شاید تو پنل کاربربتون تو قسمت " آخرین پیش فاکتور " نوشته باشهنقل قول:
کی گفته که باید گزینه حقوقی را بزنید؟نقل قول:
وقتی شما برای خودتون سفارش میدین , حقیقی هستین دیگه:18:
Printable View
شاید تو پنل کاربربتون تو قسمت " آخرین پیش فاکتور " نوشته باشهنقل قول:
کی گفته که باید گزینه حقوقی را بزنید؟نقل قول:
وقتی شما برای خودتون سفارش میدین , حقیقی هستین دیگه:18:
اگر از دانشگاه میخوای گواهی بگیری که دیگه حقوقی نیستی، حقیق هستی، باید گواهی رو بفرستی برای شاتل یا خودت بری تحویل بدی.نقل قول:
خوب دوستان مثل اینکه مشکل نویز خط ما حل شد!:27:البته من بعید میدونم که اصلا قضیه نویز روی خط adsl باشه (با اینکه پشتیبانی چنین اظهار کرد)
راستش اینترنت ما درست بود تا اینکه 2روز پیش بعد از ظهر به سرم زد که مودم رو با روشی که دوستمون تو چند صفجه پیش داده بودن آپدیت کنم (ورژن اولیه خاطرم نیست اما ورژن این نسخه 306060r00 بود) بعد از اون بود که خاموش شدن پیاپی چراغ status بوجود اومد!البته نمیتونم از نظر فنی ربطی بینشون پیدا کنم!:13:
تا اینکه دیشب تو جستجو با دابال آپ به این آدرس رسیدم:
و ورژن 306064V00 رو دانلود کردم (ظاهرا لینک دانلود الان خرابه) و با این آپدیت کردم و ...بله مشکلاتمون حل شد و یه اتفاق جالب هم افتاد! قبلا downstream روی 156 بود الان شد 158!:27:کد:http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/wireless/WL-AM602/ASUS_6338_COMBO306064v00.zip
حالا اگه دوستانی نیاز به این فایل دارند من جایی آپلودش کنم.(البته باز هم بگم من هیچ ربط فنی بین آپدیت و نویز و چراغ status پیدا نکردم)
شما مال یک مودم دیگه رو دانلود کردی.نقل قول:
WL-AM602 با AM602 معمولی فرق داره.
نقل قول:نقل قول:
اگر از دانشگاه میخوای گواهی بگیری که دیگه حقوقی نیستی، حقیق هستی، باید گواهی رو بفرستی برای شاتل یا خودت بری تحویل بدی.
من حقیقی هستم :31: ولی گفت چون سرعت بالای 128 می خوای حقوقی باید سفارش بدی:13:
برای 512 اکو هم باید از دانشگاه گواهی بگیرم یا نیازی نیست؟اگر نیازه حتما باید وقت ثبت نام ارایه بشه؟(نمیشه 1 هفته بعد بهشون بدیم)
اونوقت میشه هم از تخفیف کارت طلایی استفاده کرد هم از تخفیف ثبت نام اینترنتی
بله , برای سرعت بیشتر از 128 نامه میخوان حالا چه اکو و چه آرتنقل قول:
نمیدونم این را باید از خودشون بپرسید شاید تا قبل از اینکه خط رانژه بشه به شما فرصت بدن تا نامه را ارائه بدین!
بله میشه هم از کارت طلایی استفاده کرد و هم از تخقیق ثبت نام اینترنتی
ولی با این فایل آپدیت کردم.مشکلات حل شد! تو یه سایت عکس wl-am602 رو زده بود همین مودم خودمون بود با قیمت 45 تومن!!قطعا وایرلس نیست!نمیدونم والا! asus اصلا به این مودمش توجهی نداره!اطلاعات در همین حد هست تو نت.مشکل شما حل شده؟:10:نقل قول:
نه همون موقع ثبت نام باید بدینقل قول:
مال منم این ورجنه که عکسشا گذاشتم حالا کدومش جدیدتره ولی اگه جدید تر از اینم باشد من اپدیت نمیکنم چون فعلا مشکلی باش ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]