برای من که 2 روز ثبتنام کردم خود نمایندگی میگفت تا وقتی پورتت رو وصل نکنن پنلت فعال نمیشه.الانم هرچی رمز رو میزنم سایت آسیاتک بالا نمیاد.نقل قول:
Printable View
برای من که 2 روز ثبتنام کردم خود نمایندگی میگفت تا وقتی پورتت رو وصل نکنن پنلت فعال نمیشه.الانم هرچی رمز رو میزنم سایت آسیاتک بالا نمیاد.نقل قول:
به نظر من شرکت خوبی هست . من چند بار سرویسامو از شرکت های مختلف گرفتم اما دسته آخر برگشتم به آسیا تک :n12:
این طرح فعلا روی استان همدان اجرا میشه و برای بقیه شهر ها معلوم نیست از چه زمانی شروع شه
حالا یه نفر به من بگه با سرویس چلچله (512) نامحدود طرح برنزی چند کیلوبایت در ثانیه میشه دانلود کرد ؟
================================================== ==========
من تهرانم این سرویس رو دارم بین 50 تا 60 کیلو بایت
من ابتدا پنل کاربری را ساختم و بعد پول را واریز کردم چند ساعت بعد کد سرویس برایم در پنل کاربری ارسال شد و فقط مونده بود وصل شدن پورت از مخابراتنقل قول:
من حضوری ثبتنام کردم.نقل قول:
1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک راستی سرعتم خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با ترافیک 3گیگ هم شبانه رایگان میشه یا باید 5گیگ باشه ؟
اگه رانزه یه شرکت دیگه هستین یه دو هفته طول میکشه.من 15 روز الاف بودم.نقل قول:
در ضمن قضیه این طرح جدید چیه؟این طرح واسه نامحدودا هم هست؟؟چون من دیروز واسه 1 سال دیگه شارژ کردم نکنه به فنا رفتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
چون مخابرات سریع جمع آوری میکنه و گفتن که چون سیم رانزه ندارن وقتی از شرکت جدیدت نامه اومد ما خط تو رو برای همون شرکت رانژه میکنیم.یکی از دوستام تو همین مرکزی که من هستم.هست میخواست از یه شرکت دیگه بره مخابرات نامه تخلیه که به مخابرات رسید همون روز هم تخلیه کردن و هم رانژه مخابرات.من فقط میخواستم بدونم که پنل باید همین اول فعال میشه یا نه؟نقل قول:
سلام
من شماره تلفن و رمزم رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میکنم ولی وارد نمیشم و فقط میتونم از طریق دسترسی سریع به سرویس ها وارد بشم.علت چیه؟