اضافه کردن یک رم دیگه فکر خوبیه ولی شما گرافیک و سی پی یو هم برای این بازی زیاد مناسب نیست , با چه جزئیاتی و رزولوشنی بازی میکنی؟نقل قول:
Printable View
اضافه کردن یک رم دیگه فکر خوبیه ولی شما گرافیک و سی پی یو هم برای این بازی زیاد مناسب نیست , با چه جزئیاتی و رزولوشنی بازی میکنی؟نقل قول:
سیستمت خوبه، آره رم رو اضافه کن انشالله درست شه. چون بازیش رم خورش بالاس
بستگی داره با چه تنظیماتی در حال انجام بازی هستند. انتظار زیادی نباید داشته باشید. CPU تون یک دو هسته ای ضعیفه و کارت گرافیکتون هم برای تنظیمات بالا مناسب نیست.نقل قول:
میگم با این سیستم :
ati 4670 512mb
CPU:Dual Core E5200 . 2.5
2gb ram
بعضی وقتا گیر میکنه خواستم بدونم اگه 1گیگ رم دیگه اضافه کنم مشکل حل میشه؟
برای نسبتا راحت بازی کردن این GTA حتما باید چهار هسته ای باشه CPU و کارت گرافیک 8800 یا قویتر باشه. رم هم بالای 2 گیگتازه اصلا انتظار نداشته باشید با این سیستمی که گفتم هم توی نهایت کیفیت بازی کنید. ساده بگم کسی اگه با سیستمش کرایزس رو هم بتونه توی نهایت کیفیت اجرا کنه باز هم نمی تونه GTA IV رو روی نهایت کیفیت با فریم مناسب بازی کنه ممکنه حتی در وسط های راه دچار افت فریم بشه. دلیلش هم ساده هست این بازی برای PC طراحی نشده. بازی که باهاش روبرو هستیم یک پورت ضعیف و پر از ایراد هست که هنوز هم بعد از عرضه شدن 5 پچ وضعیتش رو به راه نشده.
من از این تنضیمات استفاده میکنم:نقل قول:
بستگی داره با چه تنظیماتی در حال انجام بازی هستند. انتظار زیادی نباید داشته باشید. CPU تون یک دو هسته ای ضعیفه و کارت گرافیکتون هم برای تنظیمات بالا مناسب نیست.
texture Quality: Medium
Reflection: high
water quality: high
shadows quality: medium
render quality: highest
یه سوال دیگه به سیستم عامل هم بستگی داره؟ من الان دارم از windows 7 استفاده میکنم
خوب اینکه معلومه رو اینطور سیستما راحت نمیاد بالا. آخه Texture ی که داره یه سیستمه پر سرعت میخواد.
در مورد پورت كردن بايد بگم خيلي عجله كردند راك استارم ديگه به pc گيمرها بي توجه شده حقم داره پول تو كنسوله ديگه
اصلا بازي جالبي نيست و فقط گرافيكش بهتر شده
بازي سان آندرياس خيلي بهتر بود چون امكاناتش بيشتر بود
از همه مهمتر براي من هيچ ترينري روش جواب نميده :41:
اصلا بازي جالبي نيست و فقط گرافيكش بهتر شده
بازي سان آندرياس خيلي بهتر بود چون امكاناتش بيشتر بود
از همه مهمتر براي من هيچ ترينري روش جواب نميده :41:
نقل قول:
- كجاش جالب نيست كاورگيري كه ميشه كرد از موبايل ميشه استفاده كرد كلاه كاسكت كه خيلي باحاله تازه هرچيزي كه رو زمين باشرو ميشه برداشت و كلي امكانات ديگه كه بازي ازسان آندرياس جذاب تر ميكنه
- اگه از ترينر نميتوني استفاده كني از چيت هاي موبايل استفاه كن