اگه اشتباه نکنم ٦ تومن بود، سرجمع با مالیات و… شد ٦.٥نقل قول:
Printable View
اگه اشتباه نکنم ٦ تومن بود، سرجمع با مالیات و… شد ٦.٥نقل قول:
چند روز دیگه از سرویستون باقی مونده؟ اگه زیر ١٥ روز باشه اجازه نمیده و غیر فعال میشه.نقل قول:
این چه سیستمی دیگه ما نفهمیدیم اول میگن ثبت نام کنید پورت خالی داریم میگم از شرکت دیگه سرویس دارم میگن مشکلی نداره ثبت نام کنید پورت براتون نگه داریم . حالا امروز زنگ میزنیم میگیم چی شد میگن مخابرات کاشانی باید یکسال ثبت نام کنی یک ماه نداریم . دوباره زنگ زدم میگم قضیه چی میگن چون پورتها محدود براساس الویت یکسال چند ماه پورت میدن ممکن پورت بهتون تعلق نگیره یعنی اونی که پول بیشتری میده مهمتر و اونی که زودتر ثبت نام کرده مهم نیست !!!!!!
6تومان ایناستنقل قول:
نقل قول:من خودم آخر مهر سرویسم تموم میشه میخوام ها وب رو تست کنمنقل قول:
دوستم 2 هفته است وصل کرده اینجوری ازش گرفتن البته حضوری ثبت نام کرده
28هزار تومن (یک مگ 8 گیگ) + 10 هزار تومن(هزینه ثبت نام)+8هزار تومان(رانژه خط)+2هزار تومان(مالیات)= 48 هزار تومان
تازه گفته بود بهش واسه تنظیم مودم اگه بیاری 5 تومن اگه بیایم 10 تومن دیگه بدی !(زدن یه یوزر پسورد توی ودم :|)
سوال من اینه این داستان های وسط چی بوده؟؟؟ شماها 6-6.5 دادین خضوری بوده ثبت نام یا همه چی رو نتی انجام دادید ؟؟؟؟
نقل قول:
رانژه برقراری و جمع آوری 72 ساعته 5000
نگهداری 1 ماه 1000
هزینه وصل کردن خط (همان تنظیم مودم!) (حضوری) 10.000 (اگر نخواستید تلفنیاش رایگانه!)
هزینه سرویس (بر حسب سرویسی که انتخاب کردید!)
بعد اینها را جمع میکنه و 0.08 درصد هم مالیات بر ارزش افزوده بهش اضافه میکنه!
ماه پیش از طریق سایت ثبت نام کردمنقل قول:
1. 28900 هزینه سرویس ١ ماهه ٨ گیگ
2. 2320 مالیات آیتم فوق
3. 6000 راه اندازی
4. 480 مالیات آیتم ٣
تنظیمات هم خودم انجام دادم واسه مودم
نقل قول:
ببین اصلا نیازی به حضوری نیست تو سایت ثبت نام کنید
نمایندگی شهر ما رایگان ثبت نام میکنه
ولی من واسه یه دوستم ثبت نام کردم از اونجا 3تومان حق ثبت نام دادم بهشون 10تومان دیگه چیه
خودت برو سایت ثبت نام کن بدون هزینه اضافی
اینترنتی ثبت نام کن ارزون تر در میاد که اگه اینترنتی ثبت نام کنی فقط یه 6 تومن هزینه رانژه میدی + هزینه سرویس
مودم رو هم اگه بلد نیستی تلفنی میتونی تنظیم کنی
کسی از زنجان از های وب اینترنت داره ؟