اقا من شرق تهرانم خ پیروزی مخابرات اشرفی اصفهانی کسی میدونه سرعت دانلود یک مگ و دومگ چنده اینجا
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Printable View
اقا من شرق تهرانم خ پیروزی مخابرات اشرفی اصفهانی کسی میدونه سرعت دانلود یک مگ و دومگ چنده اینجا
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان کلا مثل اینکه این داستان داستان هر روزه شده منم تقاضای تعغیر پهنای باند دادم الان سه روزه ولی انگار نه انگار
برای منم مینویسه داير شده یا اتمام کار
من که پشیمون شدم دوباره زدم همون 512 چون بعد از 4 روز هیچ تغییری نکرد واسه من 2 بار زنگ زدم 2020 گفتن 2مگ شده سرعتت ولی سرعتم همون 512 بود تو ستینگ مودم هم 512نقل قول:
الانم الکی الکی هزینه 4 روز که 2020 گفت 2 مگ شده سرعتت باید بپردازم
عجب:n04:نقل قول:
خوب منم شک داشتم که اینترنتی بشه و میخواستم حضوری برم ولی نوشته های بعضی از دوستان رو که دیدم...
در هر صورت حالا مخابرات دست مون رو گزاشته تو پوست گردو،نمیدنم چکار کنم دوباره ببرم به همون سرعت قبلی،بازم زنگ بزنم 2020
پاشم برم مخابرات:n03:
دوستان الان چجوریه نحوه گرفتنش ؟ 1 مگ و اینا رو راحت میدن ؟! قیمتاش چجوریه ؟ یه راهنمایی مختصر بکنید خیلی ممنون میشم :n12:
جیمیل با فایر فاکس دیر از IE باز نمی شه، برای شما ؟!!
نقل قول:فکر کنم برای شماها یک مشکلی وجود داشتهنقل قول:
من یک ماه و نیم پیش پنج شنبه درخواست 2 مگ کردم و روز شنبه ساعت 10 تغییر کرد
روز شنبه همین هفته هم دوباره درخواست تغییر به 1 مگ کردم و فرداش ساعت 10 تغییر کرد
به پشتیبانی میگفتید تا پورتتون رو ریست کنن
الان بعلت تقاضای بالا وصلش زمان بیشتری طول می کشد .
کلا پشتیبانی محترم که اصلا تو باغ نبود!نقل قول:
به منم گفت 2 روز پیش ساعت 10 سرعت شما عوض شده ولی من وقتی بهش گفتم تو مودم داون استریم و آپ استریم هنوز هیچ تعغیری نکرده گفت خوب مودمو خاموش و روشن کن:n02:
کلا برای من بدتر هم شده یعنی از سرعت قبلی ام هم کمتر میگیرم،آخرش گفت برات درخواست خرابی میگیرم خودمون باهات تماس میگیریم!!!!منم گفتم من دو روز قبل با یه اپراتور شما صحبت کردم اونم درخواست خرابی داده،خلاصه دیگه آخر خنده شده بود گفت و گو مون
حضوری هم میرفتید امکان این اشکال بود...
فکر نمیکنم ربطی به حضوری یا اینترنتی رفتن داشته باشه ، من حضوری به 512 ارتقا دادم و اینترنتی به 1مگ، هر دو بار به سرعت و بدون اشکال انجام شد.
به نظر بعلت بالا رفتن تقاضاها خرابکاری میکنند.