تا اونجایی که بنده اطلاع دارم همچین امکانی وجود نداره ..نقل قول:
Printable View
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم همچین امکانی وجود نداره ..نقل قول:
عزیز من کی گفته 1 مگ نامحدود سرعتش 120 هستش. برای من 65 کیلوبایت هستش. بعضی از دوستان که 2 مگ دارن تازه سرعتشون 120 هستش. یعنی پایین تر از سرعت واقعی و قانونی.نقل قول:
البته قانونی هست. چون ضریب اشتراک 1 به 8 هم داره.نقل قول:
نه اینکه تو یه دوره زمانی یک بار هم از 65 بالاتر نره خلاصه همیشه که هر 8 نفر هم زمان با هم آنلاین نیستن. چون تو ساعت پایین ترین حد ترافیک شبکه که احتمال آنلاین بودن هر 8تفر 1 درصد هستش تست گرفتم همینه. خلاصه یکبار هم شده باید از 65 بالاتر بره که بشه گفت سرعت نرم افزاری محدود نشده.نقل قول:
اگه با همین سرعت پینگ رو به حالت عادی برگردونن من راضیم! نمیدونم این محدودیت هایی که وضع کردن چه ربطی به پینگ داشته که زدن ترکوندنش.
محتوای مخفی: سخنی با جناب مخبر!
این بنده خدا درزی! امر برش مشتبه شده رفته تو فاز فک میکنه باورشون شده بقیه :n08:درزی جان دیگه چه خبر از آخرین وضعیت ؟ ما مشتاقانه منتظزیم خبرای دست اول تو رو بشنویم.! بیا بگو بینیم دنیا دست کیه؟ :n08:
سرویس های 1مگ و 2مگ تا اطلاع ثانوی جمع شده!
امروز مسئول امور مشترکین میگفت!
سلام
من 4 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و اینجا هم جز مخابرات شرکت دیگه ای نیست برای ADSL به خاطر همین مجبورم با همین مخابرات بسازم
اگه وضعیت اینترنت تا 4 روز دیگه درست نشد مجبورم سرویس حجمی بگیرم .
می خواستم ببینم کسی 256 یا 512 و 1 مگ حجمی داره ؟
سرعت دانلود این سرویسها تا چند میره ؟
من 1 مگ 8 گیگ دارم سرعت بین 140 تا 220 متغیر.البته برای من 1 ساله هست . ولی فکر نمی کنم با 1 ماهه فرقی داشته باشه .نقل قول:
256 6ماههنقل قول:
امروز بلاخره نرخ نواسانات کمتر شد ولی حداکثر سرعت بشدت کم شد:n30:
حداکثر سرعت 0.68 مگا
حداقل سرعت 0.25 مگا
کیفیت سرویس همچنان مشکل داره:n27: