 کیفیت بهتری در خروجی دارد
در مدل 2000 برای بازی کردن روی tv حتما باید از کابل Component استفاده کنی و تلویزیون هم progressive را پشتیبانی کنه.
اما توی 3000 اینطور نیست و با هر کابل و تلویزونی میتونی بازی کنی.
من با اینکه کابل داشتم اما 1 بار بیشتر به تلویزیون وصل نکردم.چون اصلا حال نمیده.
بازی که اصلا فایده ای نداره(کیفیت شدید افت میکنه.)
اما فیلم دیدن باهاش بدی نبود.این ریزولیشن ها هم فکر کنم توی فیلم باشه.که برای فیلم هم تقریبا کم هست.
در 2000 هم میشه از کابلComponent (به قول شما 5 سر) استفاده کرد.نقل قول:
تنها تفاوت همان ریزولیشن خروجی تصویر هست.
که همانطور که شما گفتی فقط در فیلم میشود ازش استفاده کرد.
کابل Component همان کابل 5 سر هست.که فرقی با هم ندارند. 2 فیش برای صدا و سه فیش دیگه برای تصویر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل Composite هم کابل 3 سر هست که بهش کابل av هم میگویند.2 فیش برای صدا و یک فیش برای تصویر.
تاثیر خاصی که نمیزاره.نقل قول:
من از وقتی خریدم همیشه(یک سال و چند ماه) روی stand by بوده.و تا حالا مشکلی نداشتم.
اصلا به فکر این نوع کپی خور شدن نباش.نقل قول:
چون فقط توی 5.03 یک باگ بود که میشد از این روش کپی خور کرد.
سونی هم وقتی این موضوع را فهمید سریعا فریمور 5.50 را منتشر کرد که این باگ را اصلاح کرد.
کسی نیست جواب من بده همچنان مشکل باقیه وقتی بازی راک بند را میرزم تو پوشه ایزو اجرا میشه ولی وقتی از بازی خارج شدم دسگاه از حالت هک خارج میشه و تا وقتی که فرمت نکنم هیچ بازی اجرا نمیکنهنقل قول:
اینجا کسی Sims 2 بازی نمیکنه؟(PSP)
سلام خسته نباشید بچه خواهر من یک psp 2004 خریده میخواستم بدونم هک میشه یا نه؟ slim یا flat ؟ کدوماش بهتره؟قیمتش آلان چقدره؟
شرمنده من اینقدر سطح پایین حرف میزنم چیزی از این کنسول نمیدونم اگه چیزه دیگه ای هم هست برام توضیح بدید یا یک لینک بدین ممنون ممنون.
خوشبختانه الان دیگه همش هک میشه توضیحات کامل در تاپیک زیر:نقل قول:
آموزش هک کردنpsp2000 ta088v3&psp3000
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3810538#post3810538
ببخشید psp 2004 چه فرقی با 2000 و 3000 داره من اصلا داخل لینک psp2004 ندیدم یا 2000 یا 3000 ممنون
کسی نمیتونه به من کمک کنه. تو Sims 2 هر کاری که به سگم یاد میدم یاد نمیگیره. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