[QUOTE=ehsan_iace;8391271]با بخش فروش صحبت کردم میگفت سرعت شبانه یک مگ ماکزیمم 80 هست آن هم اگه خونتون با مرکز مخابرات 5 کیلومتر بیشتر فاصله نداشته باشی![/QUO
از 250kb کمتر نیست :n15:
Printable View
[QUOTE=ehsan_iace;8391271]با بخش فروش صحبت کردم میگفت سرعت شبانه یک مگ ماکزیمم 80 هست آن هم اگه خونتون با مرکز مخابرات 5 کیلومتر بیشتر فاصله نداشته باشی![/QUO
از 250kb کمتر نیست :n15:
من خودم سرویس های وب ندارم ولی می دونم که سرعت شبانه میشه سرعت اسمینقل قول:
۱ مگ حدودا میشه ۱۲۰ تا ۱۳۰
درست می فرماییننقل قول:
البته اینجا هم اگه با مشترک تماس میگیرن , اگر مشکلی داشته باشین بابت تموم شدن شارژ اعتبار موبایل یا یک طرفه بودن خط یا ناراضی بودن از زیاد پشت خط منتظر ماندن
این هزار بار
های وب حجم دزدی زیادی داره
ولی بعضی دوستان میان میگن نه یوزرا اشتباه میکنن:n02:
من دیروز 3 گیگ 5 روزه خریدم . کلن 2 گیگ استفاده کردم ولی تو پنل زده 2400 مگ استفاده شده:n02:
من که شخصا حروم میکنم این پولی که ازم میدزدن دوستان رو نمیدونم:n06:
کاملا با نظرت موافقم دقیقا همینطوری هست که شما میفرمایید حجم بیش از حد مصرف کم میکنهنقل قول:
نقل قول:
من چندین بار یه فایل 100 مگی رو تو تست هام دانلود کردم. هر سری مجموع حجم آپلود و دانلود توی مودم 110 مگابایت ثبت شده بود. حالا بیا این اعداد رو ضربدر 20.48 کنیم تا دقیق بشه 2 گیگ. 100*20.48=2048 مگابایت...... قاندتا حجم ثبت شده توسط مودم بایستی 110*20.48=2253
2400-2253=147 مگابایت اختلاف وجود داره که اونم اگه دقیق بشینیم بررسی کنیم، باید برطرف بشه. من تست کردم که میگماااا!!!
اگه مایل بودین می تونیم با هم روی سیستم شما هم با نصب PRTG تست رو انجام بدیم.
نقل قول:
تازه این یه نمونه از هزار تا حجم دزدی بود که گفتم .:n01:
به عنوان مثال
حتی ماه پیش علنا 2200 مگ از ترافیک منو وقتی مودم خاموش بود و من حتی خونه نبودم کم کرده بود
هزار بار زنگ زدم قبول نکردن
هی میگفتن آقا چرا دروغ میگی مصرف کردی:n08:
میگفتم مودم خاموش بوده ممکن نیست خونه نبودم :n08:
انقد رفت تو مخم که خودم هم باورم شده که خونه بودم:n08::n08:
گفتم پس چرا ساعت اتصالم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب پیدا نکرد گفت الان سیستممون مشکل داره واس خاطره اونه:n07:
هیچی دیگه دیدم با زبون خوش ترافیکمو نمیدن اول قشنگ شستمشون گذاشتم کنار
بعدش هم رفتم شکایت کردم:n05:
فرداش زنگ زدن معذرت خواهی کردن ترافیکمو هم پس دادن:n06:
اینو چطوری میخواهید دفاع کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
من که یه بار سرویس و تمدید کردم سه گیگ بعدش دو و نیم گیگ اضافه شد!!!!! اینقدر پیگیریکردم تا پس دادن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمی خوام بی خودی دفاع کنم چون سودی واسم ندارهنقل قول:
فقط یه چیزی بگم
هیچ چیز تو این دنیا کامل نبوده و نیست
مشکلات هست , ایراد هم هست
ولی یاد بگیریم هیچ وقت جمع نبندیم
اگر حجمی از شما کم شده چه دلیلی داره که حتما از بقیه هم کم شده باشه؟
اگر حجمی از دو سه نفر به اشتباه کم شده دلیل نمیشه که بگیم اون شرکت داره از همه ی یوزر هاش حجم دزدی می کنه:n16:
اینی هم که شما میگی قبول نمی کنن دلیلش اینه که یه ادم مثل من و شما اونجا نشسته و بهش گفتن که اینا رو بگو این کار و بکن این کارو نکن این و بگو اینو نگو:n13:
قاعدتا نمی تونه خارج از چارچوب شرکت عمل کنه
اینی که شما زنگ میزنی طرفو می شوری تنها سودش اینه که می زنی اعصاب اون پشتیبان رو خورد می کنی
وگرنه نه اون حجمی از تو کم کرده و نه دوست داره بکنه که بعد بیاد از یوزر فحش بخوره
متاسفانه منم قبلا همین حوری بودم و اگه مشکلی پیش می اومد زنگ می زدم پشتیبانی رو می ترکوندم
ولی الان می فهمم که چه کار بی خودیه
الکی زنگ می زدم هم اعصاب خودم و هم اعصاب پشتیبان رو بهم می ریختم
اینم بگم که اگه واقعا مشکل جدی هست و پشتیبانی جواب قاطعی برای شما نداره , وقت خودتونو با پشتیبانی تلف نکنید
یه راست بگین که وصل کنه رییس بخششون.:n27:
عجیبه ولی 250 رو میده.نقل قول: