من قیمتها رو نمیدونم ولی حداقل قیمتی که این مشخصاتو داشته باشه حالا شاید 400 تومن باشه شاید 800 تومن ولی حتما حداقل باشهنقل قول:
راستی کسی در مورد سرعت شاتر توضیح میده؟
ممنون
من قیمتها رو نمیدونم ولی حداقل قیمتی که این مشخصاتو داشته باشه حالا شاید 400 تومن باشه شاید 800 تومن ولی حتما حداقل باشهنقل قول:
راستی کسی در مورد سرعت شاتر توضیح میده؟
ممنون
دوربین دیجیتال با شرایط زیر چی بخرم؟
سلام به همه
می خوام یه دوربین دیجیتال بخرم
1. بیشتر خودم کانن ترجیح می دم اما پیشنهاد خوب رو بررسی می کنم
2. حتما باتری خور باشه یعنی بتونم بهش باتری بزنم نه اینکه باتری داشته باشه و شارژ بشه به زبان ساده شارژی نباشه
3.فیلم برداری انقدرا مهم نیس برام
4.زوم اپتیک برام مهم بید حتما 10 به بالا باشه
5.پانوراما حتما داشته باشه 360 درجه
6. مگا پیکسل 10 یا بالاتر
7 . حدود قیمت 300 تا 400 اما بالاتر هم بود باز بررسی می شود
ممنون از کمکتون
به نظر شما G12 مناسب من هست یا نه؟نقل قول:
البته سبک نیست که زیاد مهم نیست ؟
سلام
من میخوام یک دوربین عکاسی دیجیتال سامسونگ بگیرم درحد 200تومن به نظر شما اصلا این برند چطوره وپیشنهادتون چیه لطفا
سلام
متشکرم از اطلاعاتی که دادید باز هم منتظر اطلاعات در مورد برندهای دیگر تان هستیم.
در مورد دوربین lp100,lp150چیه کدوم برای مصارف خانگی بهتره ممنون
اگه Compact بخوای DSC-HX5V رو بگیر(از برند سونی)،قیمت دور و بره 435 تومن هست با مشخصات:نقل قول:
وضوح 10.2 مگاپیکسل
زوم اپتیکال: 10 برابر
با یه حسگر cmos ، البته من حسگر CCD رو ترجیح می دم(ولی شارژریه:44:)
اما این یکی که می گم Compact نیست،اما باتری خوره،FinePix HS10 برند فوجی فیلم....برو بازار آمارشو بگیر تا ببینی چه شاهکاریه
وضوح:10.3 مگا پیکسل
زوم اپتیک:30 برابر
کامپکت ها هیچ کدوم باتری نمی خورننقل قول:
یعنی من ندیدم
من نیمه حرفه ای می خوام اندازش برام مهم نیست
شرایط خیلی جالبی دارید :10::31:نقل قول:
HX5 یا SX210
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
ببنید همه دوربین ها باتری میخورند (با هندل که کار نمیکنند) یا قلمی یا Lithiumنقل قول:
HS10 هم چیزه خوبیه اما کار باهاش کمی سخته (بیشتر اولش)
دستت مرسی اما دررابطه با کانن Sx210نقل قول:
این دوربین که گفتی سه تا از شرایط من رو نداره
اول نیمه حرفه ای نیست
دوم باتری خور نیست
سوم پانوراما نداره
چهارم من خودم در حال حاضر Sx120 دارم می خوام ببینم کانن پانوراما که خودش باسازه داره یا نه ....
زده چنین چیزی؟
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
در ضمن منم می دونم باتری می خورن من منظورم اینه باتری خارجی یعنی همون AA بخوره عزییییز:18:نقل قول:
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
به شرایطم چند شرط اضافه می کنم تا ابهام کمتر بشهنقل قول:
8. پانوراما را خودش ایجاد کنه یعنی پردازش گر تصویر روی خود دوربین باشه نه با نرم افزار و روی کامپیوتر
9. می خوام نیمه حرفه ای باشه
شما نمی تونید همه شرایط رو باهم توی یه دوربین پیدا کنید (باید سفارش ساختشو بدید:31:)نقل قول:
برای شماره 8 باید بفکر سونی باشد نه دوربن دیگه
برای شماره 9 HX1 که از رده خارجه و ارزش نداره یا HX100 که هنوز تو بازار نیست :31:
نمیدونم HS10 پانوراما را خودش ایجاد میکنه یا نه ، اگر داشته باشه فکر کنم اونو برای شما ساختند :10: