0 و 35نقل قول:
.................
Printable View
0 و 35نقل قول:
.................
رو تمام استان ها ساپورت میکنه یا مثل مخابرات مازندران با مخابرا یه استان دیگه فرق داره؟نقل قول:
این طرح فعلا روی استان همدان اجرا میشه و برای بقیه شهر ها معلوم نیست از چه زمانی شروع شه
حالا یه نفر به من بگه با سرویس چلچله (512) نامحدود طرح برنزی چند کیلوبایت در ثانیه میشه دانلود کرد ؟
دوستان من امروز 1 مگ نامحدود برنزی گرفتم ولی سرعتم از تمام speedtest های بچه هایی که همین سرویس رو دارن گذاشتن کمتره! نهایت سرعتم 80 کیلوبایته. به طور میانگین هم سرعتش 70 هست! که خیلی ها با سرویس 512 همین سرعت رو می گیرن!! :n28: نمی دونم جرا اینجوریه! نظری داره کسی؟!
به نظر شما ۲مگش کنم سرویس رو بهتر خواهد شد؟
1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک:n09::n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی کرمان از این شرکت استفاده میکنه ؟ یه توضیحی در مورد سرعتاش بدین ممنون میشم
دوستان تهرانی وضعیت شبانه برا شما چطوریه؟
واسه من هر روز داره بدتر میشه!!!!!!دیشب با 20 30 دانلود میکرد!!!!!!!!!!!!!:n04:
آقا من یه مودم adsl router گرفتم. دیشب گذاشته بودم ساعت یک شب به بعد دانلود رایگان کنه...صبح دیدم حجم کم کرده چون ارتباط یه سره وصل بوده...چیکار کنم اینجوری نشه و ساعت یک شب به بعد بدون ریست مودم مصرف رایگان محاسبه بشه!؟
سلام
آسیاتک وقتی که ثبتنام کردم همون موقع پنلم فعال میشه یا وقتی پورتم رو وصل کردن؟
چون مخابرات همون موقعی که پول رو واریز کردی فعال میشه و 2 هفته زمان میبره تا بیان برات نصب کنن میخواستم بدونم آسیاتک هم همینجوری هست؟
نقل قول:
سلام من که ثبت نام کردم همون لحظه فعال شد بعد 2 روز بعد هم برای نصب اومدن در کا پشتیبانیش خوبه.:n02: