سرعت وبگردی افتضااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااح ،رو گیت وی تک رقمی هم نمیندازه بیشرف!
باز خوبه سرعت دان خوبه
Printable View
سرعت وبگردی افتضااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااح ،رو گیت وی تک رقمی هم نمیندازه بیشرف!
باز خوبه سرعت دان خوبه
من الان روی تک رقمیم و بازم سرعت وبگردی داغونه .فقط دانلود خوبه .دو روزه این ریختیه .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:ضحی:2تا7 - ماناماد:2-6نقل قول:
من حدودا 1ماه و نیم پیش با ضحی تماس گرفتم بهش گفتم شبانتون تا ساعت چنده؟گفت:از ساعت 2تا7-همون موقع با ماناماد تماس گرفتم گفتم شبانتون تا ساعت چنده؟گفت:از ساعت 2تا 6 بعد بش گفتم پس چرا ضحی تا ساعته هفته شما که میگید شبانمون با ضحی فرق نداره یارو موند توش نمیدونست چی بگه اخر سری گفت اونا هم تا ساعت شیشن خلاصه چند دقیقه ای باش بحث کردم از اون شب به بعد تا ساعت 7 گذاشتم رو دانلود و اصلا بین ساعت6تا 7 از شارژم کم نمیکرد تا اینکه سرویسم تموم شد و وقتی تمدیدش کردم دوباره شد 2 تا6 الان هم از ساعت 6 تا 7 از شارژم میخوره ببینید چطور داره سرمون کلاه میزاره
به این میگن پشتیبانی نمونه حتی مشکل کامپیوتر کاربرا رو هم حل میکنه باید جایزه بهترین پشتیبانی رو به اینا بدن:n09:نقل قول:
اره خیلی شلوغ شده هر وقت میرم کلی ادم ریخته اونجا و باید یه نیم ساعتی تو صف بمونم
مودم فقط D-LINK 2730u از همه ی مودم ها سرتره مخصوصا برا adsl مخابرات بهترین سرعتو میدهنقل قول:
البته تو شرکتای دیگه هم بهترین سرعتو نسبت به مودمای دیگه میده
اِ مودم منم که همینه یادش بخیر اون موقع 45 تومن خریدمشنقل قول:
راستی بچه ها سرعت با سرور خارجی هم برای شما مشکل داره ؟؟؟؟؟؟ :n13:
من 50تومن خریدم 2.5 سال پیش.قیمتش تا 120 تومن هم رسیدنقل قول:
بله-سرعت دانلود با اپلودباز:25-35 کیلوبایتنقل قول:
سرعت دانلود بد نیس:n17:
سرویس 2مگ محدود سرور خارجی خوب سرعت میده کاش تا صبح همینجور بمونه
امشب اپلود باز سرعتش داغوووونه