چقدر آواتارت خوشگله
حالتت رو خیلی قشنگ نشون میده!
اگه قبول کردن روی کمک های نقدی (ریسورسی) من حساب کن ;)
Printable View
چقدر آواتارت خوشگله
حالتت رو خیلی قشنگ نشون میده!
اگه قبول کردن روی کمک های نقدی (ریسورسی) من حساب کن ;)
من که فعلاً هنوزدر حالت بنّایی هستم،هر وقت درست شد پسوردشو برای عموم می زارم تا هرکی تونست سر بزنه که خیلی ثواب داره
من و20 رو با 14k ديليت كردم
رنكم 400بود !!!
حال کردی مصطفی جان :21:نقل قول:
دلایل این کار برای دوستانی که براشون سوال ایجاد شده :
ما یک ترایب داشتیم حدود 50 تا عضو داشت و دیروز تعداد عضو هاش 15 نفر بود :18:
از اون 50 نفر من دوک بودم pedram 10 هم دوک بود blackhawk هم دوک بود یک یاروی دیگه ای هم بارون بود barsam هم دیپلمات بود ( مصطفی هم عضو ناظر بود :27:)
دیروز فقط من و پدرام مونده بودیم که پدرام چراغش داشت قرمز می شد:19:
از 15 نفر دیروز 4 تا چراغ قرمز داشتیم و 6-7 چراغ زرد و فقط منو مصطفی و دو سه نفر دیگه فعال بودیم :10:
من هم با یک هفته تفکر در این مورد حکم انحلال ترایب را امضا نمودم:6:
توي اين ورلد زير 24 ساعت يعني نزديك.نقل قول:
من به تو چي گفته بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دليل بن كردنت همان حمله كذايي بود؟؟؟؟؟نقل قول:
من با the.answer بهش حمله کردم ، ولی با اکانت اصلیم بهش حمله نکردم...در ضمن الآن که من دپرس شدم به جای اینکه یه روانشناس بیارید ، دارید روحیه ی منو بد تر خراب می کنین...من آخر از دست این پدرام خود کشی می کنم
من با the.answer بهش حمله کردم ، ولی با اکانت اصلیم بهش حمله نکردم...در ضمن الآن که من دپرس شدم به جای اینکه یه روانشناس بیارید ، دارید روحیه ی منو بد تر خراب می کنین...من آخر از دست این پدرام خود کشی می کنم
ناراحت نباش شاید من مجبور بشم بازی رو ترک کنم اونوقت اکانتمو میدم بهت !!!فعلا باید پریمیوم هامو بفروشم بعدش ببینم چی میشه
اینم باز میزنم که اگه کسی پریمیوم خواست خبرم کنه
قیمت ارز :قیمتها به ریال است :کد:http://www.bmi.ir/Fa/curr.aspx
3 Rial 14576*1.99~29000 Premium points 14 days 1.99 EUR
14576*2.90~42000 5 Premium points 30 days 2,90 EUR
14576*4.9~71500 10 Premium points 60 days 4,90 EUR
14576*9.2~134000 20 Premium points 120 days 9,20 EUR
14576*19.00~277000 50 Premium points 300 days 19,00 EUR
قیمتها مال 30 تیر هست
ویژه : 115 پوینت : 63000 تومان
اكانتت رو بزار من نوبل كنم :31:
پرميوم هم تو كه اونهمه داري يه 5پوينت برا من مفتي ترنسفر كن
ببينم اينهمه ميگن پرميوم چي هست ؟؟؟
خواستي ترنسفر كني(كه بعيد ميدونم:31:) به spamp30 ترنسفر كن :31:
...Depressed...
اولا دلت بخواد اکانت های اضافی رو بهت بدیم.نقل قول:
ثانیا به هیچ وجه پسوردتو به کسی نده.
اگر روی 50 پوینت تخفیف میدی من حاضرم بخرم.نقل قول:
چون پریمیوم احتیاج دارم و به چند نفر هم بدهکارم.
حسابت توی کدوم بانکه ؟
راستی نامه ای که به تریبال داده بودم ، جوابش اومد ... گفتن داداشت گه خورده چنین غلطی کرده ، به ما چه ... می خواستی داداشت رو مجبور کنی که کل قوانینو حفظ کنه!!!من دوباره دارم منت کشی می کنم ببینم چی میشه؟!
حالا با امتیاز ترین اکانت اضافی چیه؟؟بالای 800 امتیاز که دارین دیگه؟؟
من که اسپم می دم براتون ، هی فرومو پر می کنم براتون بزارم برم؟؟
اضافيها بدليل اينكه ريسورساشونو بعضيا كش ميرفتن با آفرهاي بالا هيچ پيشرفتي نكردند :(
بالای 1000 امتیازی هم داره : nokhodنقل قول:
ميگم مصطفي از كدوم بنده خدايي اونهمه ريسورس غارت كردي ؟؟؟
كاش مقداري از اونا مال من بود نميدونيد چه عجله اي براي ساخت نوبل دارم زماني كه من تو و13 مشغول بازي شدم ظرفيت اون ورلد پر شده بود و قبيله كله گندشون هم قبيله beyond بود فكر كنم خلاصه همه قوي بودن و من از صفر شروع كردم و چندين ماه بازي كردم و اخر هم نوبل شدم(نزديك ده هزار پوينت داشتم ) و عضو هيچ قبيله اي هم نبودم اصلا با قوانين بازي بلد نبودم مثلا اكادمي رو ساخته بود ولي نوبلمن رو نساخته بودم اصلا به فكرش هم نيافتاده بودم خلاصه اينكه بعد از ماهها بازي هنوز در حسرت گرفتن اولين روستام هستم .
فکرنمیکنی احیانا خودش اونا رو تبدیل به abandoned کرده !نقل قول:
عزیزم بیا و18 کرور کرور روستا بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب یه جوری پسورد نوخود رو برسنوید به من ...
نوچنقل قول:
همشون رو نمیتونه فارم کنه.
فوقش سه چهار تاشون رو از بازی منصرف کرده باشه.
خیلیا خودشون بیخیال میشن.
یک عامل دیگه هم اینه که قسمت های شمالی ورلد تراکمش بیشتره...
قسمت زیادی از اطراف من زمینش کچله و هیچ روستایی توی نیست.
من با نخود share connection هستم.نقل قول:
میترسم کاری کنی که منم بن کنی.
بعد از اینکه وارد اکانت شدی باید لیست share connection ها رو پاک کنی.
تا 24 ساعت هم با یک سری اکانت که بهت میگم رابطه برقرار نکنی.
حالا پسورد رو چه جوری بهت بدم ؟
نوید کیه ؟ :31:نقل قول:
از مصطفی بگیر
اینا دارن بر علیه من توطئه می کنن ... من نوشتم "برسونید"...
برای این یارو بفرست >>>keiyvanfrog داداشمه اونم توی ورد 21 است و فکر یه زمانی هم تو ترایب ما بود...
ميگم هركي روستا ميخواد بياد اطراف من.همش خاليه و هيشكي توش نيست.
عجب امضای باحالی
باشه من نوبلمن ساختم میام :دی
آدم به بد شانسی من دیدید...؟؟؟
رفتم World 22 دقیقا افتادم کنار یکی از قدرت های World 22 از همون روز اول به من حمله میکرد... حداقل روزی یه بار با 10 یا 20 تا سرباز و یا 2 یا 3 تا حمله میکرد... اون قابل تحمل بود... کار میکردم و پیشرفت و... هر روز داشتم پیشرفت میکردم... 100 تا سرباز داشتم (انواع مختلف) و یه Paladin و... همه چیزمم به بالای Level 7 و 8 رسیده بودن... روستاهای بی صاحابم اطرافم زیاد بودن و حمله میکردم بهشون... اون یارو هم روزانه یه بار به من حمله میکرد... عین اینکه کوکش کرده باشن... گفتم یه حمله هم ما بکنیم... 60 تا سرباز از انواع 1 تا 3 فرستادم با یه Paladin... چند دقیقه بعد Report ش رو دیدم همه شون مرده بودن... 4 ساعت بعد، یارو در یک زمان 5 بار با 250 تا سرباز به من حمله کرد... در عرض 20 دقیقه دیوار Level 8 و 40 تا سرباز و Paladin و... همه شون نابود شدن... از اون به بعد هم هر چقدر من پیشرفت میکردم فرداش یارو با 250 یا 260 تا حمله میکرد دو برابرش به من ضرر میزد... دیگه گفتم ولش کن... و Start Over کردم...
یارو اینه : hero007s village (641|747) K76 - World 22
اگه میخواید میتونید باهاش در بیفتید... منم همون روستای بالایی این یارو بودم... دقیقا چسبیده بهش... چقدر آدم باید بد شانس باشه که دقیقا بیفته کنار یه قبیله آدم خور...!!!
حالا باز دوباره باید از اول شروع کنم... لعنتی...... . .. .. .. .... . .. . ... .. ..... . . .. .. . .. . . .. . . . .. ...... .. . ... ........ ... ..... ... . .. . .. .. . ..... .
نه بابا شوخي كردم.اينا رو بزار واسه خودم باشن.:10::27:نقل قول:
خواهش ميكنم.قابلي نداره ها:31:
از تو بد شانس تر منم ... اول که یه یارویی رو اسکات کردیم ( فقط من نبودم ، پدرامم اسکات کرد ) بعد لیدر ترایب اون یارو قاطی کرد (محض اطلاع بگم که لیدر ترایب اونا رنک 1 کا63 بود) سپس من را یافت که نزدیکش بودم ... خلاصه منو از رنک 1800 رسوند به 6000 ، smithy رو از 17 رسوند 10 ، ,wall رو از 10 رسوند 0 ، Village HQ رو از 16 رسوند 10 ... درکل پدر منو در آورد .نقل قول:
حالا از اینا گذشته ، تو این شیر تو شیر ، من بدبخت کلاً اکانتم بن شد!این یارو صاحابه تریبال وارزم مگه قبول می کنه ؟! فکر کنم یه خصومتی با من داشت...
مگه اکانتو بن می کنن میشه چونه هم زد؟!!!!
اگه نشه هم من که زدم ... موقعی که بن می شی میگه می خوای التماس کنی یا اینکه قبول داری ...
به به !
بروبکس من چند روز نیستم !! ( شایدم هفته !! )
ندیدمتون حلالم کنید !! :دی
نه خوبهنقل قول:
ولی فکر نمی کردم شدنی باشه
-----------------
من تو اکانت اصلی آهن لازمم ولی تو اضافی آهن داره به علت پر بودن انبار حروم میشه
یکی که نزدیکمه هماهنگ کنه منتقلشون کنم:20:
به اميد خدا فردا اولين روستام رو ميگيرم منتها هنوز اسكاتش نكردم نميدونم چي داره و چي نداره ولي عضو يه قبيله خيلي ضعيف هست كه امكان رسيدن ساپورت براش تقريبا صفر هست فقط بايد كيلر بشه كه اونهم به ايدين گفتم اگه تونست كه هيچي اگه نتوست خودم هرطوري شده كيلرش ميكنم امتيازش هم بالاي 1200 هست .
به به شما كه حال ميكنيد با نوبلاتون.ما هم هنوز درگيريم:31:نقل قول:
عجب !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه بگین اکانت پریمیوم رو چجوری میتونم بگیرم؟هزینه ش رو چجوری باید پرداخت کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجازات برات چي نوشته؟نقل قول:
جواب التماست چي بود؟
به این آدرس ایمیل بزن و بگو پریمیوم برای تریبال میخوای...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بهت شماره حساب و قیمت میده...
وقتی پول رو ریختی اونم پریمیوم رو ترنسفر میکنه به اکانتت.
من تا حالا ازش نگرفتم ولی خیلی از بچه ها گرفتن.
mstf بهانه نیار ما تو 22 از این آدما که همه چیز رو در اطرافشون Farm میکنن زیاد داریم !نقل قول:
راستی نفر اول W22 الآن 7 تا VILLAGE داره !!! اینه فرق 22 با 21 وقتی من هی فریاد میزدم که بیاین با هم 22 بریم 22 که گوش نمی کردین !
به داداشت میگی یارو ؟!!!نقل قول:
:31::31::31::31:نقل قول:
مسئله به همین سادگی هم که شما میگین هم نیست...
و 22 انتخاب جهت نداشت به همين خاطر به درد نميخورد راستي و 22 تو سيستم نوبلمنش سكه اي هست ؟؟؟ من كه از سكه اي بدم مياد ولي نميدونم كدومش بهتره .