در حال حاضر چه گیگ باکس هایی فعال هستند و با چه قیمتی؟بسته های ترافیکی چی ؟ ۱۰۰ گیگ ترافیک چنده؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Printable View
در حال حاضر چه گیگ باکس هایی فعال هستند و با چه قیمتی؟بسته های ترافیکی چی ؟ ۱۰۰ گیگ ترافیک چنده؟
گیگ باکس 9 گیگ 5 روزه و 90 گیگ 90 روزه فعالهنقل قول:
ولی حجم معمولی 80 گیگ 80 تومنه :n06:
گیگ باکس ۹۰ گیگ ۹۰ روزه و ۹ گیگ چند؟نقل قول:
هر گیگشون بدون مالیات هزار تومانه فک کنم.نقل قول:
پین 3 گیگ تو باشگاه مشتریان از کی فعال شده؟ جایی ندیدم اطلاع بدن
شانسی رفتم دیدم هست
خیلی وقتهنقل قول:
حدودا یک ماه پیش فعالش کردم
و اینجا هم اطلاع رسانی کردم
در اینستا اطلاع رسانی کرده بودن
پینگ آسیاتک با داخل چنده؟
برای من بین 25 تا 35 متغیره البته اگه مشکلات کلی به وجود نیادنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
الآن تست زدم 37 در بهترین حالت ولی تا 70 متغیرهنقل قول:
سلام
دوستان این امتیاز باشگاه آسیا تک چه فایده ای داره ؟چطور میشه استفاده کرد؟من الان۱,۶۴۳.۷۵ امتیاز دارم .
میتونی وقتایی که 3 گیگ هدیه فعاله 210 امتیاز بدی و 3 گیگ مفتی بگیرینقل قول:
آموزش هم تو خود باشگاه هست اگه بازم سوالی داشتی بگو بیشتر توضیح بدیم.
البته میتونی از موارد دیگه غیر از حجم هدیه استفاده کنی که لیستش تو باشگاه هست.
دوستان بین آسیاتک و پارس آنلاین در حال حاضر کدوم انتخاب بهتریه؟ قیمت/سرعت/ شبانه رایگان و پشتیبانی جزو اولویتامه...:n01:
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ شما.من الان 210 امتیاز رو دادم چطور 3 گیگ رو فعال کنم؟این امتیاز ها مدت داره ؟
من از هر دو سرویس دهنده، روی دو خط مجزا در منطقه مخابراتی سلمان فارسی تهران سرویس دارم.نقل قول:
مطمئناً از نظر سرعت و پینگ و پشتیبانی، پارس آنلاین سرویس بهتری ارائه میده. پارس آنلاین با اینستا و تلگرام مشکلی نداره کلاً اختلال خیلی کمه و برای استریم و بازی آنلاین بهتر هست. پارس آنلاین شبانه رایگان هم داره از ساعت 2 تا 7 یا 5 تا 8 صبح که من تا حالا کلی دانلود رایگان کردم و کندی و محدودیت سرعت در ساعات رایگان نداشتم.
ولی خب آسیاتک هم مزیتهایی مثل گیگ باکس و قیمت ها و جشنواره های بهتر از پارس آنلاین! البته قطعی و اختلال من زیاد دارم در آسیاتک و کلاً بازی آنلاین نمیشه کرد و حتی بعضی وقتا اینستا و تلگرام کلاً کار نمیکنه!! البته پارس آنلاین هم گاهی اوقات تخفیف خرید ترافیک با قیمت خوب میزاره.
من از پارس آنلاین اسفند ماه سرویس گرفتم. یک جشنواره خیلی خوب داشت. یکساله با 350 گیگ حجم و از ساعت 5 تا 8 صبح رایگان کلاً 300 تومن.
از آسیاتک هم الان سرویس عصرانه دارم و بیشتر تایم رایگان (4 تا 8 عصر) استفاده میکنم!
در کل مزیت آسیاتک فقط قیمت هست که به این همه اذیتش نمیارزه!
در کل ببینین پارس آنلاین جشنواره خوبی الان داره یا نه، اگه داشته باشه و قیمتش نزدیک به آسیاتک باشه، 100% بهتر از آسیاتک هست!
دوستمون کاملا توضیح دادن من هم چون تو خونه از هر دو شرکت نت داریم خلاصه میگم هیچ چیز ارزونی بی دلیل نیست پارس شاید گرون باشه ولی مثل آسیاتک نیست برای لود یه عکس تو تلگرام چند ثانیه وقت بزاری نت اصولی و با کیفیت تحویلت میده. آسیاتک مثل این میمونه بری بازار زردآلو های ریز که مزه آب میده رو بگیری و پارس هم زرد آلو های توپول برشته :n08:نقل قول:
یه پین تخفیف میده بهت اونو موقع خرید حجم 3 گیگ از پنل 1544 وارد میکنی و مبلغ پرداختی میشه 0 گزینه پرداخت رو بزنی حجم اضافه میشه. تو باشگاه اموزش تصویریش هست.نقل قول:
امتیازای موجود تو باشگاه هیچ محدودیتی از لحاظ زمانی ندارن ولی پین هایی که دریافت میشه محدودیت دارن.
دوستان آسیاتک برداشته خط من رو از 8 مگ اورده رو 6 مگ بشته قبلا روی 8 مگ Snr بالای 17 تا 21 بود ولی الان روی 11 تا 13 شده چکار کنم خط رو دوباره سرعتش رو ببرن بالا؟
اصلا قانونی داریم که خط روی چند باید بسته بشه؟ مرکز مخابراتی هم امامت هستش.ده ساله مشتری هستم عوض اینکه سرویس رو بهتر کنن بدتر میکنن.
احتمالا به خاطر همون snr که خط رو روی 6 مگ گذاشتننقل قول:
ببینید مشکل snr از سمت خط شماست یا نه؟
شرایط داخل که تغییر نکرده یک تلفن هستش که با اسپلیتر زدم به پریز. چی رو باید چک کرد؟نقل قول:
کلا تلفن و اسپلیتر رو جدا کنید و ببینید اعداد snr تغییر میکنه یا نهنقل قول:
ممنون از توجه شمانقل قول:
خیر تغیری نمیکنه.
یه راه سخت هست و اون اینه که مودم رو سرخط تست کنیدنقل قول:
البته اینم بگم که خود تنظیمات شرکت هم میتونه باعث کاهش snr بشه ،خود من این تجربه رو با پارس داشتم
این به خاطر همون snr هست واسه من هی از 16 می اومد رو 8 هی همه چیز رو از پیریز تلفن می کشیدم زنگ می زدم دوباره می زاشتن رو 16 بعد از چند وقت دوباره می رفت رو 8 دیگه تلفن بی سیم رو از خط جدا کردم الان خیلی وقته ثابت رو 16 هستنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
snr تا 6 پایین بیاد مشکلی نداره برای سرعت 16 مگنقل قول:
تماس بگیرید پشتیبانی تا جایی که بشه میبرن بالا
کیفیت خط را با گذاشت مودم سر خط میتونید ببینید چقدر هست/ که ببنید مشکل از خط هست یا سیم کشی منزل
شرايط موثر در کیفیت خط مسی ( تلفن ) :
طول خط
پلهای اتصال
تداخل خطهای همجوار
قطر سیم
دوستان چند روزه سرعت اسیاتک داغون شده به معنای واقعی کلمه.تست سرعتش رو انجام دادم 96kb سرعت دانلود و 51kb اپلود. به کجا باید اعتراض کنم که جوابگو باشن؟ این سرویسش نوشته 2 تا 16مگ. من نمیدونم با چه منطقی باید این قدر تفاوت بین سرعت واقعی و سرعتی که میگن باشه.
