8800 gtx با 4 گیگ رم پایین هست؟نقل قول:
حتما سیستمت پایینه
منم که میخواستم رزولوشن زیاد کنم میگفت کارت گرافیکت 320mb وبیشتر از 1024*768 نمیشه
بازی فقط روی 600×800 قفل شده و کار دیگه نمیشه کرد
Printable View
8800 gtx با 4 گیگ رم پایین هست؟نقل قول:
حتما سیستمت پایینه
منم که میخواستم رزولوشن زیاد کنم میگفت کارت گرافیکت 320mb وبیشتر از 1024*768 نمیشه
بازی فقط روی 600×800 قفل شده و کار دیگه نمیشه کرد
کارت منم 8800 با 4 گیگ رم بود منظورم از 320 رم کارت گرافیک بود ولی بااین حال من روی768*1024 بازی میکردمنقل قول:
وقتی میخوای رزولوشن زیاد کنی فکرکنم پایین تصویر می نویسه چرا زیاد نمیشه
آخه من قبلا این بازی رو بازی کردم و خیلی هم خوب ولی این دفعه نمیدونم چرا اینطور شده!
سلام
بازی من 4 dvdهست و تابستون نصب کردم تا آخر رفتم
الان حال کردم دوباره برم ولی وقتی بازیو روی هاردم extract میکنم وبعد از extractب- installمیکنم
installنمیشه چکار کنم؟؟؟
ممكن اشكال از ويندوز باشه اگه نبود پس مشكل از بازيه ؟!:8:نقل قول:
دقيقا چه اروري ميده ؟نقل قول:
توي IV فعلا كه امكان سوار شدن هليكوپتر داره، اونم به نظره من خداييش هليكوپتر سواري اي هستا!!!نقل قول:
سلام ...
من تو اون مرحله گیر کردم که با جیکوب میری و بعد جنگ میشه تو یه خرابه و جیکوب فرار میکنه . و باید بری دنبال یه یارو که سوار هلیکوپتر میشه و باید میله هلیکوپتر رو بگیریم .... که یارو با لگد میزنه و میافتی تو آب و بعد با قایق میریم دنبال هلیکوپترو وسط راه جیکوب میاد با هلیکوپتر و بعد از این که میله هلیکوپتر رو میگیرم بعد از چند دقیقه میله رو ول میکنه و میافته وسط خیابون .......... باید چیکار کنم . ؟
اون مرحله ی آخره.وقتی میله رو گرفتی اون گوشه مینویسه spaceو بزن تو باید پشت سر هم spaceو بزنی تا بره بالانقل قول:
space بود یا یه دکمه ی دیگه دقیقا یادم نیست
ارور نمیده وقتی فایل installو باز میکنم و دکمه ی nextو میزنم یه دفعه مینویسه finishبعد هیچی رو هاردم نصب نشدهنقل قول: