همچنان قطعی و وصلی ... :n27:
1 شنبه 1 ماه 1 سوپرایز بردار جمع کن باو تو نمیتونی یه نت درست به مشتری بدی الاغ...
Printable View
همچنان قطعی و وصلی ... :n27:
1 شنبه 1 ماه 1 سوپرایز بردار جمع کن باو تو نمیتونی یه نت درست به مشتری بدی الاغ...
حدودسه چهار ساعت اسیاتک به صورت سراسری قطع بود پشتیبانی ۱۵۴۴ رو هم کلا گذاشتن روی بوق اشغال پیج اینستاگرام اسیاتک هم کلا کامنت انتقادی رو پاک میکنن سوپرایز امروز قطعی سراسری بود و السلام
1 مثل آسیاتک ! :n02: یعنی فقط لغزخونی در تلگرامو بلدن اینا .نقل قول:
بله قطعی برای کل ایران بودنقل قول:
گرونی بعدی اینترنت در راهه. پیش به سوی اینترانت ملی-کره شمالینقل قول:
چه قد خوبن واقعا اینا
من سرویس DSL-Box داشتم 2 ساله 4 تا 10 صبح نامحدود
خونه رو اومدیم عوض کردیم زنگ زدم بهشون گفتم امکانش هست سرویس رو انتقال بدم به خط جدید؟ تاکید هم کردم که شبانم رو من حتما میخوام! گفتن آره عینا میاد روی خط جدیدتون
منم قبول کردم که دوباره از اسیاتک بگیرم
حالا که رانژه شدمو سرویس فعال شده اومدم دیدم فقط تعداد روزم از سرویس قبلی انتقال داده شده! زنگ زدم میگم چه وضعشه؟ شبانه من کو؟ نماینده مشهد که بهم گفت دست من نیس
نماینده 1544 هم گفت تقصیر نماینده بوده که بهتون اطلاعات غلط داده، گفت برین شکایت کنین رسیدگی بشه
شکایت کردم 2 روز قبل تا الان که خبری نشد زنگ شدم گفتن درحال رسیدگیه؛ الانم بعد چن ساعت اسمس اومده از طرف 1544 که "اطلاعات خرید شما: اینترنت پرسرعت شهاب 4 گیگ در ماه (2تا 8صبح نامحدود)"
زنگم نزدن بهم که بگن قضیه این اسمس چیه
انگار میخوان این سرویس رو برام فعال کنن که فقط شبانه اضافه شه به سرویسم اونم درحالی که سرویس قبلی من شبانش از 4 بود تا 10 صبح نه 2 تا 8
مسخره کردن به خدا آدمو با این کاراشون
عمرا که میان میگن همینی که هست، 4 تا 10 صبحم نمیتونیم بهتون بدیم میخوای بخوا
بله دقیقا میخان گرون کنن بازم کامل مشخصه مرحله بعدی گرونی اینترنت این بار با عنوان اینترنت نامحدود!!!!!نقل قول:
قبلا اینترنت نامحدود جناب وزیر با سرعت 1 مگ شد اونم با اسم غیرحجمی با حجم 17 گیگ در ماه :n04::n04::n04: کسی برام توضیح بده آیا واقعا ما خریم؟؟؟؟ :n36:
سیستم خرید ترافیک چه جوریه دقیقا؟
من والا تا یکی دوماه پیش 31 گیگ میخریدم 55 تومن تقریبا الان 25 گیگ رو زده 56 تومن!
به صرفه ترینش 80 گیگه که میشه 88 تومننقل قول:
نت من کلا قطعه :n29:
مال شما هم قطعه؟؟؟
نقل قول:
اها اره این خوبه باز
بعدا اعلام شد این طرح بخاطر مشکلات هماهنگی تا پایان دوره دولت دوازدهم اجرا نمیشه، یعنی 4 سال بعد! حتما اون موقع بازهم چندی سالی عقب میندازن. قدرت این شرکتهای مخابراتی زیاده، میتونن با یکم باج دهی قانون رو تا اون موقع حذف کنننقل قول:
این شب بیداری و حجم رایگان شبانه جزء فرهنگ ایرانیان شده، هیچ کشوری تو دنیا این برنامه ها را نداره.
اگر گوگل کنید میبینید الان انترنت در ایران دومین گرانترین در دنیاست. چیزی که در اکثر کشورهای دنیا مفت و رایگان حساب میشه با حجم رایگان و سرعت بالا
دوستان برای آسیاتک مودم تنظیمات خاصی داره؟ پیامک اومده سرویس فعال شده من هم مودم رو تنظیم کردم اما هنوز هیچ چراغی روشن نمیشه ، به کارشناس هم زنگ زدم کاری نتونست بکنه
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
ببخشید منظور این بوده تا پایان دولت یازدهم یعنی احتمال داره همون مرداد ماه اجرا بشه ولی به احتمال کمترنقل قول:
این دیگه اخرشه،شعبده بازی اسیاتر رو ملاحظه میفرمایید :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول فکر کردم سیستم قاطی کرده با گوشی هم تست کردم دیدم نه همینه :n27: از چیز هم رد نمیشه در ضمن
آسیاتک شبانه رو برداشته؟
فناوا برداشته
منو باش بخاطر شبانه میخواستم از صبانت مهاجرت کنم به آسیاتک... امروز اومدم قیمتارو دوباره چک کنم دیدم کلمه شبانه کلا حذف شد.:n27:
جریان چیه؟
آسیاتک پیامک داده که خط من رانژه شده اما مودم رو که به تلفن وصل میکنم لینک نمیده؟علت چی میتونه باشه؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
شبانه هم حذف کردن ؟! :n08:یعنی تنها مزیت اسیاتک همین بود که دیگه اینم به سلامتی حذف شد
شبانه هاشو یه شبه زد پوکوند؟؟؟؟ :n21:
تو سایتش نیست ولی قابل خریده فک کنم
از تو سایت اصلی برداشتن ولی الآن نگاه کردم از پنل قابل خریده شایدم به زودی حذف کنننقل قول:
امیدم به همون شبانه بود، که اونم نسلش داره منقرض میشه. احساس میکنم از هر سمتی داره محدودیت ایجاد میشه.:n35:
آخه مگه من چقدر پول تو جیبم هست که بخوام یه حجمی هم اضافه برای دانلود یا تماشای ویدیو بگیرم.
کسی این مشکل عوض شدن آی پی رو نداره ؟ ازدیروز آی پی رو مولداوی نشون میده یکبارم سوءد مودم ریست کردم درست شد امروز دوباره رفته مولداوی سه تا سایت چک کردم دو تاش ایران زده با ای پی مولداوی سومی هم کلا مولداوی تازه الان از فایرفاکس ایمیل اومده اونم زده مولداوی
بعد از کلی توضیح دادن که درست نشد ایمیل زدم با اسکرین شات،درست کردن :n10:
دوستان مصوبه 249 براي اپراتورهاي تلفن همراه بوه. خودتون هم سرچ كنيد. اينا به نظرم دارن سوء استفاده ميكنن. تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شكايت كنيد مثل من.
اینو بگیر تا حذف نکردننقل قول:
بعدم 80 گیگ بگیر 88 تومن
تا سال بعد ادم میشن
پارس هم حذف کرد بعدا تا یه حدی برگردوند
بر پدر و مادرشون(تست همین الان)
منم کاملا حس میکنم این دو روزه کیفیت به شدت افت کرده تک کانکشن در حد 20-30 کیلو!!! واقعا بعضی وقتا به خودم میگم چرا پول یه مودم td-lte نمیدی که این همه به شخصیتت توهین نشه:n36:نقل قول:
نقل قول:
اونکه قیمت هاش فضاییه بابا، شبانه هم که کلا فکرشم نکن
کلا برا کسی خوبه که میخواد 4 تا سایت نیگا کنه اونم با سرعت بالا
من چند باری تست کردم و به این نتیجه رسیدم ارتباطات خارجی بیشتر وقتا پیوسته نیستنقل قول:
مثلا هر 10 یا 20 ریپلی یک دو تا تایم اوت میده
این قضیه وقتایی که آنلاین بازی کنین بشدت نمود پیدا میکنه
اتفاقا برعکس برای من که شارژامو دارم با 20-30 درصد زیر قیمت میفروشم ارزون درمیاد(در واقع مفت درمیاد چون شارژامو خودم به دست میارم و پولی بابتش نمیدم) هر گیگش حدودا میفته 1300 تومن که نسبت به سرعت و کیفیتی که میده عالیه چون با گوشی تجربه میکنم میفهمم تفاوتش با این آسیاتک آشغال چیه حالا اونم 4G بماند td-lte چی میشه. خرجش فقط یه مودمه که اونم یه بار تو عمرم میدم. در مورد شبانه هم که عالیه 900 تومن میدی که برای من میفته 700 تومن 10-20 گیگ میگیری چی از این بهتر؟؟نقل قول:
نقل قول:
اوپس! :دی
خب این چیزایی که گفتی جا برای کلی بحث داره که باید بشینم بپرسم فقط دربارش :دی
من یکی از اشناها فیبرنوری هست منطقه شون فقطم میتونه از مخابرات بگیره، دانلود شبانه هم داره، اول گفتم بیاد td-lte ولی بعدش که یادم اومد شبانه نداره و قیمت هاشم بالاس گفتم نه بیخیال
"این طرح در بازه زمانی 25، 26 و 27تیر 96 اجرا می شود .در این طرح چناچه مشترکین حجمی بیش از 3گیگ ( 3گیگ و بیشتر) خریداری نمایند به ازای آن یک ماه زمان ،، و همچنین مشترکین نامحدود در صورت تمدید و یا تغییر سرویس به سرویس نامحدود بالاتر، یک هفته زمان به اکانت شان افزوده خواهد شد."
یعنی الان 3 گیگ حجم بخریم 1 ماه اضافه میشه به زمان؟
با این توضیحات ارهنقل قول:
من الان 3 گیگ خریدم یک روز هم به اعتبارم اضافه نشد!
به منم تعلق نگرفت
نقل قول:خب با پشتیبانی حتما تماس گرفتید دیگه، چی گفتن اونا؟نقل قول:
الان تماس گرفتم گفتن تا 31 تیر اضافه میشهنقل قول:
طرح جالبی نیست مثل این میمونه به یه ماه اینترنت با 3 گیگ حجم 10 تومن پول بدین همون چیزی که 5 سال پیش از مخابرات میگرفتیم مگر اینکه سرویس خوبی داشته باشی مثلا عصرانه!!نقل قول:
سلام دوستان
حجمم تموم شده ، الان ٢٥٦ چالاك ٦ ماه ٦٠ گيگ شارژ كنم سرعتم ميارم پايين ؟ يادم نيست دو سه سال پيش اين سرويس داشتم ولي نميدونم كمش كردن يا نه؟ سرويس اخير م ٥١٢ بوده كه رو ٦ مگ بستن .
دوستان بین آسیاتک پارس آنلاین شاتل و .... و بقیه شون کدوم تو تهران بهتره ؟ لطفا یه راهنمایی کنین من میخوام برای خرید اقدام کنم