یه چند روزی وضعیت خیلی افتضاح شده اینترنت مریض شده انگار مشکل سراسریه؟؟ :n35:
سلام. خوبید همگی؟دوستان من چند روز حس میکنم حجم مصرفی روزانم بیشتر از ماه های قبلیه اسیا تک حجم خوری و دزدی داره جدیدا:n37:؟ کسی همچین حسی نداره؟ ک مثلا جدیدا اسیا تک داره حجمش رو الکی کم میکنه ؟ همه چی رو هم چک کردم دیدم مث همیشه است ولی حجمم خیلی زود داره تموم میشه
مثله اینکه همه گیرشده معنم پارس انلاین دارم جدیدان حجم زیادتر از اون چیزی که هست تموم میشه معلوم نیست وضع نت بدترشه که ربهترنشهنقل قول:
مال من اواخر سرویس قبلیم حدود دو ماه قبل این طوری بود. وحشتناک حجم مصرف میکرد که مجبور شدم تا آخر وقت سرویس چند بار گیگ باکس بخرم. در حالی که مصرف من تغییر نکرده بود.
ترافیکو گرون کردن بدون سر و صدا ؟! قبلا 3 گیگ با مالیات میشد 98100 الآن میزنه 10202 !!!
خیر الآن چک کردم همون 9800 هستنقل قول:
دوستان میخوام بیام ی خط دیگه دارم آسیا تک بگیرم کسی بن تخفیف 20 تومنیشو نداره بده
سلام دوستان خوب هستید ؟ اکانت قبلی من به نام moderntalk غیر فعال شده متاسفانه مجبور شدم اکانت جدید بسازم .
به یه مشکل جدی با اسیاتک خورردم . دزدی دیده بودیم والا نه اینجوری تو روز روشن .
اقا چشمتون روز بد نبینه رفتم اینترنت 10 گیگ کولاک م رو تمدید کنم . فاکتور که صادر شد . پرداخت کردم . پول از حسابم کم شد ولی حساب شارژ نشد . :n04:
زنگ زدم اسیاتک گفتن تراکنشتون ناموفق بوده باید 72 ساعت صبر کنید اگه پول به حسابتون بر نگشت بعد زنگ بزنید پشتیبانی براتون پیگیری کنیم . خلاصه بعد 72 ساعت هم پول به حسابم بر نگشت . زنگ زدم اسیا تک گفتن زنگ بزن اسان پرداخت 2 تا شماره می ده بهت اونا رو به ما بده . زنگ زدم شماره ها رو دادم . اونم کلی تو سیستم نمی دونم چی تایپ می کرد . بعد گفت خوب صبر کنید اس ام اسش میاد درست می شه ! :n01: گفتم : یعنی چقدر باید صبر کنم ؟ حسابم شارژ می شه یا پول بر می گرده ؟
بهم گفت چون از نمایندگی مشهد گرفتین ما به حساب بانک مجازی اونها می فرستیم اونا باید پول رو به حسابتون برگردونن .:n04::n04:
گفتم : خوب چقدر طول می کشه ؟!
گفت : 72 ساعت :n04::n04::n04::n04::n04::n04:
گفتم : منو مسخره کردین ؟ الان سه روزه نت ندارم صبر کردم باز شما منو پاس می دین به یکی دیگه ؟!!!! یعنی 1 هفته باید قید نت رو بزنم ؟!!!
گفت : خوب دوباره شارژ کنید .!
گفتم : همون یه بار حالا شما پولم رو پس بدید . 52 هزار تومن برای یک ماه ! گفتم اگه دوباره شارژ کردم باز همین بساط بود چی ؟ اگه دوباره شارژ نشد چی ؟ باز باید یه هفته دیگه صبر کنم ؟:n04:
گفت : دیگه مشکل از اسان پرداخت بوده و به ما مربوط نمی شه .
من گفتم شما دیگه شورش رو در آوردین مشکل من نیست مشکل شماست . من از طریق سایت شما پرداخت کردم اگه اسان پرداخت مشکل داره باهاش کار نکنین به من ربطی نداره . داش حرف مفت می زد گوشی رو قطع کردم . :n34::n34::n34::n34::n34:
1- چطور می تونم شکایت از اسیاتک ؟
2- مورد مشابهی براتون پیش اومده تا حالا ؟!
دوستان کسی از سرویس های کیمیا و چلچله داره؟من میخوام به خاطر شبانه از این سرویس ها بگیرم. برای کیمیا زده ۲ مگ ، آیا سرعت در طول روز ثابت روی ۲ مگابیت است یا خط تا ۱۶ بازه؟شبانه چطور؟
نقل قول:
اگه صرفن برای شبانه میخوای پارس رو توصیه میکنم
سرعت دانلود روزانه بازه ولی تایم رایگان 140 150 (سرویس 2 مگابیت ) و 110 120 (سرویس 1 مگابیت)
*بازم این تجربه من از استان کرمانه بعضی جاها سرعت شبانه هم بازه
ویرایش:
در ضمن کیفیت اسیاتک خوب نیست و تک کانکشن پایینی داره و برای استفاده تلگرام و اینستاگرام و .... اذیت میکنه
دوستان کسی شهاب ۰۴ گیگ در ماه ( ۲ تا ۸ صبح نامحدود )(16مگ) گرفته؟؟سرعت دانلود شبانه روی چنده؟محدودیت نداره؟
من تهران هستم ،سرویس شما چیه؟سرعت روزانه تا چند بازه؟نقل قول:
مثلا اگر من سرویس ۵۱۲ بگیرم روزانه ام حدودا تا چند بازه؟شبانه ام چطور؟
سلام . چرا سوال من تایید نشد ؟:n04:
سلام
آسیاتک در تشخیص مصرف حجم تایم رایگان از تایم عادی مشکل دارد و اگر بعد از شروع تایم رایگان و قبل از پایان تایم رایگان مودم را خاموش و روشن نکنیم قسمتی از مصرف تایم رایگان را برای تایم عادی منظور می کند و از حجم اصلی کسر می کند.
من در این باره به سایت 195 شکایت کردم و کارشناس هم فرستادند و این باگ را تایید کرد.
با این باگ روزانه میلیونها گیگ به ناحق از مشترکان کسر می شود.
لطفا شما هم شکایت کنید تا این مشکل به طور کامل حل شود و خساراتتان جبران شود.
برای اینکه شکایتتان مستند باشد این کارها را انجام دهید:
۱- ۱۰ دقیقه مانده به پایان تایم رایگان مودمتان را خاموش و روشن کنید.
۲- به سایت ۱۵۴۴ بروید و ریز مصرفتان را مشاهده کنید.
۳- یک یا چند فایل زیر ۵۰ مگابایت دانلود کنید.(اگر مجموع مصرف بیشتر از ۷۵ مگابایت باشد این روش جواب نمی دهد.)
۴- قبل از پایان تایم رایگان وای فای مودم را خاموش کنید و کابل لن را هم از مودم دربیاورید.
۵- ۲۰ دقیقه بعد از پایان تایم رایگان مودم را خاموش و روشن کنید(اگر زودتر از ۱۰ دقیقه خاموش و روشن کنید این روش جواب نمی دهد).
۶- وای فای را روشن کنید و کابل لن را به مودم وصل کنید.
۷- ریز مصرفتان را چک کنید و ببینید که چقدر از مصرفتان را در تایم رایگان حساب کرده و چقدر را در تایم عادی
سعی کنید از تمامی مراحل اسکرین شات و عکس بگیرید تا شکایتتان کاملا مستند باشد.
اگر در ریز مصرفتان دقت کنید سایت ۱۵۴۴ را هم نیم بها حساب می کند، حتی در تایم رایگان
کسانی که سرویسشان تایم رایگان ندارد هم می توانند تست مشابهی برای سایتهایی که در آسیاتک رایگان هستند انجام بدهند تا ببینند سیستم قادر به تشخیص سایتهای رایگان از سایتهای دیگر هست یا نه.
به احتمال زیاد سرویس دهنده های دیگر هم باگهای مشابهی دارند، می توانید با این روش آنها را هم تست کنید.
برای این موضوع تاپیک جدید باز کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و شکایتتان را ثبت کنید، همه مستندات را هم ضمیمه کنید.نقل قول:
سلام دوستان
مصرف اینترنت من خیلی زیاد است به نظر شما خرید کدام بسته اینترنتی به صرفه است؟چه حجمی و چه نامحدود و چه ماهیانه یاسالانه ؟