بچه ها میاکه بلو 186 تومن خوبه؟؟؟؟ارزونتر پیدا نکردم.:n27:
(شهرستانم)
Printable View
بچه ها میاکه بلو 186 تومن خوبه؟؟؟؟ارزونتر پیدا نکردم.:n27:
(شهرستانم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بنده رایحه ی شاگیا رو بو کردم. ولی با بقیه آشنایی ندارم. به این دلیل نظرم رو در خصوص شاگیا بیان می نمایم.
از نظر من، شاگیا عطری تلخ و تند با نوت های چوب (مخصوصاً چوب سدر) عود، گیاهان معطّر، ادویّه و ... بدون داشتن نوتِ شیرین یا حداقل بدون داشتن نوت شیرین غالب.
این عطر، عطری خاص است که مورد پسند همه قرار نمی گیرد و افرادی با سلیقه ی خاص آن را می پسندند. رایحه ی آن بسیار ماندگار امّا علی رغم انتشار مناسب، به میزان ماندگاری اش، منتشر شونده نیست.
بنظرم این عطر مخصوص مجالس و جلسات رسمی مخصوصاً برای افراد میان سال و سالمند مناسب است. هرچند جوانان اقبال بیشتری به این عطر نشان می دهند.
به نظر می رسد تِمِ اصلی این عطر، تِمِ عربی است و توسّط عطّار چیره دستی طرّاحی گردیده چرا که دارای نهایت ظرافت و بدون غلبه ی نوتی بر نوت های دیگر است.در کل اگر بدنبال متفاوت بودن از بقیه هستید و اگر عطرهای عربی ماندگار را می پسندید. خرید آن را به شما پیشنهاد می نمایم.
اطّلاعات بیشتر را می توانید از لینک ذیل دریافت نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
75 میلش ؟نقل قول:
والا قیمت که خوب نیست ولی خب همه جا گرونه - فکر کنم منم قیمت کردم 170-80 بود
---------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان بالاخره تستر azzaro legend رو پیدا کردم خیلی خوب بود بوش
آره 75 میلش رو می ده 186نقل قول:
سایت لیلیوم هزینه ی پست رو خودش قبول می کنه؟مثل عطر افشان؟:n13:
قیمت هاش چی؟به روزن یا خیر؟
ممنون:n16:
هر دو عطر مذکور شیرین نیستند...نقل قول:
گدلفین ترکیب چرم و زعفران میباشد...بسیار شبیه به توسکان لدر هستش ..فرقش با توسکان در نوت میوه ای توسکان هست که کمی کار رو شیرین میکنه ولی در گدلفین خبری از این نوت نیست و عطر کاملا تلخ هستش...
پخش بو و ماندگاری بالایی دارد شبیه به توسکان لدر...و البته خیلی به صرفه تر هستش نسبت به توسکان (320 تومن برای 120 میل <<<<700 تومن برای 50 میل)
شاگیا یک کار خوب شرقی هستش...شباهت هایی به M7 داره ولی نوت عود در این کار ملایم تر هستش...یه کار حرفه ای و خاص هستش همونطور که دوستان گفتند...به شخصه از این کار بیشتر خوشم میاد تا گدولفین و توسکان لدر...پخش بوی خوب و ماندگاری بسیار بالایی داره....اگر از M7 خوشت میاد به احتمال زیاد این کارم پسند میکنی...
نمیدونم والا خودتون باهاشون تماس بگیریننقل قول:
آره فکر کنم به روزن
بله تهراننقل قول:
متوجه منظورت نشدم
بشنو و باور نکننقل قول:
شوخی نکن :| پرفیوم شاپینگ قیمت 125میل رو زده 188نقل قول:
هزینه ی ارسال لیلیوم رایگان هست، قیمت هاش هم به روز
دوستان این پست بی جواب موندنقل قول:
:n16:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
پرفوم شاپینگ چی؟اونم مثل لیلیوم و عطر افشانه؟(از نظر پست)
:n16:
BEST MEN'S FRAGRANCES 2012
BEST NATURAL FRAGRANCES 2012