نقل قول:
مرسی عزیز:n12:
Printable View
نقل قول:
مرسی عزیز:n12:
شاتل که فعلا خراب کرده
دقیقا سر شب اوضاع خراب میشه
به نظر وزیر محترم کسی که ماه ی ۵٠ تومان بر فرض بده آیا اجازه میده شبکه استراحت کن
یکسره رو دانلود دیگه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شبانه بازم افت سرعت داره؟!!:n29:نقل قول:
دیگه خو باید 95% اوقات تضمین کنه سرعتو:n27:
والا ما که حجمی هستیم فقط سرعت مهم بودنقل قول:
که اونم خراب شده
این غیر حجمی ها که خدا به خیر کنه
یعنی واقعا از روی حساب و کتاب فروش میکنن
یعنی دقیقا به انداره پورت و لینک ی که دارن میتونن تضمین کنن سرعت رو که واقعا نه همین جوری الکی واگذار میکنن بره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اخه این چه وضعیه سرعت اسمی یعنی چی! یعنی من ماهی سیزده هزار تومن بدم سرعت دانلودم 64باشه یعنی ساعتی دویست مگ! یک فیلم رو چهار پنج ساعت طول بکشه تا دانلود کنم اصلا به هزینه برق و وقتش میارزه! اگر سرعت بالا بخوام که حجم زیادی داره و گرون در میاد سرعت 16 که الان با حجمی دارم رو بخوام بگیرم باید هشتاد هزار تومن در ماه بدم بعد هشتاد گیگ رو میخوام چکار چنین مصرفی ندارم درواقع نود درصد کاربران زیر ده گیگ درماه مصرف دارند یعنی با این شرایط یا باید حجم زورکی بخری یا سرعت نداشته باشی. بر پدر مادر کسی که این طرح ها رو میده لعنت روز بروز بجایی که بهتر بشه بدتر میکنند والا وای فای در دنیا تقریبا مجانی هست ما در استرالیا بابت چهارصد گیگ در ماه (سرعت صد مگ) به پول ایران 72 هزار تومن میدیم. تازه درآمد متوسط اونجا ده برابر ایرانه یعنی حدود ده ملیون تومن در ماه. بنظرم برای کسانیکه دانلود زیادی ندارند اینترنت موبایل خیلی بصرفه تره حداقل سرعت داری اگه همونم خرابش نکنند منکه اگر طرح حجمیم باقی نمونده بود درجا تخلیه میکردم خوشبختانه سه ماه پیش یه طرح 18 ماهه گرفتم.
سلام
1.دانلود از شاتل لند از ترافیک داخلی کسر میکنه؟
2.بنده که از های وب دارم میتونم استفاده بکنم؟
داداش چطوری 2 مگابیت رو تبدیل کردی شد .2 مگابایت ؟!!!!!!!!نقل قول:
8 بیت = 1 بایت
یعنی 2 مگابیت میشه 256 کیلوبایت !!!
کیلو نیست که تقسیم بر 1000 میکنی :|
ایشون اشتباه کوچیکی مرتکب شدند 8 مگابیت =1 مگابایت در نتيجه 2 مگابیت میشه 0.25 مگابایت نه 0.2
سلام دوستان من سرویس آرت دارم تا شنبه تمومه بعد الان تو مای شاتل نوشته میتونی تمدید کنی همونو و فاکتورشم صادر کرده پیامکم بهم دادن درصورتیکه تا چند روز پیش میگفت بدلیل این تغییرات جدید نمیشه دیگه تمدیدش کنی و باید از سرویس های جدید بگیری! بنظرتون قضیه چیه؟!
قضیه اینه که شاتل داره زیرابی میره و بهت حال میده احتمالن زیاد بهشون زنگ زدن و فشار اوردننقل قول:
تنها طرح بدردبخور شاتل همون طرح سرعت نامحدود 4 گیگ بود که حذف شد
پیشنهادم اینه که اگه از طرحت راضی هستی فعلا سمت طرح های جدید نیا و طرحتو تمدید کن
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk