دوستان
یک سیستم صوتی برای فیلم نگاه کردن وصدای 5.1کاناله ودیدن فیلمmkvبازیرنویس srtفارسی ونمایش 3d معرفی می کنید.تی وی من پاناسونیکvt30.قیمت حدود 1میلیون
Printable View
دوستان
یک سیستم صوتی برای فیلم نگاه کردن وصدای 5.1کاناله ودیدن فیلمmkvبازیرنویس srtفارسی ونمایش 3d معرفی می کنید.تی وی من پاناسونیکvt30.قیمت حدود 1میلیون
متشکر-- اما led 58000 ال جی خروجی هدفون نداردنقل قول:
دوستان کابل اپتیکال بین دو مارک Monster و Daiyo کدوم بهتر هست؟
من فقط دو تا مدل پیدا کردم که تو بازار موجود هست:
Daiyo با قیمت پایه 55 تومن با طول 1.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Monster با قیمت 30 تومن(البته اینی که این زیر عکسش هست فکرنکنم باشه. ولی خوب بسته بندیش همین شکلی هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد بسته بندی هاشون هم که دوستان می گفتن اینا تقلبیه:
تو سایت هردو محصول رفتم و بسته بندی ها کلا همین جورین هستن.
می خوام بدونم با همین مانستر 30 تومنی فیلم های 2 گیگ تا 10 گیگی دانلودی رو می تونم صدای خوبی ازشون با این کابل بگیرم. و دیگه اون دایو 55 تومنی رو نخرم. کارم با همین 30 تومنی را میفته؟
البته چند تا محصول دیگه هم پیدا کردم با قیمت 6 تومن و 15 تومن. برندهای نا آشنا
سلام من الان چك كردموبايونير ٤٢٤ و حالت ٥ در ١ حدود ٩٠٠ هستش و بايونير ٢٢٢ در حالت ٢ در ١ حدود ٦٣٥ هست.درسته؟اختلاف قيمتىكمه.وسوسه شدم ٤٢٤ حالت ٥ در ١ بگيرم.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
در چه مواقعی خاموش و روشن می شه با خود راستین صحبت کردید؟ من این مشکل را ندارم.نقل قول:
منم فریمور را از اینجا آپدیت کردم به 59.59.06
کد:http://www.pioneer.eu/eur/support/software/BCS-727/page.html#download_338
من 222 5.1 دیدم که البته نسبت به 424 واتش کمتره در واقع بلندگوهاش ضعیف تر و البته ساروندش خیلی ضعیف تره و پایه نداره و قیمتش 765 تومنه (البته از نزدیک گوش ندادم با توجه به مشخصات سایت گفتم). برای انتخاب در کنار وات، به ورودی یا خروجی های پلیر (مخصوصا اپتیکال در صورت نیاز) هم دقت کنید که بعدا به مشکل نخورید.نقل قول:
( 5.1 (پنج و یک) یعنی 6 کانال، شامل 5 بلندگو (فرکانس کامل) و یک ساب (افکت های با فرکانس پایین) که برای دیدن فیلم (و بازی) پیشنهاد می شه)
راسته اين فروشنده هاي سينماي خانگي بايونير و ال جي تو جمهوريه يا بايتخت؟ممنون
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
هر دو جمهوریننقل قول:
سلام
دوستان من بودجم کلا 800 تومن می خواستم ببینم با توجه به این بودجه یه اسپیکر حرفه ای مثل c6 یا da5000 ادیفایر بگیرم وصل کنم به تلوزیون
یا یه سینمای خانگی از برند ال جی یا سامسونگ چون تو شهر ما هیچی غیر از اینها نیست
ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید:n16:
راستی اسپیکر 5 کاناله که با سه فیش به تلوزیون وصل بشه صدای 5 کاناله میده یا نه:n13:
سلام عزیز منم بین خرید یه سیستم hifi با سینمای خانگی مردد بودم سوال اینجا مطرح کردم ولی هیچکس راهنمای نکرد منو تا اینکه دیروز یه پایونیر htz-222dvd گرفتم 765 خیلی راضی هستم خودم اسپیکر لاجیتک z5500 دارم اینو در نظر داشته باش اسپیکر مناسب pc من فقط با کارت صدای pc ازش صدای خیلی خوبی میگیرم ولی وقتی با فیش 3.5 آهنگ گوش میدم کیفیت خیلی افت میکنه اون مدل ادیفایر که گفتی از لحاظ پورت هیچی نداره غیر aux و line in خریدش اشتباهه این مدل پایونیر من گرفتم بیشتر مناسب موزیک چون دو تا باند surround خیلی ضعیفی داره رو حالت 5.1 صدای جالبی نمیده ولی رو حالت 2.1 عالیه اگه برا فیلم میخوای و استفاده بیشتر از 5.1 میکنی یه مقدار بودجه ببر بالا پایونیر htz-424 بگیر 900 دنبال برند دیگه ای نباش پایونیر عالیهنقل قول:
اينم دقيقا مشكل منه..٧٦١٠٠ من الجي خروجي هدفون ندارم و ابتيكالم جواب نميده:n27:نقل قول: