ببین دیگه من چقدر بدبختم از دست این شاتل با ECO 512 کمتر از ECO 128 خودتون قضاوت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببین دیگه من چقدر بدبختم از دست این شاتل با ECO 512 کمتر از ECO 128 خودتون قضاوت کنید
صبانت رایگانش 3 تا 7 !نقل قول:
آره منم تو قم همین مشکل رو دارم تا ]چند روز پیش خوب بود اما الان سرعت دانلود از 4 بالاتر نمی یاد!نقل قول:
پشتیبانش هم میگه پرمصرف ها رو با هم شیر می کنیم، کم مصرف کن تا سرعتت دوباره خوب بشه!
من با اکو 128 شبی 1350 مگ دانلود می کردم!نقل قول:
چه افتضاح مخابرات هم اگه زیاد دانلود کنید محدود میکنه! من دوستم دیشب محدود شد!
خدا کنه این سونامی شاتل به ما نرسه، اینجا که هنوز سرعت دیوانه وار زیاده از مرز 260 کیلوبایت در ثانیه هم رد شده
آره V..p..n های pptp بسته شده اما l2tp و sstp راحت وصل می شه.نقل قول:
الان 10 دقیقه طول کشید تا این فروم باز بشه ساعت 01:10 اینم از برکات ECO 512 SHTEL:19:
براي من هيچ كدوم وصل نميشه!نقل قول:
و دوباره سرعت محدود كردن روي دايال آپ
هيچ فكر كردين با اين سيستمي كه برامون درست كردن رسما دارن 15 روز خدمات ميدن و پول 30 روز ميگيرن! 1 تا 8 صبح زمان كمي نيست كه اينترنت در واقع قطع !
الان ساعت 03:13 سرعت دانلود ECO-512 :19: 3.7KB
امشب چهارمین شبه که سرعت به 5 نمی رسه
گوگل بعد از 30 ثانیه باز می شه
اینجا رو 1 دقیقه بیشتره دارم زور می زنم تا باز شه
دیگه این شاتل ...... شورشو در آورده
حتی سرعت 16 نمی دن
آقای بابک خان اون دفعه لحن من هیچ اشکالی نداشت
یه ابراز علاقه ای بود بین من آقای نیوپرشیا
خودش می دونه من بهش علاقه دارم و می دونه که هیچ قصد مسخره کردن یا بی احترامی بهش نداشتم و همیشه هم از ادب و طرز صحبت کردنش تعریف کردم
و شما بی خبر اومدی اخطار دادی
وضع شاتل به بد ترین حالت ممکن رسیده، توقع نداری که بیایم ازش تعریف کنیم؟
:27: من دیشب تا صبح روی 250 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کردم! هرچی از شماها کم کردن به من اضاف شده!!! من بعید میدونم مستقیما کار شاتل باشه وگرنه همه محدود می شدیم مشکل از یه جای دیگست
من خودم نزدیک یه سال اکو 128 داشتم که داون استریمش روی 512 بسته شده بود ولی توی ماه تیر داون استریمش رو آوردن و واقعیش کردن و سرعت دانلود من هم از 67 رسید به 18نقل قول:
به همین خاطر اومدم 512 که پول بیشتر بدم و به جاش استفاده بکنم ولی باز دوباره خورد تو حالم
سلام دوستان
من سرویس art 1 رو دارم .
کسی با sstp وصل شده ؟
ماله من همین که وصل میشم با sstp دی سی میکنه . میخوام بدونم مشکل از شاتل هست یا از سیستمه منه .
ممنون
من که مشکلی ندارم راحت وصل میشه.نقل قول:
روی بعضی از مسیر یابا ی مخابرات بسته شده تا یکسری برای خودشون باز بمونه که کارای خودشون انجام بشه....
و قراره رو بقیه برا همیشه بسته بمونه
bye VIRTUAL PRIVATE NETWORK :31:
نه برادر چند ماهی هست 2 تا 7 شده.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
کسی دیشب تونست درست دانلود کنه . من که دیدم نمیشه بیخیالش شدم :41:تا ساعت 3:30 تست کردم حد اکثر سرعت 3.7kb:19:
بچه ها خودتون رو اذیت نکنید پارس انلاین هم همین طوره
بازم سلام
اینم یه تست سرعت دانلود و اپلود وپینگ از سایت معتبر speedtest.net "شرکت شاتل اهواز ECO-512"
ساعت 18:10 5شنبه 7 مهر 1390
تفاوت را احساس کنید
اینم برای یکی از دوستان از شرکت پارس انلاین اهواز
256 محدود ساعت 5:14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:کد نقل قولکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333754&page=395
بازم سلام به همه دوستان
این هم یک کلیپ در ساعت رایگان از شرکت شاتل ECO-512 برای دوشب پیشه سرعت دانلود توش کاملا مشخصه:21:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه کسی از دوستان اشتراک شاتل از مرکز ردانی پور اصفهان داره به من بگه الان وضعیت دانلود شبانه اش چطورهنقل قول:
میخوام بدونم فقط مال من خوب شده یا تو این مرکز وضعیت بهتر شده
اگه وضعیت همه تو این مرکز بهتر شده بیخود اشتراک شاتل رو عوض نکنم
اومدم تو این تاپیک از سرعت پایین بنالم دیدم تنها نیستم .
خوبه باز :31:
[QUOTE=jackson2010;6510240]بازم سلام به همه دوستان
این هم یک کلیپ در ساعت رایگان از شرکت شاتل ECO-512 برای دوشب پیشه سرعت دانلود توش کاملا مشخصه:21:
کد:http://up1.--------.com/images/f75qolwrl5jj6z6bvo83.avi
نقل قول:
سلام دوست عزیز:10:
من اصفهان رو نمیدونم ولی اگر توی دوره های قبلیت هم همچین کلکی رو شاتل برای شما اجرا کرده:2: دیگه تکرار یه اشتباه وحشتناکه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم دوستای دیگه هم همچین کلکی رو از شاتل خوردن
اگر در منطقه ی مخابراتی شما کسای دیگه ای هم مثل شما هستند که هیچ اما اگر
از شرکت دیگه ا ی خبر داری که کیفیت خدماتش در منطقه ی شما مناسبتره واطمینان داری کوچ بهترین گزینه است
اما اگر گیر کردی و نتونستی شرکتت رو عوض کنی حتما اشتراکت رو بیشتر از 1 ماهه نگیر که دیگه کلاه گشادتری سرت نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من خودم eco-512 دارم و ساعت رایگانش الان که درحد صفره:grrr: اگر قبلا هم خوب بود بیشتر یک گیگ دانلود نداشتم پس نتیجه اینکه شاید eco 128 یا eco 256 بهتر از eco512 باشه . البته منطقه و شهر هم باهم متفاوته و یه جا این بهتره یه جا اون:13:
منم رفته بود رو اعصابم ،اوبنتو رو گذاشتم بعد از چند شب به 80 درصد رسيده بود كه ديشب متلاشي شد و ديگهنقل قول:
از ادامش نتونست دانلود كنه البته از ميهن دانلود داشتم دانلود ميكردم :41::13::13::13::13:
نقل قول:
امشب دیگه جالب تر شد از ساعت حدودا 11:45PM سرعتم افت کرده:2:
بچه ها مثل اینکه ماجرا دانلود زیاد و محدود شدن نیست ! برا همه شبانه اومده رو 3 کیلوبایت ، خدا رحم کنه ...
sstp بزن داداش
sib-vpn.info
اول سلام
توجه مهم:
دیگه امشب شاتل رسما به غلط کردن افتاده و مشکل رو گردن مخابرات انداخته:2: و میگه که اختلال هست و امشب هم مثل شبهای قبل با سرعت صفر کیلو بایت مهمان خانه های ملت هستند " ازشاتل مرکزی(تهران) پرسیدم"
هر کسی میخواد شرکتش رو عوض کنه دیگه فردا پس فردا 100٪ مشخص میشه البته الان هم کاملا مشخصه:21:
فهمیدم
قرار بوده 7 یا 9 مهر مثل 25 بهمن یه اتفاقی بیوفته
واسه همینه که هم سرعت کم شده هم و پ ن بسته شده
ایشالا تا چند روز دیگه اوضاع درست می شه نگران نباشین
تقصیر شاتل هم نیست
ای بابا چه اطلاع رسانی ضعیفی چرا هیچکی خبر نداشته :دی
اینجا سرعت و پینگ عالیه اتفاقا واسه من به بهترین حالت رسیده بسکه بیرجندیا بی بخارن بهشون کاری ندارن!
بلاخره تکلیف ابن شاتل چیه سرویسای 1 به 10 شو کی میذاره پس؟؟؟؟؟؟
من دوره ام تموم میشه باید تمدید کنم نمیدونم چیکار کنم
درست از وقتی که این طرح نتامحدود شد وضعیت اکو من افتضاح شد یکی نیست بکه بیکار بودین اخه :13:
به نظر شما چکار کنم؟؟
توصیه می کنم یکم صبر کنینقل قول:
بلاخره تکلیف ابن شاتل چیه سرویسای 1 به 10 شو کی میذاره پس؟؟؟؟؟؟
من دوره ام تموم میشه باید تمدید کنم نمیدونم چیکار کنم
درست از وقتی که این طرح نتامحدود شد وضعیت اکو من افتضاح شد یکی نیست بکه بیکار بودین اخه
به نظر شما چکار کنم؟؟
این وضع دائمی نیس
با سلامنقل قول:
احتمال اینکه بهتر بشه هست ولی اینکه بدتتر هم بشه وجود داره یا همینطوری باقی بمونه
بهترین کار اینه که در منطقه ی مخابراتی که هستید بهترین isp منطقه رو پیدا کنید
چون این دوست ما به گفته خودش در بیرجند این مشکل رو نداره و شما برعکس
الان ظاهرا در منطقه مخابراتی بنده پارس انلاین بهتره که متاسفانه من شاتل دارم.
برعکسش هم هست یکی از بچه ها که منطقه ی مخابراتیش فرق میکنه پارس انلاینش افتضاحه
شاید اگر هر منطقه ی مخابراتی از هر شرکتی مشترک کمتری داشته باشه سرعت اون شرکت بالاتر باشه
البته شاید:21:
آقا 3364 صحفه پر شده با بحث های بی خودی و آه و ناله های الکی و ناسزا به شاتل. آخه عزیزان چرا آب توی هاونگ می کوبین. عزیزان دوستان مشکل توی این ممکلت خیلی ریشه ای تر از این حرفاست در زمینه اینترنت. حالا شما هی بیا بگو سرعت دانلود من دیشب از 50 کیلو شده بود 30 کیلو! تا وقتی حقوق خودشون رو آدما نشناسن نمی تونن برای رسیدن بهش تلاش کنن. خیلی سادست به خدا سیاسی ام نیست این حرفی که می زنم. حرف دل یه جوون بدبخت که فقط می خواد از اینترنت با سرعت معقول استفاده کنه نه 50 کیلو 100 کیلو! توی این کشور اصلا دوست ندارن اینترنت به مردم بدن خیلی ساده. اگه بتونن به جرات می گم کلا اینترنت رو برای خانه ها و مصارف شخصی ممنوع می کنن. برید دنبال راه حل ریشه ای نه این حرفای مسخره و بی نتیجه
سلامنقل قول:
با یه قسمتی از حرف شما موافقم. ولی
شما یه راه حل ریشه ای بدید بچه ها هم استفاده کنند
خودتون هم که فقط اه و ناله کردید نه از شاتل از گفته ی بچه ها!!!!!:18:
حتما انتظار ندارید که بیایم بگیم به به از این سرعت و از این کیفیت خدمات:2:
وقتی یه جایی مثل پشتیبانی شما رو دور میزنه و سر کار میگذاره دیگه چه کاری انجام بدیم حداقل اینکه اطلاع رسانی کنیم شاید فرجی بشه:4:
در ضمن وقتی که یه شرکت دیگه داره خدمات بهتری میده یعنی اینکه خود اینا نمیخوان خدمات درست به مشترکشون بدن. دلیل هم اینکه پارسال آذر ماه با سرویس eco 128 با سرعت 210kb میتونستی دانلود کنی ام الان با eco 512 با سرعت 5kb دانلود میکنی 1تا 7 صبح
از دیزوز این مشکل برام پیش میاد زیاد
برای شما هم همینطوره ؟
=======ویرایش========
فقط تو قسمت "ترافیک مصرفی" و "خرید ترافیک" اینجوری میشه
نکنه شاتل هم میخواد تغیراتی بده؟؟؟؟؟؟؟؟