برید به سایت مخابرات و در قسمت رزرو ، اگر گفت هیج منبع آزادی برای شماره شما نیست ، یعنی پورت خالی واسه واگذاری ندارن ولی اگر آشنا داشته باشی احتمالا بتونی بگیرینقل قول:
Printable View
برید به سایت مخابرات و در قسمت رزرو ، اگر گفت هیج منبع آزادی برای شماره شما نیست ، یعنی پورت خالی واسه واگذاری ندارن ولی اگر آشنا داشته باشی احتمالا بتونی بگیرینقل قول:
سامانه ثبت نام مخابرات چرا اینطوریه :n21:
برای اینکه ببینم روی خطم سرویس میده باید ثبت نام کنم ! تا وضعیت تاهلم میپرسه :n13:
چند سال پیش برای اینکه ببینم روی خطم سرویس میدن در سامانشون ثبت نام کردم . امروز برای ثبت نام مجدد اقدام کردم نام کاربریم را دیگه قبول نمیکنه برای اینکه پسورد نام کاربریم را هم بازیابی کنه شماره مشتری و شناسه سرویس میخواد که نمی دونم چیه و از کجا باید بیارم:n28:
دوستان زمانی که شماره تلفن را برا ثبت نام وارد میکنم میگه ((منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد)) یعنی چی؟؟؟
کلاً روی خطم اینترنت نمی دن یا ظرفیت مرکز پر شده ؟؟و چه طور میشه رزرو کرد که پس از خالی شدن پورت به ما واگذار بشه ؟؟
:n16:
سایت مخابرات تمام استان ها مشکل دارهنقل قول:
شما برای اطمینان حتما برید مرکز تون بپرسید :n12:
دوستان پینگ شما مشکلی نداره امروز ؟
پینگ داخلی من پکیده با آی پی های خود مخابرات هم پینگم بالای صده
سلامنقل قول:
پینگ من خوبه
اما سرعت داغونه
سرویس 512 نامحدود چند هست .
امشب اینترنت فراعالیه!!!!!مدام قطع و وصل میشه!وقتی هم وصل میشه پینگ مدام تایم اوت میده و سرعت زیر 50کیلوبایت!!!یک هفته س اینطوریه!قبل از اون پینگ عالی سرعت همیشه ثابت روی 235 و بدون قطعی!
کجانقل قول:
?
Sent from my HTC One
شاهین شهرم!بعضی از ساعات ایناتفاق می افته!اسمشم اینه فیبرنوریه!