577420MB/4096=140.97GBنقل قول:
Printable View
577420MB/4096=140.97GBنقل قول:
480گیک داشتم من هم زنگ زدم پشتیبانی شد268 گیک این دیگه چه مدلشه
بسته های انرژی رو برداشتن؟
گزارش مصرف برای بقیه دوستان کار نمیکند ؟ برای من میزنه موردی یافت نشد .
اره ، خیلی وقتهنقل قول:
دیگه پارس آنلاین وجود نداره!!! پارس آنلاین با های وب ادغام شده و های وب خریده الان فقط های وب هست پنل کاربری و بسته های شما های وب شده دوتا شرکت با کاربرهای زیاد باهم ادغام شدن نتیجه میشه از دست رفتن کیفیت خط و قطعی و وصلی زیاد الان خودم 4 سال های وب داشتم از وقتی مشترکین پارس آنلاین اضافه شدند خط از 8 مگ گذاشتم 4 مگ بعدم قطعی و وصلی زیاد اضافه شده بیشتر موقعه ها قابل استفاده نیست حالا اون های که بسته چند ماهه خریدن باید بسوزن و بسازند کسانی که نخریدن بهترین کار جمع آوری هست فریب برروز رسانی وعده های پشتیبانی نخورید های وب از اول هم شرکت خوبی نبود الان دیگه افتضاح به تمام معنا شده تخلیه بهترین کار هست هر شرکتی هر کاربر اینجا رفته خط 2 برابر های وب میبندن قطعی و وصلی هم نداره فریب پشتیبانی و بررسی مجانی خط و کارشناس نخورید به من گفتند مجانی حالا میگن 17 هزار تومان پول کارشناس بده موقعه تخلیه هم بگین به 195 شکایت میکنم و حتما بعد 2 روز شکایت بنویسید از نظرات کاربرهای اینجا استفاده کنید سرویس دهنده های دیگه چند صفحه بخونید که به نتیجه خوبی برسید
این پارس آنلاین ریدمان ملوم نیس چی کار کرده دیگه vpn هم جواب نمیده روش
با مدل Ikev یا open یا شادو یا L2TP به راحتی میشه متصل شد... چک کنید...نقل قول:
دقیقن مشکلات تورو منم داشتم کارشناس اومد خطم سالم بود دیگه تخلیه میکنم میرم شاتل
دقیقن مشکلات تورو منم داشتم کارشناس اومد خطم سالم بود دیگه تخلیه میکنم میرم شاتلنقل قول: