سرعتم با FireDrive حدود 250 هست ولی با دانلودها 70 :n21:نقل قول:
عه این آهنگه رو قبلا انقدر گوش میکردم U take myself U take my self-Controlنقل قول:
راستی سرعتت چقدر خوب شد یه دفعه پشتیبانی برات کاری کرد ؟
Printable View
سرعتم با FireDrive حدود 250 هست ولی با دانلودها 70 :n21:نقل قول:
عه این آهنگه رو قبلا انقدر گوش میکردم U take myself U take my self-Controlنقل قول:
راستی سرعتت چقدر خوب شد یه دفعه پشتیبانی برات کاری کرد ؟
اینم برای دوستانی که شک دارن که کار با تعریف کردن درست میشه دانلود شبانه امشب من با شب های قبل تقزیبا 2 برابر شد حالا بگید اینجا نظر گذاشتن تاثیر نداره:n05:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوستان شروع کنن به تعریف کردن:n08:
تو جاسوس پارس آنلاینی که سرعتت رو بالا بردن داری برا پارس تبلیغ میکنی که کسی جلوه منفی پارس رو دیگه نگهنقل قول:
نقل قول:
دوستان من هم الان دو هفته سر کارم چه جوری به پشتیبانی بگم برای خسارت شبانه من رو سرعت خیلی پایین هست ؟
چقدر زود تاثیر داشتنقل قول:
:n04:
منم امضام بر دارم شاید صبانت دلش به رحم اومد
شاید اولین معیاری که به ذهنتان برسد، سرعت بالای اینترنت باشد؛ درست است که سرعت، یکی از فاکتورهای تعیین کننده کیفیت اینترنت است؛ اما فاکتورهای بسیار دیگری نیز تاثیر گذارند. شرکت پارس آنلاین برای جمع آوری دیدگاه کاربران اینترنت، اقدام به برگزاری یک نظرسنجی در وب سایت خود نموده است تا تجربیات کاربران را در استفاده از اینترنت جمع آوری کند. شما نیز می توانید از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داستانها و تجربیات خود را که با اینترنت پارس آنلاین داشته باشید، با ما در میان بگذارید.
به اعتقاد پارس آنلاین مهمترین عامل تاثیرگذار در کیفیت اینترنت، آسایش و آرامش در استفاده از اینترنت است، به عبارت دیگر "کارکرد صحیح مصارف گوناگون اینترنتی ". به عنوان مثال زمانی که در حال صحبت کردن با وایبر هستید خیالتان آسوده باشد که بدون قطعی می توانید با طرف مقابل صحبت کنید؛ بدانید که در طول ساعات شبانه حداقل سرویس خریداری شده خود را دریافت خواهید نمود؛ وقتی در حال بازی آنلاین هستید، اصطلاحاً دچار "lag" نخواهید شد و ... بنابراین تنها سرعت بالاتر سرویس، ملاک نیست. حتی اگر سرعت سرویس اینترنت شما 20 مگابیت بر ثانیه باشد، ولی مدام دچار قطعی گردید، از اینترنت خوبی بهره مند نیستید. البته این بدان معنا نیست که ما به دنبال ارائه سرویس هایی با سرعت بالاتر به کاربرانمان نیستیم، بلکه سرعت تنها مولفه ای نیست که ما بر روی آن تمرکز داریم.هدف اصلی پارس آنلاین، تامین آسایش و راحتی کاربران در استفاده از اینترنت می باشد، صرف نظر از بستر تکنولوژیکی که در ارائه سرویس مورد استفاده قرار گرفته است نظرات خود را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما در میان بگذارید.
سلام کسی میدونه دانلود شبانه دقیقا ساعت چند شروع میشه تا ساعت چند تموم میشه؟!
دانلود با ------ تایم رایگان داغونه
دیشب به زور 2گیگ دان کردم
سرور خارجی
:n21::n21::n21::n21:
دوستان 256 نامحدود
به غیراز 22 گیگ چقد دیگه میشه دان کرد :n13::n13::n13:
دادش به نظر شما ملت خرن ؟ فکر میکنی کسی نمیفهمه داره شبانه ها از تو اکانتینگ محدود میشه ؟ ب د یه سوال ۱۰kbps حداقل سرعت ۲۵۶ هست که من شبا سرعتم اینه؟ یه سوالدیگه چطور راس ساعت ۲:۰۵ بامداد سرعت از ۱ مگ میرسه به ۱۰؟ بعد این که تا سرعت میاد خوب بشه حدود ساعت ۶ صبح نت قطع میشه و باید بیدار باشی و ریست کنی مودم رو اینم اتفاقیه دیگه؟نقل قول:
وقتی زنگ میزنی پشتیبانی طرف بلد نیست پینگ بگیره حتی بر میگرده میگه مشکل از پهنای بانده جالبیش اینه که پهنای باند یهویی به صورت خود جوش مشکل دار مبشه.کلا کارشناساتون چیزی جز کلمه ی پهنای باند بلدن.
بعدم که میگه شکایت مبکنم تنظیم مقررات کلی التماس میکنن که نکن این کارو خودمون رفعش مبکنیم .
گوشای ما درازه؟ مخملیه؟
sent from my Nokia 3310
همه فکر سرعتن بابا جدول فروش نامحدود رو دیدید:n28:
نه بابا از دانلود ها 20 ولی از این شده یه دفعه 500نقل قول:
اینم سرعت در روز، همین 10 دقیقه پیش تست گرفتم. با هاست خود پارس آنلاین.
من الان ماهی 80 هزار خرج این سرویس 2 مگ میکنم چون در روز هم برا کارم احتیاج دارم.
اگه تا یه هفته دیگه که سرویسم تموم میشه درست نشه این وضع، از مخابرات سرویس 2 مگ نامحدود میگیرم.
دیشب حتی پیجهای سایت خود پارس آنلاین باز نمیشد. برا تست دیشب 20 دقیقه ساید اسپید تست رو رفرش کردم تا کامل لود شد.
همون موقع زنگ زدم پشتیبانی، پشتیبانی تهران که گفت 43 نفر تو صف هستن بیخیال شدم.
پشتیبانی کرج هم منشی متصل میکرد به اپراتور و میگفت همه مشغولن و بعد 20 دقیقه کسی برنداشت. حتی نمیگفت چند نفر تو صف هستن.
از گلوتون پایین نره این پولی که میگیرین.
نقل قول:
رفیق شما کجای کشوری؟
والا امروز دیگه نور الانور شده برا من سرعت روزانم هم بزور بلای 90 100 میره... جونشون بالا اومده...
مارلیک-سرآسیاب، نزدیک ملارد.نقل قول:
دوستان لطفا یه ذره صبر کنید بزارید ببینید این مشکل رو دوباره بعد از عید فطر دارید یا نه !
اگر داشتید که یه تخلیه می کنید و میریم یه شرکت دیگه
اگه هم درست شد که با این شرکت میمونیم
ما که اینهمه صبر کردیم ، اینم روش !
اینم سرویس من همن الان
افتضحاح
512 حجمی . روی 9 مگ بسته شده مثلا
ما هم شیرازیم پس موضوع مشکل پهنای باند مرکز مخابرانی دروغ کثیفی بیشتر نیست..... به قول دوستمون تا عید فطر صبر کنیم ببینیم چی میشه... ولی من مطمعنم دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه.نقل قول:
[QUOTE=hasanoooooooo;8306991]ما هم شیرازیم پس موضوع مشکل پهنای باند مرکز مخابرانی دروغ کثیفی بیشتر نیست..... به قول دوستمون تا عید فطر صبر کنیم ببینیم چی میشه... ولی من مطمعنم دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه.[/QUOT
دوست عزیز چون پینگ داخلی بالای 100 هست .. (برای من)
میشه گفت مشکل پهنای باند دارند .
پینگ داخلی زیر 50 باید باشه حدودا
اخه حیفهنقل قول:
من از تمام تاپیک ها که هر کدوم تاپیک یه شرکت بود ، از کاربراش سوال کردم ، همشون هم گفتن سرعت ها افتضاحه !
اخه من قبل از ماه رمضون شبا از 100 شروع میشد میرفت تا 1 مگ انقدر دانلود می کردم که نگو !
ولی الان شبا به هیچ وجه دانلود نمی کنم !
چون می دونم اگه دانلود کنم هم برق مصرف میشه و هم سیستم الکی روشنه !
دوستان عید فطر که شد تا 5 یا 10 روز سرویستون رو تست کنید ، ببینید اگر باز مشکل داشتید
سرویستون عوض کنید ولی اگر الان عوض کنید و پارس مثله قبلا بشه
سوزشش خیلی میشه !
آخه مشکل اینه که جای دیگه کجا بریم ؟
من های وب هم داشتم گندتر از این بود ... تخلیه کردم ...
نقل قول:
بچه ها برید از مخابرات سرویس بگیرید
یکی از دوستای من 2 مگ نامحدود از مخابرات گرفت تو این 10 ماه اخیر 2.4 ترا بایت دانلود داشته
من خودم تا یه ماه پیش شبی حداقل 4 گیگ دانلود داشتم. الانم اگه شبی 6 تا فایل رو همزمان بذارم دانلود میتونم 3 گیگ بگیرم.
مسئله اینه که مشخصه این سیاست جدیدشونه و ربطی به رمضان نداره.
قبل این افت سرعت هر فایل حداکثر تا 60 کیلوبایت سرعت دانلود داشت در ابتدای زمان رایگان. نزدیک صبح میشد 100 برا هر فایل که من همیشه 2 یا 3 فایل رو همزمان میذاشتم برا دانلود و تا 300 کیلوبایت باندواید میگرفتم.
تو ساعت آخر زمان رایگان یعنی 6 تا 7 گاهی سرعت تا 600 کیلوبایت هم بالا میرفت.
الان هر فایل حداکثر تا 30 کیلوبات سرعتش بالا میره و فرقی نمیکنه تو چه ساعتی.
تو دو ساعت اول که برا هر فایل گاهی فقط 10 کیلوبایت سرعت میده.
من برا هر فایل 10 کانکشن تعریف میکنم، یعنی برا 5 تا فایل 50 کانکشن دارم. اگر این 5 فایل 150 کیلوبایت باندواید بگیرن هر کانکشن سرعتش میشه 3 کیلوبایت.
این دقیقا سرعتی که تو یه ماهه گذشته داشتم. تک کانکشن تو ساعت رایگان سرعتش بین 3 تا 6 کیلوبایته. با اون پینگ مزخرف.
کلا پیج باز کردن عذابه. فقط با این روشی که گفتم میشه شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود کرد.
اتفاقا یکی از اون جاها ، های وب بود که می خواستم برم !نقل قول:
یعنی نرم ؟؟؟؟
عصر تلکام چی ؟؟؟؟؟؟
برای من یک فایل 16 کانکشن کل سرعت 50 کیلو رو برای شب میکشه و فرقی نمیکنه که 2 یا 3 تا فایل هم زمان بزارم برا دانلود...نقل قول:
خوبی مخابرات ثباتشنقل قول:
از اول بخور نمیر هست
ولی شرکت ها یه مدت دانلود عالی یه مدت دانلود خراب
اما هزینه اش زیاد 30 یا 40 هزار تومن در ماه
عزیزم من از 120 تا پستم 119 تاش فحش به پارس آنلاین بودهنقل قول:
اما به نظرم باز هیچی بد گفتن از پارس انلاین نمی شه:n02:
شاید خیلی از بچه ها به شو خی بگیرن ولی عکسش گذاشتم تا همه باور کنن لطفا یکی به من جواب بده الان چه فرقی بین دیشب من با شب های قبل بود باور کنید این مدیریت ترافیکش به این چیزا حساسنقل قول:
چقدر زود تاثیر داشت:n04:
منم امضام بر دارم شاید صبانت دلش به رحم اومد
بازم یک بار شبانه من به هم ریخت من رفتم 195.ir شکایت کردم همون لحظه که داشتم شکایت می نوشتم سرعتم اومد روی خود 1 مگ:n13:
خوبی مخابرات ارزونیشه !نقل قول:
دومین خوبیشم اینه که فقط سرعته اسمی رو بهت میده یعنی نه بالاتر و نه پایین تر از اون رو بهت میده !
[از اول اون بخور نمیر هست]نقل قول:
خیلی به این جملت خندیدم :n08:
خیلی خنده دار گفتی :n08:
های وب بدیش اینه که سرویس 1 مگش شبی 3 ساعت دانلود میداد 2.4 گیگنقل قول:
سرعت تک لینکش هم 40 تا 60 کیلو بیشتر نمیشد
امضام عوض کردم:n02:نقل قول:
:n02:نقل قول:
خیلی به این جملت خندیدم
شما که 3 هفته دندون روی جیگر گذاشتید، یکی دو هفته دیگه هم تحمل کنین ببینیم مشکل از این ماهه یا از جای دیگه. بعد اگه درست نشد به فکر جای دیگه باشید.
دانلود با ------ تایم رایگان داغونه
دیشب به زور 2گیگ دان کردم
سرور خارجی
:n21::n21::n21::n21:
دوستان 256 نامحدود
به غیراز 22 گیگ چقد دیگه میشه دان کرد :n13::n13:
فقط دعا کنید این پروژه اینترنت ماهواری ای رایگان گوگل به سرانجام برسه و همه نجات پیدا کنیم. الان جی پی اس که وصل میشیم سرعتش بیشتر از اینترنته حالا اینترنت هم بده مطمئنا سرعتش خیلی بیشتر از اینترنت شرکنها خواهد بود و مخابرات و آی اس پی ها ورشکست خواهند شد و این حقشونه چون باید بازتاب اعمالشون بدن. اوباما یه باری گفت با تکنولوژی نمیشه مبارزه کرد. من حاضرم پولم به گوگل بدم ولی یکی از سرمایه گزاراش ایرانی هست رییس سایت ebay . امیدوارم هر چه زودتر اتفاق بیافته و لذت ببریم بدون فیلتر و مزاحمت افت سرعت
رایگان بین 8-12 شبانه
سرویس 128 نامحدودهجالب اینجاس که تا چیز شکن الترا رو روشن نکنم صفحه سایت یا گوگل باز نمیشه از چیه بنظرتون ؟؟؟
داداش کی میره این همه راه دورو؟ شما دعا دعا کن وضعیت اینترنت کشور درست بشه.نقل قول:
سلام منم از مشهد مرکز اسقلال هستم تا حالا از مخابرات طرح بعثت داشتمنقل قول:
حالا می خوام یک جایی رو به من معرفی کنی که دانلود شبانه رایگان داشته باشه و افت سرعتش هم ناچیز باشه شبی 1-2 گیگ دانلود دارم
ممنون
چرا سرعت من از نصفه شب تا ساعت 6 عصر پایینه بعد تا چن ساعت میاد بالای 200-300 :|
واسه شما هم همینجوریه ؟
الان سرعت اینه :نقل قول:
کاشکی شبانه هم همینقدر بود :n27:
شما دعا کن فردا هم اینترنت وصل شده داشته باشیم:n02:نقل قول: