سلام
دوستان کسی جای معتبر و منصف تو تهران(داریم واقعا؟ ! :n02:) میتونه معرفی کنه برای خرید ؟ من قبلا از وزرا میخریدم ولی دیگه به جنساشون اعتماد ندارم و اینکه خیلی گرون فروشن.
Printable View
سلام
دوستان کسی جای معتبر و منصف تو تهران(داریم واقعا؟ ! :n02:) میتونه معرفی کنه برای خرید ؟ من قبلا از وزرا میخریدم ولی دیگه به جنساشون اعتماد ندارم و اینکه خیلی گرون فروشن.
داداش اصلش رو پیدا کردی سلام مارو هم بهش برسون، میخواستم بگیرم که پیدا نکردم، توصیه میکنم بری سراغ یه برند دیگه :دینقل قول:
پرفیوم شاپینگ که زده 162تومن:n01:نقل قول:
دادا شما تو تهران دنبالش گشتی؟نقل قول:
بر اساس رنگ نی که نمیگی اصل یا فیکه؟
سلام .
چند روزی هست که یه عطر که اسمش lovely هست در کشورهای عربی معروف شده به عطر قاتل و گفته میشه هر کی بوش کنه ظرف چهار روز میمیره !!!
عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر مدتها قبل در ایران گفته شده بود یعنی ماهها قبل!!!نقل قول:
اما بعدا رد شد قضیه
دلایل ردش هم اونوقت که من میخوندم قانع کننده بود :n06:متاسفانه الان به اون مطلبی که خوندم دسترسی ندارم اما اگر در گوگل سرچ کنید خیلی مطلب هست براش که اصلا منبع موثقی نداشته و فقط مثل یک شایعه پیچیده!
درود
دوستان کسی تستی از moschino forever داشته؟
(مردونش):n16::n12::n16:
سلام خدمت همه دوستان.میخوام یه عطر از برند مارلی بخرم.میخوام راهنمایی کنین بخصوص اونایی که تجربه استفاده دارن،بین گادولفین و shagya کدومشو بخرم..من 31 سالمه و کارمندم.اما مسلمن اینارو واسه استفاده روزانه نمیخوام.ببینید من با بوی شیرین مشکل دارم.خودم فکر میکنم رایحه های خنک و تلخ رو بیشتر میپسندم و همینطور تند،چون جدیدا که تق رو تست کردم خیلی خوشم اومد و گرفتم.اما با اکثر عطرایی که رایحه شیرین دارن(نه همشون)مشکل دارم.مثلا سراغه 1 میلیون اصلا نمیتونم برم اما دیور هم اینتس یا گوچی گیلتی یا حتی ایو سن لورن لهوم لانویت رو مدت کمی داشتم که بعد یه مدت دلمو زد.اما با شیرینیه چیک و مون بلان لجند که تست کردم یا لاگوست اسنشال و کافه بلک که داشتم به راحتی کنار میام.در خصوصه رایحه گرم هم نمیدونم.عطرایی که داشتم:آزارو ویزیت،لانوین لهوم،گوچی بای گوچی،ورساچه پورهم،باربری دبیت،لاگوست اسنشال،تق هرمس،از لالیکم بدم نمیومد.
حالا به نظرتون شاگایا رو بگیرم یا گادولفینو؟
میتونین بگین این 2 تا عطر چطورین؟مثلا رایحشون به عطری شبیه هست؟
تام فورد بلک ارکید و توسکان لدر را هم تست کنیدنقل قول:
ممنون.اما من بین این 2 گفتم.ضمن اینکه گفتم بوی شیرین تحمل نمیکنممنقل قول: