:3:برای من نهنقل قول:
Printable View
:3:برای من نهنقل قول:
من همین الان تست کردم اینطور نبود ، و هر دو نشون میداد :10:نقل قول:
شما راه حل ریشه سراغ داری؟!نقل قول:
اینی که شما میگی یعنی بی تفاوت بودن!
شاتل چند وقتیه که پورت های تورنتش رو بسته، آیا راه حلی واسه دور زدنش هست یا نه؟
سلام
وقتی توی قرارداد از اصل کلاهبرداری استفاده میشه و شما به عنوان یه مشترک کوچکترین حقی از لحاظ عملی نداری
"توی تئوری همه چی گل و بلبله" و اگر مثلا شرکت توانست و زیرساختها اجازه داد واز این عراجیف ها رو به خوردت میدن
مثلا من چه کاری از دستم برمیاد . وقتی که خود شرکت میدونه که کسی نمیتونه ازش شکایت کنه و آقایان هم بدشون نمیاد که ملت از اینترنت درست و حسابی محروم باشند...
ما اینا رو میگیم که حداقل بدونیم درد کجاست تا شاید به درمونش هم برسیم
چرا نباید از تجربه ی دیگران استفاده کنیم و همیشه باید تجربه کنیم تا سرمون به سنگ بخوره
نقل قول:
شما راه حل ریشه سراغ داری؟!
اینی که شما میگی یعنی بی تفاوت بودن!
از دست ما که کاری ساخته نیست تنها راهش استفاده از تجربه دیگرانه تا حداقل بین بد و بدتر بتونیم بد رو انتخاب کنیمنقل قول:
چرا نباید از تجربه ی دیگران استفاده کنیم و همیشه باید تجربه کنیم تا سرمون به سنگ بخوره
عزیز دل من همینایی هم که نوشتم سی بار خوندم و ویرایشش کردم که مبادا p30world بنده رو بن کنه یا برادران گمنام بیان سراغم(که یه بار اومدن!) راه حل بسیار زیاده ولی نیاز به یه سری چیزا هست که توی ما ایرانی ها خیلی کم پیدا می شه. مثل هماهنگی، تلاش و صبر برای رسیدن به یه هدف در طولانی مدت و ...نقل قول:
بعدم من کی گفتم شما بیا اینجا تعریف کن از شاتل و اینترنت. حرف من اینه که کاری که هیچ نتیجه ای نداره چرا انجام بدیم هی؟
من هم از شاتل سرویس داشتم هم از صبا هم از پارس هم از مخابرات. تفاوت اینا از نظر سرعت و کیفیت و پینگ و پشتیبانی و.. اونقدری نیست که ما بیایم اینجا به خاطرش با هم درد دل کنیم! درد دل اصلی اینه که باید کلا زیرساخت های و بستر مناسب برای گسترش اینترنت واقعا پرسرعت! فراهم بشه و قیمتش هم مناسب بشه لااقل مثله کشورهای همسایه(ترکیه و..) یا حداقل خواست و تلاش مسئولین مربوطه و سیاست های کلان ... در این جهت باشه که عمرا نیست که حتی برعکس این قضیه هم هست!
دقیقا ایراد ما همین جاست. خیلی مشکلا رو اینجوری باهاش برخورد می کنیم. با یه جمله خیال خودمون رو راحت می کنیم:نقل قول:
کاری از دست ما بر نمیاد!!
عجیبه برای منم اینجوریهنقل قول:
خبری هست؟؟؟
عزیز دل من همینایی هم که نوشتم سی بار خوندم و ویرایشش کردم که مبادا p30world بنده رو بن کنه یا برادران گمنام بیان سراغم(که یه بار اومدن!) راه حل بسیار زیاده ولی نیاز به یه سری چیزا هست که توی ما ایرانی ها خیلی کم پیدا می شه. مثل هماهنگی، تلاش و صبر برای رسیدن به یه هدف در طولانی مدت و ...نقل قول:
بعدم من کی گفتم شما بیا اینجا تعریف کن از شاتل و اینترنت. حرف من اینه که کاری که هیچ نتیجه ای نداره چرا انجام بدیم هی؟
من هم از شاتل سرویس داشتم هم از صبا هم از پارس هم از مخابرات. تفاوت اینا از نظر سرعت و کیفیت و پینگ و پشتیبانی و.. اونقدری نیست که ما بیایم اینجا به خاطرش با هم درد دل کنیم! درد دل اصلی اینه که باید کلا زیرساخت های و بستر مناسب برای گسترش اینترنت واقعا پرسرعت! فراهم بشه و قیمتش هم مناسب بشه لااقل مثله کشورهای همسایه(ترکیه و..) یا حداقل خواست و تلاش مسئولین مربوطه و سیاست های کلان ... در این جهت باشه که عمرا نیست که حتی برعکس این قضیه هم هست!
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
آره خبریه.نقل قول:
اینترنت ملی در راه است!
نقل قول:
مال منم اینجوری شده چرا
ببین دوست عزیزنقل قول:
این تفاوت دیدگاهه واصلا هم بد نیست . در ضمن اتفاقا بین شرکتها تفاوت هست 100٪ حد اقل در منطقه ی ما که به این صورته. خود پشتیبانی هم به صورت سر بسته همین رو میگفت
اخه بنده ی خدا اگر ما اینجا دردودل نکنیم چطوری متوجه بشیم که ظلم علنی شده و فراگیرنقل قول:
شما هم که خودت داری دردودل میکنی
وقتی آقایان از شرکتهای کم فروش حمایت میکنند شما هی بیا بگو دردودل نکنیم
راه قانونی و عملی اگر بلدی بگو و گرنه سرزنش کردن ما فایده ای نداره داداش:3:
این هم تفاوت دو برابری:نقل قول:
این برای دوست من از شرکت .... توی عکس مشخصه
256محدود ساعت 17:14
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای من eco-512 ساعت 15:00
سلام.این اولین باره که همچین چیزی را دیدم !!
برا منم حجم رو نشون نمیده !!! بچه ها با فونت معمولی هم بنویسید چشمامون میبینه ! بهتر هم میبینه .
امروز از ساعت 11 تا 7 اینترنت من قطع بود. دیروز هم یک ساعت قطع شد
خدا بخیر کنه امیدوارم این معضلات مقطعی و گذرا باشه و ربطی به فیلترانت میلی نداشته باشه
اما به نظر همچین به طرح نامحدود شدن بی ربط نمیاد. و پ ن قطع می شه سایت های خارجی از دسترس خارج می شه و وقتی کسی دانلود نکنه دیگه افت سرعتی نخواهد بود و اینترنت ناحدود حتی با سرعت بالا در اختیار عموم خواهد بود که بتونیم بریم ورژن جدید دعای کمیل رو دانلود کنیم
حالا باید دید یه آی اس پی مثل شاتل با این همه مشترک ضررش رو چطور می خواد جبران کنه. فعلا که با این همه دی سی کردن و قطعی حسابی رفته رو اعصابمون. راستی امیدوارم بعد از 6 شب دیگه امشب سرعت درست بشه. یه هفته ست فیلم نداشتیم نگاه کنیم
پنل حجم رو به این دلیل نشون نمیدن که دزدی کردن سیستم من از ظهر تا شب خاموش بود ساعت 11 شب رفتم دیدم برام 400 مگ ترافیک مصرفی زده .
اینترنت منم امروز دو مرتبه یه چند ساعتی قطع شد.زنگ زدم پشتیبانی میگه چرا قطعه؟ میگه مشکل از سمت شاتل. میگم خوب چرا قطعه؟ میگه نمیدونم! میگم تا کی طول میکشه؟ میگه نمی دونم!!
صفحه حجم ترافیک مصرفیم که می خوام چک کنم دقیقا مثل بقیه نشون نمیده
از ساعت 4 شاتل به رحمت ایزدی پیوست
درود بر دایل آپ
اینترنت ملی شد !!!
