نه بابا اولین بارهنقل قول:
Printable View
نه بابا اولین بارهنقل قول:
کسی نمیتونه کمکی به من بکنه ؟؟؟نقل قول:
بابا خیر ببینید من رفتم برای این بازی کیبورد نو خریدم اینترنت پرسرعت گرفتم..!!!! خیلی ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید :11:
آقایون کمک کنید لطفاً من یک هفتس تقاضای کرک این بازیو کردم(پست قبل) اگر امکانش نیست بگید یه فکری برای ان پولو و قت از دست رفتم بکنم(دقیقاً از صبح تا شب توی نت دنبال کرکشم!!)
فقط یه جوابی بدین به من!
خواندم و همچنان مشکل پابرجاستنقل قول:
سلام دوستان .
بازي Driver Parallel Lines رو نصب كردم اما زمان اجرا جزييات مشخص نيست . مثلا اسلحه تو دست كاراكتر ديده نميشه ولي تيراندازي مي كنه . مشكلي داره يا به كل اين شكليه ؟
شما آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کردین ؟نقل قول:
احتمالا مشکل از اون باشه .
خوب شما لطف کن یه عکسی از فایل هایی که دانلود کردی بزار تا ببینم چی دانلود کردینقل قول:
خواندم و همچنان مشکل پابرجاست
دوست عزیز مطمئن باش اگه کسی بلد باشه ، دریغ نمیکنه .نقل قول:
آقایون کمک کنید لطفاً من یک هفتس تقاضای کرک این بازیو کردم(پست قبل) اگر امکانش نیست بگید یه فکری برای ان پولو و قت از دست رفتم بکنم(دقیقاً از صبح تا شب توی نت دنبال کرکشم!!)
فقط یه جوابی بدین به من!
از 850 صفحه ی این تاپیک معلومه !
پس شما هرچقدر پست بدین و سئوال کنید و کسی بلد نباشه ، بازم بی جواب میمونید .
حالا شما یه بار هم تو تاپیک خود بازی مطرح کن ضرر نداره .
شاید کسی بتونه اونجا کمکت کنه .
تاپیک مخصوص بازی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=198995
سلامنقل قول:
مطرح شد چندین بار و جاهای مختلف هم مطرح شد :
نقل قول:بازم ممنون که توجهی به ما کردین باور کنید شماهم جای من بودید خیلی ضدحال میخوردید!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309901
دوستان کارت گرافیک من xfx 8800 gt xxx هستش
نمی دونم چرا تو بعضی از بازی ها وقتی موس رو تکون میدم یعنی صفحه رو حرکت میدم یه موجی از پایین به طرف بالا میره !
درایور کارت هم بروزه !
نقل قول:
این موج توی بازی رو راستش تا حالا نشنیدم ولی اگه در حالت خارج از بازی هم وجود داره محتملترین حالتش می تونه مال کابل متصل به مانیتور باشه یه چکی بکن ببین درست میشه(حتی اگه می تونی به نظر من عوضش کن ببین چی میشه...)
درايور كارت گرافيك به روز شده است .نقل قول:
این موج خیلی خفیفه !نقل قول:
از پایین به طرف بالا میره ! مثل این میمونه که انگار صحنه جدید رو یدور رندر می کنه !