خاموش شدن در ساعت 6:55 رو باید تو idm تنظیم کنید و وصل شدن در صورت وجود دی سی رو تو کانکشن !!نقل قول:
Printable View
خاموش شدن در ساعت 6:55 رو باید تو idm تنظیم کنید و وصل شدن در صورت وجود دی سی رو تو کانکشن !!نقل قول:
شما روی کانکشن راست کلیک کن و properties رو انتخاب کن و این تنظیمات رو روی اون قسمت اعمال کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره روی یک دقیقه بزارید نه روی یک ثانیه. چون اینجوری اگر پارس برای 5 دقیقه قاط زده باشه سیستم شما 99 بار سعی میکنه وصل بشه. بعد از 5 دقیقه که پارس آنلاین وصل بشه، سیستم شما دیگه سعی نمیکنه وصل بشه. اما اگر روی یک دقیقه تنظیم کنید تا 99 دقیقه بعد هم اگر اینترنت وصل بشه کانکشن درست میشه و مابقی زمان شب تا صبح رو دانلود میکنهنقل قول:
هنوز ساعت 12:30 هم نشده سرعت من اومده روی 80 کیلوبایت بر ثانیه. در صورتی که تا همین یک ساعت پیش که امتحان کردم روی 200 بود. ملت که هنوز دانلود شبانه رو شروع نکردن. پس این نشون میده خود پارس آنلاین سرعت ها رو میاره پایین
با نظر من موافقید؟؟
سرعت من 180 هست..... فکر کنم واقعا پارس ظرفیت این همه ادم رو نداره.... منم اینجا نمیمونم.نقل قول:
مودم من روی اتومات تنظیم هستش و خودکار کانکت میشه. از طریق IDM هم دیسکانکت می کنم.نقل قول:
اما بعضی وقتها که بعد از ساعت 7 ، مودم رو خاموش می کنم ، حجم کم می کنه. (درحالیکه قبل از 7 کامپیوتر خاموش میشه)
باید از طریق مودم دیسکانکت کنم و دیسکانکت کردن IDM جواب نمیده.
فکر کنم بهترین روش همون استفاده از پریز اتوماتیک باشه که بچه ها گفتند :31:
به سایتش باید بگیم یکی از موارد استفاده رو بزنه قطع و وصل کردن مودم های Adsl :31:
پس تا گرون نشده برین بخیرن :31:نقل قول:
این که پارس سرعت رو پایین میاره مث روز واسه همه روشنه...
فقط نمیدونیم واسه اینکه جلوشو بگیریم باید چیکار کنیم؟!
به نظر من یه کمپین اعتراضی راه بندازیم ، روز جمعه در سکوت بریم جلو دفتر مرکزی پارس، ترجیحا از پیاده رو هم بریم : دی
خب مودم شما روی حالت pppoe تنظیمه و در صورت خاموش شدن سیستم هنوز ارتباط برقراره واسه همین بعد از گذشتن از ساعت 7 حجم رو کم میکنهنقل قول:
باید مودمتون رو روی بریدج تنظیم کنید
البته با همین تنظیم اتومات هم میشه کاری کرد که ارتباط قطع شه ولی من بلد نیستم
دوستان میتونن کمکتون کنن