زمانی که سیستم خاموش هست که دیگه چیزی از حجم کم نمیشه! شاید در کل به 100 کیلوبایت هم نرسه!نقل قول:
Printable View
زمانی که سیستم خاموش هست که دیگه چیزی از حجم کم نمیشه! شاید در کل به 100 کیلوبایت هم نرسه!نقل قول:
برای بار اول بهتره چه سرویسی خرید؟ پولش مهم نیست برای داون استریم و از اینجور حرفا میگم چون بعدا میخوام 256 بردارم
مودم رو هم میخوام از خودشون بخرم
چه توصیه ها و نکاتی دارین برای کسانی که میخوان برای اولین بار از پارس بگیرن؟ :31:
من دیشب یک فیلم داشتم برای دانلود که از 12:31 تا 6:58 چیزی بیشتر از یک گیگابایت نتونستم بگیرم
میانگین سرعت 27 کیلوبایت
در نظر داشته باشید که از ساعت 6 تا 6:58 دقیقا 600 مگابایت از این مقدار حجم دانلودی دریافت شده و ما بقی که میمونه 400 مگابایت بین ساعات 12:31 تا 6 صبح دریافت شده
مگه در حالت bridge ، با خاموش شدن كامپيوتر ، مودم هم خاموش ميشه ؟نقل قول:
دوست عزیز شما پارس نداری قضیه ش رو نمیدونینقل قول:
ساعت رایگان پارس از 1 تا 6 ـه ولی میشه تا 7 رو هم دانلود کرد ولی حتما باید قبل از ساعت 7 دیسکانکت کرد و اگه وارد ساعت 7 بشه و دی سی نشده باشه کل حجم دانلود از ساعت 6 تا 7 رو از حسابت کم میکنه
وقتی رو pppoe باشه درسته که سیستم خاموش میشه ولی دی سی نمیشه و از ساعت 7 که بگذره کل حجم دانلود 6 تا 7 رو غیر رایگان حساب میکنه
مودم خاموش نمیشه ولی دی سی میشه و همین دی سی شدن باعث میشه که حجم دانلود از 6 تا 7 رایگان حساب بشهنقل قول:
من هم یه چیز فوقالعاده کشف کردم... که کل دانلود من از 12:30 تا 5:54 حدودا 180 mb بوده...نقل قول:
و از 5:54 تا 6:57 حدود 490 مگ بوده...
البته این یه رکورد بوده توی 16-15 روز گذشته...
خوب حالا که اینجوریه منم از امشب کامپیوتر رو الکی روشن نمیکنم. بی خیال دانلود شبانه میشم و فقط از 6 تا 7 دانلود میزارم.
اینجوری دو تا مزین داره
اولاً برق کمتر مصرف میشه. چوت واقعاً 400 مگ ارزش نداره 5 ساعت کامپیوتر روش باشه
دوماً آدم سحرخیز بار میاد :31:
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
اولین پیشنهاد من اینه که اصلاً از پارس آنلاین نگیری. جون پارس داره هر روز خراب تر میشه. تو همین تاپیک چندین نفر هستن که دیگه خیال ندارن تمدید کنن سری بعد رو. اون وقت شما تازه میخوای بیای؟نقل قول:
دوره پارس و اون سرعتهای نجومی گذشت. یه عالمه آدم واسه دانلود شبانه اومدن پارس. حالا هیچ کدوم نمیتونن استفاده کنن!!!!
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
من خودم اگه بتونم 512 مخابرات بگیرم میرم اونجا
بچه ها این عکسو نگا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 1.29
18.4.90
رو برام حساب کرده 208
من اصلا توی ساعات عادی همچنین دانلودی ندارم نمیدونم چی شده ؟ چیکار کنم ؟ زنگ زدم میگم از ساعت 1 مگه مجانی نیست میگن اینو استفاده کردی ازین چرتو پرتا اگه چیزی فهمیدید بگید تا دوباره زنگ زدم همونو بگم
بخاطر این که اکسس پوینت داری احتمالا همسایه ایی شدیدا احتیاج داشته و استفاده کرده و گفته خدا خیرش بده.نقل قول:
برو نوع encryption اکسس پوینت رو عوض کن(حد اقل wpa) و کد جدید بذار و پارس رو دزد نکن.
حالا نه که پارس دزد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینترنت رایگان میدن نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