-
بررسی و آزمایش و کارهای مختلفی روی سیستم ترمز انجام دادم که به جاهایی رسیده و در ادامه باید روی چرخهای عقب هم کار بکنم تا ببینم نتیجه نهایی چی میشه، و در نهایت کل جریانات را با تصویر بطور کامل توضیح میدم،
اما در مورد نوار تفلن من هیچوقت برای آب بندی لوله های ترمز استفاده نکردم، و حتی دوتا لوله ترمز خروجی برای چرخهای جلو که از تقسیم ترمز خارج میشد را هم باز کردم و دوباره با همان وضعیت خودش بستم و که تا الان هیچ نوع نشتی نداشته.
احتمال داره مشکلی توی نیپل مربوطه بوجود آمده باشه که نمیتونه بخوبی سفت بشه و آبندی لازم را نداره، بخصوص که تقسیم ترمز در موقعیت خاصی قرار گرفته و باز بسته کردن لوله های منتهی به اون خیلی مشکله و ممکنه درست بسته نشده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام بر دوستان عزیز
مشکل اینترنت دارم، سیم تلفن مان مشکل داره اینترنت هم وصل نمیشه.
الان ماشین من ترمزش خیلی ضعیفه،توی خیابان باید حتی در سرغت پایین چند متر از ماشین های جلو فاصله داشته باشم. فکر کنم تا اردیبهشت نتونم به ماشین دست بزنم.دارم اطلاعات جمع میکنم.
مصرف داخل شهری ماشین هم در شهری کم ترافیک مانند ایلام احتمالا بیست لیتره و زیاده، یه مکانیک خوب همه چی را تنظیم کرد و گفت وضع موتور عالیه.
پارسال ساسات ها را درست و تنظیم کردم،الان ماشین وقتی سرده هم راحت تر روشن میشه و هم بدون لرزش و تکان.
وقتی گرم گرم میشه کمی لرزش داره.
مشکل الان من.
چهار تا پمپ درب بیوکی دارم به همراه اهرم بندی و به قول فروشنده ماهک ها، اما نمیدونم چه جور پمپ ها را به درب وصل کنم.
کسی هست مرا یاری کند و از محل نصب پمپ های یک درب جلو و یک درب عقب عکس بگیرد؟؟؟
-
نقل قول:
به نظرم یکبار دیگه منیفول دود و هوا که به هم متصل هم هستند رو پیاده کنید.
[/IMG]
بعد چدنی اگزوز رو کاملا بررسی کنید که ترک خوردگی نداشته باشه.این مورد در ماشینهای قدیمی نسبتا شایع هست و در ماشین من هم ترک داشت که تعویض کردم.
[/IMG]
در صورتی که ترک نداشت باید واشر فلزی بین منیفول دود و هوا رو بررسی کنید و در صورت لزوم تعویض کنید .
خرابی این واشر و یا شل بودن مهره های مربوطه میتونه باعث ایجاد نشتی و صدا بشه.
من برای ماشین خودم نمونه نو استفاده کردم.
[/IMG]
بعد هم منیفول هوا و چدنی اگزوز رو به هم متصل کنید و یک تست مهم رو انجام بدید .
بعد از فیکس شدن 2 قطعه روی هم به کمک لبه یک خط کش فلزی بزرگ نشیمنگاه مجموعه منیفولها روی سرسیلندر رو بررسی کنید و باید در حدی از میزان بودن باشه که نهایتا به کمک واشر نو اب بندی انجام بشه وگرنه یک راه حل بیشتر نیست.
راه حل اصلاح نشیمنگاه منیفول هم تراشکاری و کف تراشی بخش مربوطه هست.
البته اگر این نامیزانی عدد کمتری از یک میلیمتر باشه ممکنه به کمک واشر نو بسته بشه و معمولا بعد از این سالهای کارکرد بعیده که کاملا منطبق و بدون درز باشه ولی بررسی ضرری نداره.
نهایتا میتونید از مقداری چسب مزدا و یا نمونه های مرغوبتر چسب روی واشر بزنید و بعد به سرسیلندر متصل کنید.
[/IMG]
دم شما گرم دوست عزیز
-
حمید جان من واسه ماشین قفل مرکزی نصب کردم ولی عکس واضحی ندارم البته از پمپ های پراید استفاده کردم ، بهترین جا برای پمپ ها رو خودت باید با اندازه گیری دقیق بدست بیاری تا بازوی پمپ براحتی عمل کنه با این حال اگه کمکی از دستم بر میاد بگو در خدمتم:n11:
-
محل مخصوص نصب پمپهای قفل مرکزی بیوک روی دربهای نوا وجود داره و حتی مهره هاش هم روی تنه ی درب هست فکر کنم.
رودری رو اگر بردارید محلش رو پیدا میکنید و زیر قفل درب کمی پایینتر وصل میشن که در صورتی که لوازمتون تکمیل باشه میتونید نصبشون کنید.
من 3 تا از دربهام بیوکی هستند و از اول روشون نصب بود و الان هم دارن کار میکنن.
متاسفانه عکسی از مراحل نصب و ... در آرشیوم پیدا نکردم.
-
جناب hamid-r-s
در اوایل که ماشین را خریده بودم مصرفش بالا بود با راهنمایی و کمک اساتید تونستم مصرفش را پایین بیارم ،مصرفش الان جاده 12 و شهر 14 هستش
اول از برق شروع کردم تست کوئیل ،درب دلکو ، شمع ، وایر ، بعد تست مشخص شد که چند تا از شمع ها معیوبند با نمونه اصلی (زیز خاکی) تعویض شد و فیلرش را طبق توصیه کمپانی 0.9 گرفتم مصرف تا حدودی پایین آمد اما قابل قبول نبود
ایراد بعدیش این بود که دلکو تنظیم نبود باز با راهنمایی جناب camaro lt دلکو به طور دقیق تنظیم شد کشش و گاز خور ماشین عالی بود اما باز مصرف بالا بود !!
ایراد بعدی تنظیم نبودن سوپاپ ها بود سوپاپ ها را تنظیم میکردم بعد از دو سه روز تنظیمش بهم میخورد و صداشون درمیآمد این شد که تمام تایپت ها را در آوردم و همان طور که اساتید تشخیص داده بودن ته تایپتها گود افتاده بود این گودی دو تا مشکل بوجود آورده بود یکی اینکه سوپاپ ها تنظیم نمیشدن دو اینکه روغن خیلی کم به سر سوپاپ ها میرسید و در بعضیهاشون اصلا روغن نمیومد
بخاطر همین کل تایپتها را تعویض کرده و سوپاپها تنظیم شدند با کارهایی که انجام شد مصرف رسید به 15
متهم بعدی کاربراتور بود که شناورش تنظیم نبود و لینک اتصال سوزن وصل نبود که با راهنماییهای جناب camaro lt برطرف شد و دربش هم تاب داشت که جناب MJ1970 تشخیص دادند و با برطرف کردن این ایرادها مصرف ایده آل شده
البته طبق توصیه کمپانی از بنزین سوپر و روغن موتور SE استفاده میکنم که بی تاثیر نیست
نکته آخر اینکه امکان داره همه این موارد در ماشین شما OK و مشکل اصلی از کوئیل باشه من از قبل کوئیل نو خریده بودم که چند روز پیش نصبش کردم ماشین بدون هیچ مشکلی روشن شد بدون لرزش تو جاده و تو سر بالایی ها تستش کردم مشکل وخام سوزی نداشت اما مصرف تو جاده 20لیتر بود !با مال خودش که فابریک و اصل هستش تعویض کرده و تستش کردم مشکل حل شد جالب اینجاست وقتی که با مولتی متر هر دوشون را تست کردم اعداد که مولتی متر نشان میداد یکی بود ...! !
عکس کوئیل نو اما معیوب
-
سلام.نصب پمپ قفل مرکزی و اهرم بندیش راحته واسه نوا.سیم کشیش یکم اذیت میکنه.روی در هم جای پیچ پمپ باید سوراخ کنی
-
دوستان سیم کاپوت کش برای نوا چطوره؟ با توجه به بحث امنیت نصبش پیشنهاد میشه یا بذارم همونجوری فابریک باشه!:n13:
کادیلاک سویل با جلوپنجره سفارشی:
-
من هم این برنامه رو دارم و قکر میکنم باید بازوی قفل فابریک کاپوت جدا بشه (اما هنوز بررسی دقیقی نکردم).باید دقت کرد قفل کاپوت اسیب نبینه.
قبلا یه بیوک دیدم که باز کن کاپوت رو سیمی کرده بود.
-
سلام بر دوستان عزیز
اینترنتمون قطع شده به دلیل اشکال در خطوط تلفن که ناشی از سیله
از دوستانی که راهنمایی کردند سپاسگزارم
راستش نتونستم جای مناسب برای نصب پمپ قفل مرکزی پیدا کنم.
اگه دوستان یه عکس بذارن که بتونم مکان دقیق پمپ ها را داخل درب ها پیدا کنم ممنون میشم..
ضمن اینکه من پارسال برای کاپوت نوا قفل آویز درست کردم