اینجا اجازه ی عصبانی شدن ندارم وگرنه به همون افراد نشون می دادم عصبانیت یعنی چی! اصلا معلوم نیست این چه برخورد زشتیه که در این فروم با ما 360 دارها یا کنسول گیمر ها میشه! حکایت این فروم هم شده عین مملکتمون!اما نکته ی جالب اینه که تا وارد بخش بازی های کامپیوتری میشیم در هر تاپیک بازی مطالب مهم و مفید راجع به گیم پلی بازی یا گرافیک بازی یا نقد های بازی همه و همه در بهبوه ای از در خواست پچ و درخوسات کمک و همچنین واژه هایی مثل :این چرا این طوریه-این چرا صدا نداره-این چرا گرافیک بالا نمیاره-سیستم مورد نیاز بازی چیه و ...به چشم می خوره.وقتی یه استاد مثل پدارم میاد و حرف حقیقت رو می زنه یک عده تازه به دوران رسیده ابتدایی که اطلاعاتشون در حده صفره بهش حمله می کنن که تو داری اشتباه می کنی! بازی از XBOX 360 به PC پورت نشده!حتما باید حرف سازنده به انگلیسی تحویلشون بدی تا باور کنن!تاپیک بازی های اختصاصی محکوم به اینه که بهش توجه نشه.تاپیک بازی های کنسولی اصلا دیده نمیشه و هر چند وقت یک بار یک نفر میاد و با دادن یک اسپم تمام تاپیک رو به هم می ریزه!مثل اون فردی که اومد تاپیک Dantes Inferno رو به اون شکل به هم ریخت!و یا در همین تاپیک ها میان بیان می کنن واقعا ممکن نیست بازی برای PC بیاد؟اونم بازی که نشان SONY COMPUTER ENTERTAINMENT رو داره!فقط به این دلیل که پست ها بالا بره!و تاپیک بازی های اختصاصی تبدیل میشه به یک اسپم کده ی تمام عیار!بعد از اونم که کنسول ها جلوی پیشرفت گرافیک رو گرفتن(جدیدا).بعدشم جامعه ی بزرگ 360 داران در جهان تبدیل شدن به افراد بدبختی که این کنسول آشغال رفته تو پاچشون!!!در آخرم محکوم میشیم به تعصب های الکی! و تمام موارد از چشم ما دیده میشه!این یعنی چی به نظر شما؟عصبانیت نداره؟این رفتار منطق میشناسه؟این رفتار درسته؟
این فقط بخشی از بروردیه که با ما میشه.حالا دیگه چی میگین؟تاپیک خودمون انجمن خودمونم بهمون حروم می کنید؟!می خواید ازمون بگیرید؟!نا ارحتید که چرا حرف می زنیم؟! محکوممون می کنید؟! کم به من توحین کرد همین آقا :خنده دار-تو سبک هارو بلد نیستی-تو مقرراتو نخوندی-تو حرف بی خود می زنی-تو دلت خوشه!
حالا ببین که من عصبانی نشدم.نذاشتن که عصبانی بشم!
در ضمن اونم اگه از انحصار خارج شد به قول آقا پدرام می تونید در دنیای باگ شنا کنید و خوش باشید!احتیاجی به نا راحتی نیست!این بیشتر خنده می طلبه تا ناراحتی
من دروغ نگفتم
من تازگیا با PC نتونستم بازی FPS انجام بدم.خیلی سختم بود!
ترجیه میدم توی یه جای راحت جلوی TV بشینم و Wireless Controler های فوق العاده خوش دست XBOX 360 رو دستم بگیرم و بازی رو از نزدیک لمس کنم با Vibration هایی که دسته بعد از هر شلیک میدهو از بازی های FPS نهایت لذت رو ببرم