سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl هم دارم
میخام با مودم adsl بصورت وایرلس به مودم s1 ایرانسل وصل بشم و بعدش با کابل از این مودم اینترنت رو منتقل کنم برای تلویزیون و ...
میشه؟
Printable View
سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl هم دارم
میخام با مودم adsl بصورت وایرلس به مودم s1 ایرانسل وصل بشم و بعدش با کابل از این مودم اینترنت رو منتقل کنم برای تلویزیون و ...
میشه؟
سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl تی پی لینک هم دارم
میشه؟
نمیشه با مودم وصل بشی باید روتر بخرینقل قول:
سلام به همه من مودم tf i60 b1 دارم سیگنال جای ما خوبه اما مشکلی که دارم اینه که حدودا هر 4 ساعت اینترنت مودم قطع میشه در حالی که هم وای فای و هم 5 تا چراغ td lte روشنه!! و باید مودم رو ری استارات کنم تا درست بشه آیا تنظیماتی داره که این قطعی درست بشه مثلا تغییر dns?
ممنون
خوب اکثر مودمهای adsl روتر هم هستن دیگه!نقل قول:
سلام دوستان، وضعیت td-lte ایرانسل چطوره؟ سرعتش خوبه، قندشکن کار میکنه، سایت باز میشه؟
از دست این مخارفات کلافه شدم، میخوام سمت td-lte بیام. پرت vdsl را بستن فقط adsl دادن، سرعت مثل ده سال پیش، دانلود فیلم ۲ ساعت طول میکشه، اکثر قندشکن ها کار نمیکنن..و...،..
به نظرمن دور و بر ایرانسل نرید چون با چیزشکن ها خیلی مشکل داره.مبین نت خیلی بهتره. چون هر دو رو داشتم. الان هم مبین نت دارم.نقل قول:
حجم میخوام ، پینگ نمیخوام ، ایرانسل td-lte برام بهتره... مبین نت مثل اینکه sim کارت سوا نمیفروشه، خودم مودم دارمنقل قول:
برخی شهرها سیم کارت جدا دارن.نقل قول:
من شیراز مهمان بودم برای یکی مودم و سیم کارت خریدم گفت سیم کارت جدا هم داریم برای فروش.
سلام اقا من بالاخره tdlte ایرانسل رو گرفتم. سرعتش خیلی خوبه و قطعی هم ندارم اصلا (البته تا الان)
فقط مشکل اینه که از صب تا غروب سرعتش عالیه و تا ۴۵ مگ هم میره! ولی بعداز غروب یهو سرعتش کم میشه و گاهی تا ۲ مگ هم میرسه!!!!
کسی چنین مشکلی داره؟