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6514276#post6514276
دوستان این مشکلات واسه همست یا مشترکین حقیقی و خانگی فقط؟؟؟
الان من هیچ کدوم از اینا رو به جز چیز پی ان ندارم دیشبم تا صبح ترکوندم
صفحه ترافیکم هم باز میشه شاید یک سری از مشترکین خاص رو اینطوری کردن و به سازمان ها کاری ندارن چون من عضو یک سازمان هستم
اکثر این مشکلات واسه شهرهای بزرگ و پر جمعیت هستش به نظرم ! من خودم شهرستان دانشجو بودم همیننقل قول:
سرویس اکو 512 که اینجا دارم اونجا هم داشتم ! توی این مدت سه ماهی که اونجا سرویس داشتم یه بار هم نشد که اینترنتم قطع بشه و افت سرعت داشته باشم ! هر شب بدون استثنا نزدیک دو گیگ دانلود می کردم ! دیگه آواخر مونده
بودم چی دانلود کنم ! اونوقت اینجا با همون سرویس شبی 10 مگ هم نمیشه دانلود کرد ! کی گفته همه امکانات واسه
شهرهای بزرگه !؟
برای من خیلی پیش می آید که وقتی پینگ میگیرم تایم اوت می زنه .نقل قول:
آخ قربونت برمنقل قول:
دقیقن همین مشکل رو من هم داشتم که به اینجا مراجعه کردم
جواب درستی هم که نمیدن ایمیل زدم جواب داده نباید مشکلی وجود داشته باشه و اون لینکهای همیشگیشون
چت هم که کردم میگه اختلال به وجود اومده و به زودی برطرف میشه
امیدوارم به زودی حل بشه
دوستان شمایی که این مشکل رو دارید منطقه مخابراتیتون چیه من فرد اسدی هستم شاید این منطقه این جوریهنقل قول:
تازه اپراتور شاتل به من گفت امکان پرداخت آنلاین هم وجود نداره ببین مشکل بدتر از ایناست :13::41::27:
سلام. دوستان شاتل تو شهرستان ما سرعتش به این صورته :
60=128
70=256
80=512
اینا در بهترین حالت ممکن هست. نیاز به سرعت بالاتر و دانلود رایگان شبانه داشتم دبدم همون 128 از همه به صرفه تره !
حال میخوام بدونم تو شهرستان شما هم سرعت ها همینطوره ؟!
با تشکر
توصیه میکنم اگه مجبور نیستی اصلا طرف شاتل نرو ، سرعت شبانت چه 128 بگیری چه 512 بیشتر از 5 کیلوبایت نمیشه ، دزدی هم به شدت میکنند ،من نیم گیگ ترافیک خریدم سیستمم رو خاموش کردم و وقتی روشنش کردم دیدم 450 مگابات غیب شده بود ، اگه خواب سرعت 60 و 70 و 80 رو درشب دیدی خیر باشهنقل قول:
سلام .
من 128 دارم سرعتم 60kb/s .ولی چه فایده دو سه هفته دانلود میکنی بعد محدود میشی به 3kb/s
چیزی که من از صحبت ها با پشتیبانی دستگیرم شد این هست که شاتل قصد نداره سرویس های نامحدود را ارایه بده.
پس منتظر نباشید که شاتل بیاد لیست قیمت سروس های نامحدود را داخل سایت بگذارد.
این ها دیگه واقعا شاه دزد هستن.
خاک بر سر اینا دیشب سرعت رو 3 بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
بنده با مدیر شرکت تو شیراز ؛ مفصل درباره این موضوع صحبت کردم ؛ گفت این منع محدودیت برای شرکت هایی هست که مجوز دادن سرویس محدود ندارن !!!! و ما و صبانت و پارس که مجوز داریم میتونیم ارائه بدیم !!! و ارائه هم میدیم.گفتم ایا اون قانون شامل شما نمیشه ؟ گفت فعلا به ما مجوز دارها!!! که چیزی ابلاغ نشده و تا ابلاغ نشه ما تغییری نمیدیم!!! و همچنین گفت که اگه این طور بشه سرعت ها به طرز وحشتناکی افتضاح میشه(احتمالا از 3 کیلو بایت میشه 3 بیت!!!) و مشترکین کاملا ناراضی میشن.بله فعلا شاتل چون مجوز دار هست نامحدود ارائه نمیده.نقل قول:
دیشب داشتم یک فایل 600 مگی از Rapidshare دانلود میکردم 30 مگ مونده بود تموم بشه ( ساعت 12:55 ) سرعت شد صفر ، دقیقا صفر بعدم که قطع شد ارتباط و دقیقا 600 مگ بهم ضرر زد جناب شاتل ...
با پشتیبان صحبت میکنم میگم چرا چند شبه اینجوریه ! میگه سرویستون اشتراکیه همه دارن دانلود میکنند و ...
یعنی همه کسایی که من باهاشون مشترک هستم سر ساعت 12:55 هم زمان شروع کردن به دانلود ( خدایی اصلا اینا فکر میکنند ؟ هر چی به این جمله فکر میکنم قلب حالت انفجار میگیره انگار دارن بهم فحش میدن ) ، فرضا اینطور باشه ، که غیر ممکنه
بازم سرعت میشه 1.6 کیلوبایت ، تازه اگر Downstream رو 128 باشه که عموما رو 512 هست ! یعنی اگه همه با هم دانلود کنیم باز هم سرعت میشه 6.4 نه صفر ! رسما ما رو احمق فرض میکنند خیلی دوست داشتم بگم خودتی ولی حیف که ما با هم فرق داریم .
---
درباره نامحدود شدن هم که یک تایپیک زده بودم ، این اتفاق رخ نمیده چون نامحدودی از نظر رگلاتوری هم وجود نداره و یک جدول تعیین کرده برا تعیین پکیج ها که تمام سرویس های شاتل طبق اون تدوین شدن یعنی با قانون مغایرت ندارند .
نقل قول:سلام دوست عزیز
100٪ با حرفهای شما موافقم و اینها رسما ملت رو خ... گیر اوردن:34:
دقیقا مثل شما همچین اتفاقی میافتد و مثلا 12:57 دقیقه سرعت میشه صفر
نزدیک 30 دقیقه با پشتیبانی مرکزی سروکله زدم لامسب بازم میگفت همه دانلود میکنند
من بهش میگم اخه آدم ، مگه ممکنه با سرعت 3 کیلو بایت کسی دانلود کنه مگه ملت دیوانه شدند
بازم زیر بار نمیرفت
جالب اینه که این بار دیشب میگه مشکل از دیتای مخابراته و ما مشکلی نداریم. دیگه خجالت کشید بگه همه دانلود میکنند و از این چرندیات:thumbsdow
بهتر از این بلد نیستند دروغ بگن............
من دوسال و نیم آرت 5 شاتل داشتم، مرداد امسال دیگه تمدید اشتراک نکردم چون واقعا افتضاح شده بود الان که مهر ماه هست اومدم اینجا می بینم که شاتل بدتر هم شده!
خوشحالم که دیگه واقعا از شر شاتل راحت شدم.
منم دیگه نمی تونم تحمل کنم . منم دیگه عمرا تمدید کنم .نقل قول:
باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ای شاتل باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای
سلام
برای ما سرعت به این صورت میباشد.shatel
15=128تبصره: سرعت برای کلیه ی سرویسهای بالا در ساعات رایگان حداکثر 0kb ~ 3kb میباشد. لطفا سوال نفرمایید
30=256
60=512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتشکر دالتونها و رفقا سهامی خاص "شاتر" :34:
یه چیزی . اگر بخوام دیگه تمدید نکنم باید چیکار کنم که خط رو آزاد کنند تا بتونم از یه شرکت دیگه استفاده کنم ؟
آیا حتما باید برای مدت زمانی که سرویس درخواست دادم این زمان تموم بشه یا اگر ترافیکم تموم بشه میزارند ؟
می بینم که بر عکس این شایعه ای که در این سطح وسیع پخش شده بود و همه می گفتن و پ ن دیگه باز نمی شه پیش بینی من درست در اومد و یارو وصل شده !
برید حالشو ببرید که وصل شده
تبریک میگم ، من فردا سرویسم تموم میشه ولی هنوز 2 گیگ حجم دارم ؛ سرعتم رو آوردن رو 5 کیلوبایت ...
سلامنقل قول:
هر وقت ترافیکت تموم شد به شرکت اطلاع میدی که دیگه نمیخوای تمدید کنی و قرارداد رو فسخ می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بهشون میگی خطت رو خالی کنند یا حضوری یا از طریق ایمیل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میشود حضوری)
به شخصه اطلاع خاصی از زمان خالی کردن خط ندارم . ولی گویا:
نسبت به شرکت ها معمولا دو هفته تا چند هفته طول میکشه البته شاید هم زودتر اگر پیگیر باشی
به امید خدا:42: زود درست میشه.
دوستان اگر اطلاع دقیقتری دارن راهنمایی بفرمایند این روزها خیلی بدرد میخوره:27:
سلام
آقا پينگ چرا اينقدر داغونه؟ زير 400 نمياد؟!