انصراف لازم نیستنقل قول:
برین مرخصی بگیرین
فقط شهریه برگشت نمیکنه ( چون بعد از انتخاب واحد میخواین انصراف بدین )
Printable View
انصراف لازم نیستنقل قول:
برین مرخصی بگیرین
فقط شهریه برگشت نمیکنه ( چون بعد از انتخاب واحد میخواین انصراف بدین )
من توی روزنامه خوندم که کلا این ترم از 15 شهریور شروع شده ... این مطلب درسته؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیتونه صحت داشته باشه...نقل قول:
نقل قول:بعضی دانشگاه ها بله ولی در دانشگاه آزاد از 23 شهریور کلاسا شروع شدهنقل قول:
دوستان نمیشه آزمون کارشناسی آزاد (سراسری) رو اون اولویت های بعدیم رو یه جوری بشه بزم ؟ (مثلا من اولویت دومم قبول شدم اما دوستش ندارم نمیشه برم اولویت های بعدی ؟)لطفا زودتر جواب بدید :n27: چه غلطی کردم ! این دیگه چجور انتخاب رشته ای بود من کردم ! :40:
سلام یه سوال دارم.
یکی از دوستام تو رشته انسانی هست و سوم رو تموم کرد و بدون اینکه پیش دانشگاهی رو بگذرونه اومد گواهی موقت گرفت و رفت و دانشگاه ثبتنام کرد
میخواستم بدونم که وقتی تو رشته فنی 2 تا درس کم داشته باشن میتونن ثبتنام کنن دانشگاه؟
سلامنقل قول:
خیر ، نمیتونن
یکی از دوستای من این کار رو کرد اومد گواهی گرفت گفت که دانشگاه وقت میده که این پیش دانشگاهی رو پاس کنم رفت ثبتنام کرد.
دانشگاه ما از 16 شهریور کلاس ها رو شروع کرد ، 90 درصد هفته اول نرفتن ، بیشتر از نصف بچه ها هم هفته دوم رو نرفتن. ولی از هفته سوم همه استاد ها درس دادن به ما. هفته دوم اموزشی هم ( که هفته اخر شهریور بود) تعداد اندکی از استادا درس دادن به ما.:n22:نقل قول:
سلام. دوستان مگه ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد برای کارشناسی پیوسته و ناپیوسته تموم نشده؟ تو سایت azmoon.org که ثبت نام باز فعاله! بعضی از دانشگاه های شهرهای بزرگ تو بعضی از رشته ها هم حتی اضافه شده..