سلام اینم پینگ بنده 519 :19: shatel eco 512 ساعت 21:40نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام اینم پینگ بنده 519 :19: shatel eco 512 ساعت 21:40نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام...
من با فاير فاكس مي تونم به اينترنت وصل بشم ولي با ويندوز اكسپلورر وصل نميشه....فكر كنم تنظيمات پرو ك سي و اينا به هم خورده....كسي نمي دونه چطوري بايد درست كرد؟
با تشكر:11:
سلامنقل قول:
دوستان سلام...
من با فاير فاكس مي تونم به اينترنت وصل بشم ولي با ويندوز اكسپلورر وصل نميشه....فكر كنم تنظيمات پرو ك سي و اينا به هم خورده....كسي نمي دونه چطوري بايد درست كرد؟
با تشكر
به ترتیب tools ---internet option---connection---lan setting اینجا تیکش رو بردار.
نقل قول:
دمت گرم عزيز...خيلي آقايي:11:
سلام .
سرعت v p n من که ترکیده شما چی ؟ مشکل سراسری هست ؟
چند روز پیش وصل نمی شد ولی الان وصل میشه صفحه باز نمیکنه .
با سلام
توجه مهم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده و دوستان قصدمون تخریب یا توهین به کسی یا شرکتی نیست
حرف ما اینه که کمفروشان و محدود کنندگان به هر شکل ظالم هستند وپول و وقت ما رو حروم میکنند
حالا اگه به ما ظلم میشه ممکنه یه جایی اشتباهی به یه بنده خدایی لطف بشه "مثل اون دوستمون تو بیرجند که داره حال میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا بده برکت " ارجاع به صفحه 841
ولی واقعیت همینه که تعداد مظلومین بسیار زیاد تر از این حرفهاست
پس با اگاهی کار انجام بدید و از چاله تو چاه نیافتیدبرای تغییر شرکت حتما خوب تحقیق کنید و در منطقه ی خودتون "تاکید میکنم" در منطقه ی خودتون شرکتها رو مقایسه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اگر من این کار رو میکردم الان لازم نبود تاسف بخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در یه کلام انتخاب آگاهانه بهترین کاره
در یه شهرها و منطقه هایی هم ممکنه شرکتها تفاوت چندانی با هم نداشته باشند که من فکر میکنم نسبتا خیلی کم پیش میاد
من می گم چون اینجا تجمع و کمپین ممنوعه یه سایتی فرومی جایی که منعی در این مورد نداشته باشه پیدا کنیم که بریم اونجا من یه پیشنهاد دارم
حالا همینجا می گم اگه بد بود ویرایش بشه دیگه
اول یه نظر سنجی بذاریم اگه به یه تعداد مناسب رسید بعد اقدام کنیم
نظر من اینه که همه هم زمان تهدید به فسخ قرار داد کنیم اگه نتیجه نداد واقعا این کارو انجام بدیم. البته شرط این کار اینه که تعدادمون زیاد باشه وگرنه هیچ فایده ای نداره
من یکی دیگه واقعا خسته شدم از بس که هر روز یه بامبولی سرمون در آوردن
من تمام شب بیدارم و تو 8 ساعت رایگان حتی یه پیج نیست که بتونم باز کنم و وب گردی به کل تعطیل شده
سرعت من رو 2 مگ بسته شده مگه بین 80 نفر شیر شده که باید سرعت من بشه 3 کیلوبایت؟
اصلا هم پر مصرف نبودم و میانگین ماهی 25 گیگ بیشتر دانلود نداشتم که در صورت لزوم عکس می ذارم
اما باور کنین اگه مثلا 2 هفته هم بی اینترنت پر سرعت باشیم هیچی از دست ندادیم چون الان عملا با دایل آپ هیچ فرقی نداره
این تنها راه عملیه ولیه به شرطی که به قدر کافی جمعیت زیاد باشه جایی مثل فیس بوک باید طرفدار جمع کنیمنقل قول:
نظر من اینه که همه هم زمان تهدید به فسخ قرار داد کنیم اگه نتیجه نداد واقعا این کارو انجام بدیم. البته شرط این کار اینه که تعدادمون زیاد باشه وگرنه هیچ فایده ای نداره
اما تو کشور ما جواب نمیده! اراده خیلی ضعیفه و از همه مهم تر بعدش کجا بریم؟!
سعيد جان شما كه مشهدي تنها استاني كه مخابرات براحتي تا حتي يك مگ نامحدود رو ارائه مي ده همين جاست خب خيلي راحت برو فسخ كن ازمخابرات بگيرحتي طرخ هاي محدودش هم كيفيت خيلي خوبي دارهنقل قول:
خدا رو شکر اینترنت من رسما قطع شد، الان با موبایل اومدم !
الان یه سؤالی که از دوستان دارم اینکه بین بدو بدترین شرکتای ممکن کدومشون سرویس شبونه رایگان دارن ( دایال آپ منظورم نیست البته ) !
بهترین و بصرفه ترین پنلشون رو هم ممنون میشم لطف کنین .
پ . ن : دوستان کرجی مرکز طالقانی محبت کنن راهنمایی بفرماین .
آره دقیقا باید تعداد بالا باشهنقل قول:
خیلی بیشتر از 100 نفر
منم می دونم هیچکی پایه نیست واسه همین گفتم یه نظر سنجی باشه که هرکی که واقعا حاضره تا فسخ قرارداد پیش بره شرکت کنه که اگه تعدادمون زیاد نشد الکی خودمونو ضایع نکنیم
چون اینا نسبت به این مدل تهدیدا پوستشون کلفت شده و اهمیتی نمی دن
فقط باید عمل کرد دیگه تهدید فایده نداره، جایی قرار نیست تجمع کنیم، فقط همه یه ای میل یک شکل می فرستیم و اگه اثری نداشت در یک روز همه فسخ می کنیم
الان مثلا پارس آنلاین یا صبا فکر نکنم این مدلی اعصاب خورد کن محدود کنن و دائم رو اعصاب کاربر باشن
4 ماه صبا داشتم شبانه ی جالبی نداشت فکر می کنم پارس بهتر باشه، اگر هم مخابرات 512 بده من می رم مخابرات
شاید هم خدا کرد و شاتل دست از مشترک آزاری برداشت و جایی نرفتیم
الان با پشتیبانی صحبت کردم می گم با این سرعت هیچ سایتی باز نمی شه، می گب الان دانلود نکن این سرعت 2 کیلو بایتی واسه وب گردیت خوبه دیگه، می گم جز گوگل هیچ سایتی باز نمی شه می گه خب فعلا هیچ کاری نکن همینجوری بشین نگاش کن !
می گم مگه قانون نشده که فروش سرویس های حجمی به هر شکلی ممنوعه می گه نه اصلا همچین قانونی وجود نداره، می گه اگه می تونی برو پیگیری و شکایت کن که چرا شاتل قانون رو اجرا نمی کنه !
من که خودم رو کشتم گفتم بیاید فسخ کنیم همه با هم هیچکس قبول نکرد مثل اینکه همه راضی هستند ، یک مشکلی که هست اینه که هر کدوم یک شهر هستیم ...
شبانه همه شرکتا خرابه اما شاتل دیگه واقعا ما رو احمق فرض کرده ، سر ساعت 12:55 سرعت دانلود میره رو 0 کیلوبایت ! در صورتی که Downstream رو 512 هست برا من و اگر 20 نفر هم با هم هم زمان سر ساعت 12:55 دقیقه شروع کنند به دانلود که غیر ممکن هست ( به معنای واقعی غیر ممکن ) سرعت دانلود میشه 3.2 نه صفر که اینا میگن بین 10 نفر share میشه پهنا و در نتیجه سرعت دانلود اگر همه با هم تو یک لحظه دانلود کنند ( که بازم میگم غیر ممکنه ) سرعت میشه 6.4 که خدایی یکم فکر کنید اگر 6.4 باشه کسی دانلود میکنه ؟ در نتیجه خودشون محدود میکنند ! نه رو 6.4 رو 0 - 3
پسـ احمقــ !!؟ خودتی ...
منم پایه فسخ هستم ! من به شخصه اینترنت رو واسه دانلود گرفتم ! وقتی نمی تونم شبا هیچی دانلود کنم پس به چه دردم می خوره !
دقیقا.منم تنها دلخوشیم این روزا فیلم دیدنه. حالا وقتی یه ماه نتونستم یه فیلم دان کنم تو سرم میخوام بزنم این اینترنتو!
خوش بحالت . من از عید دیگه فیلم ندیدم. یادش بخیر...نقل قول:
با سلام به همه دوستان و داغ دیدگان
با توجه به اینکه در این فروم تقریبا همه برای یک شهر مجزا هستند ( حد اکثر سه نفر از یک شهر)
خودتون قضاوت کنید مثلا اگر 3نفر از تهران سه نفر از مشهد و................. قراردادشون رو فسخ کنند
برای شرکت اصلا مهم نیست
شاید اگر 100~200 نفر اونم توی یک روز و از یه شهر (البته نسبت به جمعیت شهر کمتر یا بیشتر) قراردادشون رو فسخ کنند اون وقتکه یه تهدید جدیه
نه اینکه 50 نفر از کل ایران قراردادشون رو فسخ کنند که برای شرکت تاثیر خاصی نداره
ولی من با نظر شما مخالف نیستم و نظرتون محترمه
به من امروز زنگ زدن گفتن بهتون فرصت دوباره میدیم برای واریز و تمدید دوره !
منم گفتم دستتون درد نکنه جمع کنین نون دونیتون و اینجوری بود که خلاص شدم .
بچه ها من میگم یه کار دیگه ام می تونیم بکنیم !
درسته اخبار تو این مملکت همش دروغ و خالی بندیه ! ولی به نظرم بد نیست که جمع بشیم و همه به یکی از برنامه های خبری
تی وی ایران که توش واسه اینترنت و اینا فیلد دارن و بهش می پردازن (فک کنم این بیست و سی داشته باشه) ایمیل یا تلفن و اس ام
اس بزنیم و از این وضعیت شکایت کنیم !
اون فسخ قرارداد هم ایده خیلی خوبیه ولی دیگه ما بهمون ثابت شده که کلا بخوای حساب کنی الان دیگه آبی از ما ایرانی ها
توی کارای دسته جمعی گرم نمیشه...
سلام
توجه مهم:
الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم میخام خطم رو آزاد کنید
گفت یک هفته طول میکشه بعد بهم گفت
اما طبق قانون جدید مخابرات تا 2 ماه نمیتونید از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرید (پشتیبانی ایسارنت نمایندگی شاتل)
پس شما هم از نمایندگیتون بپرسید و اینجا اطلاع رسانی کنید ببینیم جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!1
من هم هستم بچه ها!:15::15::15:
این ها کلا کلاهشان رو میندازن رو هوا که هیچکس تو ایران اینترنت نداشته باشه، بریم همگی با هم فسخ کنیم بیشتر هم خوشحال میشن.
ویرایش مطلب قبلی:
سلام
طبق گفته ی "مرکز نمایندگیهای شاتل در تهران" ایسارنت:
درحال حاظر در شهر های همدان و اهواز شاید هم شهر های دیگر بعد از فسخ قرارداد تا 2 ماه نمیتوانید با این خط خدمات adsl دریافت کنید
ولی احتمالا مخابرات به شما اشتراک میفروشد"ADSL مخابرات"
قبل از فسخ از نمایندگی شهر خود سوال کنید
من امروز اینترنت مخابراتم وصل شد. بعد از 5 سال از شر شاتل خلاص شدم. چی بود هم روزا بدتر از مخابرات بود شبا هم که رسماً 0 !!!
الآن وضع آرت 1 مثل همین عکس تو امضام قبل خداحافظیم با شاتل هست؟
من هم امروز به شاتل اصفهان زنگ زدم برای فسخ قرار داد.
گفت باید یک درخواست کتبی بنویسی و یا حضوری بیاری یا میل و فکس کنی.
ذکر کرد حتما باید دلایل نارضایتیتون هم بنویسید.یکم هم تلاش کرد که منصرفم کنه وگفت الان دیتای مخابرات مشکل داره و حل میشه و ...
بعد هم گفت 1 تا 2 هفته طول میکشه.گفتم چه خبره من برای رانژه کردن چهارشنبه باهاتون قرار داد بستم 1 شنبه اومدین وصل کردین حالا برای جمع آوری میگید 2 هفته گفت من حدودی میگم.گفتم فردا حضوری میام بببینم حرف حسابتون چیه.
لازم به ذکر هست که وقتی 2 روز دیر تر پول می ریختی به حساب زنگ میزدن که حداکثر تا فردا واریز کنید و گر نه خطتون جمع میشه.اما الان که خودت درخواست میدی میگه 2 هفته طول میکشه.
اما تصمیم را گرفتم هر طور شده میخوام از شاتل برم.حتی اگه شده به دیال آپ کوچ کنم به صرفه تر هست.(این پست هم دارم الان با دیال میدم. : دی )
نقل قول:
چنین چیزی به نظر من غیر ممکن هست.چون هر کسی حق تصمیم گیری داره و میتونه آزادانه انتخاب کنه.(هر چند این چند وقت اخیر بر عکس این ثابت شده اما دیگه برای این مورد یکم مسخره به نظر میاد)
این را هم به نظر من گفته که شما را منصرف کنه.چون همانطور که گفتم امروز که باهاشون صحبت میکرم خیلی سعی داشت به هر صورتی که شده منصرفم کنه.
اما به هر حال فردا که حضوری رفتم ازشون میپرسم و نتیجه را اعلام میکنم.
سلامنقل قول:
نه من از تهران هم که پرسیدم همین رو به من گفت . میگه در منطقه مخابراتی "اهواز و همدان" این قانون رو گذاشتند وربطی به شرکت خاصی نداره. البته در خیلی از شهر ها این مشکل وجود نداره
چون میخواهند به اجبار از خود مخابرات اشتراک بگیرید یا 2 ماه صبر کنید
لطفا اسم اخبار و 20:30 رو نیارید که همینا گند زدن و چو انداختند که اینترنت نامحدود بشه اینم نتیجش= دانلود رایگان و شبانه تعطیل شد
این هم سندش
کد:http://www.webgardi2030.ir/fa/news/2804/%D9%88%D8%A8%DA%AF%D8%B1%D8%AF%DB%8C-2030-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
کد:
سلام
من دیشب هنگام افتضاح شدن سرعت با پشتیبانی آنلاینشون چت کردم و گفتم این چه وضع سرعته؟ یارو اصلا جواب نمی داد اما صفحه رو هم نبسته بود، من 5 دقیقه صبر کردم دیدم جواب نمیده اولش نوشتم چرا جواب نمی دید؟ بعد نوشتم به مسئولاتون بگید با این وضع سرویس دادن به جایی نمی رسن و یکم از رقباتون یاد بگیرید و اینکه الان من هرکی رو می بینم از شاتل ناراضیه و من این دوره ام تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم و با شرکتی قرارداد می بندم که از مشتری هاش نخواد سو استفاده کنه و ...
امروز به من از نمایندگی مرکزی تهرانشون زنگ زدن و بهم 3 گیگ ترافیک هدیه به مناسبت تولدم دادن اونم بعد 15 روز! :18:
بعد بهم گفت شما با پشتیبانی تماس گرفته بودید و ناراضی بودید، بله این یک مشکل سراسریه که دست ما هم نیست و از جور حرفا... بعد گفت معذرت می خایمو ایشاا... سریعا درست می شه!
از شاتل بعیده
عجب جوی اینجا حاکمه . دمتون گرم . برید . منم پشت سرتون میام . اینترنت شاتل تحریم باید گردد .
شاتل داره پول يك ماه ميگيره و 15 روز سرويس ميده! شب اينترنت قطع!
تنهادل خوشي ما همين دانلود فيلم و سريال بود:41:
ای بابا این طوری که فایده نداره یکی در میون دارید از شاتل میرید اینطوری برنامه پیش نمیره حداقل فسخ نکنید یکجا همه با هم فسخ کنید
یکم هم خرج وکیل بدید میشه اذیتشون کرد البته خرج داره بهرحال اساس نامه و قوانین و قرارداد مشخص و ثابته
دوستان سلام
مودم من Billion هستش و کابلی میخوام مودم وایرلس Wireless بگیرم و اینترنتم رو بدون سیم
به شانل زنگ زدم و گفتم میخوام مودم رو عوض کنم گفتن مودمم رو 25 هزار ت میخرن (مودمی که 100 هزار تومان پولش رو دادم بهشون) و یه مودم وایرلس میدن و نمیدونم دیگه چقدر ازم خواهند گرفت چون این قضیه برای چند ماه پیشه
حالا سوالم اینه که من مودم وایرلس رو باید از خود شرکت شاتل تهیه کنم یا از بیرون هم میتونم بگیرم؟
نوع مودم هم بهم بفرمایید که کدوم بهترینه
هر مودمی که دوست داری استفاده کن. فقط شرکت ها برای پشتیبانی اذیت میکنن. همین که اون هم مهم نیست. بیا اانجمن دوستان مشکلت رو حل میکنن. هر وقت هم مشکلی با شاتل داشتی بهشون نوع مودم رو نگو ( یکی از مودم های خودشون رو اسم ببر تا مشکل رو گردن مودم نندازن)نقل قول:
حالا سوالم اینه که من مودم وایرلس رو باید از خود شرکت شاتل تهیه کنم یا از بیرون هم میتونم بگیرم؟
سلام
وضعیت دانلود شبانه شاتل توی قم چطوره؟کسی خبر داره؟شاید شاتلی شدیم.
نقل قول:افتضاح افتضاح افتضاح
من یه پیشنهاد دیگه هم دارم
اگه طرح نامحدود اجرا بشه مطمئنا شرکتی مثل شاتل از نفروختن گیگ خیلی ضرر می کنه، واسه همینه که هیچ تغییری در این ضمینه ایجاد نکردن. نظر من اینه که همگی بیوفتیم دنبال این موضوع و انقدر پیگیری کنیم تا شاتل مجبور بشه طرح رو اجرا کنه و اینا که این همه دم از قانون می زنن و هی می گن طبق قانون بین 10 نفر شیر می شه و قانون فلانه، حالا مجبور بشن خودشون قانونی که به ضررشونه اجرا کنن
بعد همه می ریم سمت نامحدود یا به یه شکل دیگه هم می شه این ضرر رو متوجه شون کرد که مطلقا پول واسه خرید ترافیک ندیم، حتی اگه با خرید 1 گیگ 10 گیگ هدیه بدن. سعی کنیم یه جوری استفاده کنیم که ترافیکمون تموم نشه و صرفه جویی کنیم.
مهم ترین نکته ای که این وسط گم شده اینه که هر چی دارن از ماست و این ما هستیم که ولی نعمت اوناییم و اگه این وسط منتی به سر کسی باشه این ماییم که منت به سر اونا گذاشتیم. اما با کوتاهی ما این جریان بر عکس شده
سلام
من شاتل 256 اکو دارم و قم هستم. شب از حدودای ساعت 1 تا دو و نیم تا سه سرعت خرابه. یعنی بین 8 تا 20 هستش. اما از ساعتای 3 به بعد سرعت می ره روی 70 تا 85. من که می ذارم دانلود و می خوابم. صبح نزدیک 800 مگ الی 1 گیگ دانلود شده. جدیدا هم که تا 8 رایگانه.
شاتل سرویس حجمی رو بر نمیداره :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518695
آخه پس چکار کنیم !؟ باید یه کاری انجام بدیم که بازتاب داشته باشه. و خیلی ها متوجه بشن ! یه جوری باشه که آبرویینقل قول:
شاتل در خطر قرار بگیره ! این شاتل خیلی داره پز الکی میده و کلاس میذاره ! اگه ما یه جوری اعتراض مون رو اعلام کنیم
که همه خبردار بشن و شرکت های رقیب شاتل هم بفهمن مطمئنا شاتل اون موقع یه کاری می کنه ! چون این شاتلی
که من شناختم خیلی خیلی حریص تر و پرطمع تر از این حرف هاست ! انم یه نمونه ش :
این خبر رو نهم مهر زدن توی سایتشون ! یعنی با این وضعیت آشغال اینترنت شون هنوز طمع پول دارن و هنوز دنبالنقل قول:
۹مهر
۱۳۹۰
برای مشترکین جدید از روز شنبه تاریخ ۹/۷/۱۳۹۰ و تا پایان روز پنج شنبه ۲۱/۷/۱۳۹۰ ادامه خواهد داشت.
این جشنواره در تهران و شهرستانهای ، کرج، اصفهان، دهاقان، زرین شهر، شهرضا، دهق، شاهین شهر، فولادشهر، کوهپایه، مشهد، شیراز، قم، اهواز، نیشابور، اردبیل، خلخال، مشکین شهر، پارس آباد، گرمی، نمین، زاهدان، قزوین، محمدیه قزوین، بیرجند، کاشان، آران و بیدگل، رشت، همدان، میبد، اردکان، قرچک، دماوند، شهریار، اسلامشهر، فیروزکوه، سمنان، شاهرود، مهدی شهر، دزفول، کلیهی شهرهای مازندران به جز بهشهر، نکا، ساری (شرکت موج گویای مازندران)، فریدونکنار، رامسر و چالوس برگزار می شود و تخفیفات بسیار ویژه ای را برای کاربران جدید دربر دارد.
گفتنی است مشتریان جدید، بسته به نوع سرویس و مدت زمان آن در این جشنواره از تخفیفات ویژه ای در هزینه نصب سرویس و همچنین ارائه ترافیک رایگان بهره مند خواهند شد.
علاقه مندان برای دریافت سرویس و استفاده از شرایط ویژه فروش میتواننداین جاکلیک کنند.
جذب مشتری و پول گرفتن و به قول معروق .... بیشتر هستن !
ببینید باید همه پایه باشن ! همین 20 و 30 هم اگه یه دفعه مثلا صدتا ایمیل به دستش برسه خب دیگه از رو میره
و یه چیزی میگه ! به نظرم من که راه خوبی هستش و توی همین قسمت تماس با ما آدرسی وبگردی 20 و 30
می تونیم باهاشون تماس بگیریم. فقط دوستان باید در صورت توافق اعلام کنن تا فکرهامون رو بریزیم روی هم و
حرف هامون رو یکی کنیم.
البته راه های دیگه مثل ایجاد صفحه اعتراضی توی فیسبوک و یا ایجاد وبلاگ در اعتراض به خدمات دروغین شاتل
هم هستن ! ولی همه اینا احتیاج داره به هماهنگ شدن و همرنگ شده یه عده نسبتا زیاد ...
یه کار دیگه هم میشه کرد، اینکه حداقل اگه بچه ها دلشون نمی خواد فسخ کنن حداقل پایه باشن مثلا یه تاریخی
قرار بذاریم همه زنگ بزنیم و تهدید به فسخ کنیم ! مثلا بگیم اگه تا هفته دیگه اینترنت شبانه مون درست نشه
میایم فسخ می کنیم یا دیگه تمدید نمی کنیم و از این حرف ها ...
نقل قول:سلامنقل قول:
من با کسی مخالفت نکردم و هر راهی که جواب بده پایه هستم
اما دندون کرم خورده رو باید کند انداختش دور یا پول بدی روکشش کنند
وقتی خود تلویزیون با این همه اهن وتلپش هیچ کاری نتونست بکه و وض از قبل هم بدتر شد ما باید کار اساسی تری بکنیم
ما باید شکایت نمایندگی ها رو به دفتر مرکزی بکنیم 23072606-021:3:بله داداش ایــــــــــــــنــــــــ ــــــــــــه
اون وقت ما هم اگه پراکنده باشیم اعتراضمون در یکجا ثبت میشه و اونوقت که مسئولین اصلی میفهمن "اگر بخوان که بفهمند" که چه گ .... خوردن و به عمشون خندیدن:27: