ممنون منظورم سایت های دانلود برنامه مثل p30world و do-wn-load-ha و اینا بودنقل قول:
وگرنه برای اهنگ فقط wikiseda
فیلم هم همیشه با برنامه BitComet از تورنت میگیرم سرعت کامل رو میده
Printable View
ممنون منظورم سایت های دانلود برنامه مثل p30world و do-wn-load-ha و اینا بودنقل قول:
وگرنه برای اهنگ فقط wikiseda
فیلم هم همیشه با برنامه BitComet از تورنت میگیرم سرعت کامل رو میده
مخصوصا کمپانی BRAZZERS عجب کمپانی ای بود :n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
نرم افزار فقط سافت 98 ، موزیک و فیلم مجاز تاپ صدا ، موزیک و موزیک ویدیو ایرانی و خارجی با فیلم خارجی بدون VIP نود و 8 موزیک ، فیلم های دوبله هم فقط ایران فیلم !نقل قول:
تکبیرنقل قول:
استغفر الله
:n02::n02::n02::n10::n10::n04::n04::n19::n19::n06:
من دیشب سرویس 2 مگ محدود شارژ کردم و تونستم حدود 4.7 گیگ دانلود کنم تمامی لینک هایم هم از سرور راپیدباز بود یک شب هم از مولتی شیر میگذارم برای دانلود ببینم چه فرقی میکنه به نظر شما دانلود خوبی داشتم یا بد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر امکان داره آدرس این سایت ها را برام پیام خصوصی کننقل قول:
دوستان زشته !نقل قول:
خوبه دیشب شبه قدر بود !
ما هم که از ساعت 10 تا ساعت 3 نصف شب بیرون پلاس بودیم !
اسم هر کدوم رو بزنی درجا میاره ! :n02:نقل قول:
موزیک و موزیک ویدیو ایرانی و خارجی با فیلم خارجی بدون VIP نود و 8 موزیکنقل قول:
این یکی پیدا نکردم
شب قدر چه ربطی به دانلود داره ؟
98 موزیک رو فقط نمیدونستم که رفتم خیلی جالبه دمت گرم :n16:نقل قول:
نقل قول:اون دانلود فرق داره با اون دانلودی که شما مدنظرته !کد:http://www.98music190.com
بدک نیستنقل قول:
ولی هستن دوستانی که 9گیگ هم دان کردن
قبل تمدید ... دقیقا شب قبلش سرعت چقدر بود؟نقل قول:
کسی تا 7:14 گذاشته برای دانلود؟ از حجم کم کرده یا نه؟
بله من قبلا این کار رو میکردمنقل قول:
ولی بعضی وقتا حجم کم میکنه اگرم کم کنه حداقل 600 مگ تا 1 گیگ که اصلا ارزش نداره
منم دیگه تا 7 بیشتر نمی ذارم
من تا 7:11 میذارم تا حالا برام کم نکرده قبلا تا 7:14 گذاشتم هم کم نکردنقل قول:
البته باید مودمت قبل از 7:15 ریست بشه که من برای اون یه اسکریپت نوشتم که دادم به IDM خودش دانلود که تموم شد اجراش میکنه و بعدش ریست میشه
مودم اگه بریج تنظیم بشه دیگه نیازی نیست مودم ریست بشه... فقط idm دانلود رو قطع کنه سر ساعت کفایت میکنه و کانکشن رو قطع کنه البته... که من میزنم سیستم رو هم خاموش کنه....نقل قول:
دوست عزیز من سوادم نمیکشه اسکریپت بنویسم لطف میکنی به من هم اسکریپت رو بدی یا راهنمایی کنی ؟؟نقل قول:
هنوزم خوب کمپانی هستش :n02: حیف سرعت دانلود شبانه داغونه وگرنه یاد کلیپ های مهندسی بخیر :n03:نقل قول:
قربونش برم همه اینجا مهندس هستیم... دوستان فرمول موفقیت تو این شرایط بحرانی فقط یه چیزی هست... دلو بزنید به دریا و از شارژ روزانه استفاده کنید...نقل قول:
اسکریپتش هم میشه به ما بگی ؟؟نقل قول:
با این اینترنت حجمی محدودی و گرون و بی کیفیتی که بهمون میدن همین مونده برا دانلودشون ترافیک روزانه رو به ف ا ک بدیم :n08:نقل قول:
خب منم می زنم یکسره خاموش کنه دیگهنقل قول:
مگه ادم مریضه که دوباره صبح بلند شه و خاموشش کنه !
اره هنوزم توپه !نقل قول:
ولی سرعت شبانه داغونه سره همین نمیزاره !
چه تلمبه هایی می زدند ! :n02::n02::n02::n02:
اخه مرد حسابی میشه پسر باشی ولی این کاره نباشی ؟؟؟؟؟نقل قول:
ناموسا میشه ؟؟؟؟؟
:n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
آقا فکر کنم سایت اشتباه گرفتید ها اینجا بحث درباره پارس انلاین نه ....نقل قول:
لطفا دیگه ادامه ندید:exclamati
رفیق واسه هر مودم فرق میکنه باید ببینی دستورات Telnet واسه مودم شما چیه با نرم افزار TST10 راحت میشه برای telnet اسکریپت نوشت سواد خاصی هم نمیخواد :n16:نقل قول:
البته اسکریپت بدرد کارهای دیگه هم میخوره مثلا چند وقت پیش فهمیدم روی بعضی مسیر ها سرعت خیلی بیشتره اونم فقط ساعت 4 به بعد اینطوری میشه منم یه اسکریپت نوشتم که کانکشن PPPOE رو در عرض چند ثانیه قطع و وصل میکنه که مثلا در یک دقیقه میشه 20 بار قطع و وصل کرد تا به IP مورد نظر برسیم !
اخه از چیمون بگیم ؟؟؟نقل قول:
از بدبختیمون بگیم ؟؟؟؟
خبر تازه ای هم که نیس !
بزار حداقل با این چیزا خوش باشیم !
سرعت دانلودمون هم ماشا... ری*ماله !
در ضمن سایت نه تاپیک
آره اینم یه راهشه ولی خوب برای مودم هایی که Wifi دارن بهتره PPPOE تنظیم بشه ............نقل قول:
اینو در جواب دوستی که گفته بود اسپکریپت نوشتم برا اینکه مودم رو ریست کنه گفتم... و کسانی که میخوان تا 7:14 دانلود داشته باشن!نقل قول:
چه خبر حاجی ؟؟؟نقل قول:
حال می کنی سرعته شبانت خوبه ها ! :n02::n02::n02::n02:
داداش خداوکیلی نمیدونم شانس منه... یا هر چیزی... اتفاقا یک شب انقدر اعصابم خورد بود که در عرض 1 ساعت مودم رو 100 بار بخوبی ریست میکردم تا ببینم این بحث ip جواب میده یا نه... هیچ فرقی برام نکرد....رنج خاصی از ip مد نظرتونه؟ که دنبالش بگردیم؟نقل قول:
ممنون :n12:نقل قول:
گفتم که شما مشغول مهندسی و اینا هستی مزاحم نشم :n09:
شبانه هم که مثل بقیه ــست زیاد بدرد نمیخوره :n21:
راستی برای تو هم پیش اومده که شب 4 به بعد وقتی مودم رو دوباره کانکت کنی سرعت یه دفعه بره بالا ؟
راستش اول فکر میکردم چند تا IP خاص هستن که اینطوری میشن ولی بعد از چند شب انجام این کار متوجه شدم نخیر از این خبرها نیست مثل اینکه یه جورایی باگ اکانتینگ هست ......نقل قول:
یه چیز دیگه رنج IP هر کس متفاوته مثلا IP هایی که به من میده اولشون 67 هست ولی بعضی وقتها 91 هم بم میده ولی مال دوستم رو دیدم کامل فرق میکرد ....
بیخودی تلاش نکن و زور نزن !نقل قول:
چون نتیجه نه می گیری و نه خواهی گرفت !
سلام
سرویس های حجمی پارس انلاین ساعات رایگان داره شب تا صبح؟
اگه اره از چند تا چند؟
هه هه مهندسی !نقل قول:
خداییش تو دنیای کامپیوتر هیچی بلد نیستم !
ولی عوضش تو این کار دیگه حرفه ایم ! :n02:
یعنی عمرمون رو دادیم واسه کار های مهندسی :n02::n02::n02:
هر چقدر هم که سرعته شبانت بد باشه ، از ما که بهتره :n02::n02::n02::n02:
قبل ماه رمضون که اره ولی الان نه !
اره دارهنقل قول:
از 2 تا 7
آره رفیق 2 تا 7 دارهنقل قول:
واسه من تا چند شب پیش میشد ولی الان دیگه خبری نیست :n22:نقل قول:
در مورد همین قضیه هم به پشتیبانی گفتم میگه یه مقداری از پهنای باند رو برای اینکه time out نده نگه میداریم بخاطر اینه که سرعتت بعضی وقتا زیاد میشه :n27:
از شرکت که زنگ میزنن فکر می کنن که ما کاربر ها کلا گاگولیم !
چند بار زنگ زدن خواستن با تیم ویور وصل شن به کامپیوترم ، منم گفتم نمی تونم همچین اجازه ای بهتون بدم ، بعد دیدم طرف کلا رفتارش یه جور دیگه شد ، یعنی در کل قاطی کرد !