متوجه بخش دوم نشدم: "خطط تا چند اپ شده"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
متوجه بخش دوم نشدم: "خطط تا چند اپ شده"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برای منم از 4 مگ به 2 مگ تغییر دادن و دانلود شبانه هم از 2.5 گیگ به 1200 مگ کم شده
برای شما هم همه شواهد مبنی بر اینه که ٤ مگ هست ولی عملا ٢ مگ بیشتر سرعت ندارین؟
یعنی کاملا مشخصه یه جا رو ٢ مگه ست شده چون یه بایت هم بیشتر نمیشه!
الان دانلود خطط تا ۴ مگ اپ شده دیگهنقل قول:
مشکلی نداره که
snr خوبی داری
احتمالا تا ۸ مگ هم میکشه خطط
ما تو پنلمون جایی نداره که بخوایم خط کسی که ۴ اپ شده رو روی ۲ مگ محدود کنیم
فقط در یک صورت این اتفاق می افته که شما خطط نویز داشته باشه و پروفایلت روی ۴ باشه وی به خاطر اون نویز تا ۲ اپ نمیشه
که خط شما شامل این حالت نشده
اگرم احیانا محدودیتی اعمال شده باشه سراسریه
برای من همه جا 2 مگ نوشته شده
وقتی که خواستم برای شما از تنظیمات مودم عکس بگیرم، یه بار مودم رو خاموش روشن کردم، همین باعث شد که مجددا سرعتم برگرده به همون 4 مگ. ممنون که توجه نشون دادین.نقل قول:
قبلا توهمین تاپیک اشاره کرده بودم که حجمی که تو پنل کم میشه از حجمی که دانلود میشه بیشتره، به نظرم اشتباه میکردم. من فکر میکردم حجم تو پنل به صورت لایو هست ولی انگار اینطور نیست. و تو بازه های زمانی خاص آپدیت میشه.
برای رفع این مشکل قبل و بعد از دانلود مودم رو خاموش روشن کردم تا اجبارا لاگی در پنل ثبت بشه. میزان حجم مصرفی در پنل دقیقا برابر حجمی بود که من از روی مودم توسط نرم افزار PRTG به روش SNMP برداشت کردم(مجموع آپلود و دانلود).
اتفاقا دیشب این پست شما رو خوندم و رو این حساب که شما اندازه گیریتون دقیق بوده این موضوع رو بردم ارجاع دادمنقل قول:
جوابی که بهم دادن این بود که یوزر ۹۹٪ اشتباه میکنه
گفتن که خیلی از یوزر ها زنگ میزنن و از این موضوع گلایه دارن
به همین خاطر چندید بار کد نویسی سیستم اکانتینگ رو چک کردن
اتفاقا برنامه نویس شرکت هم همیشه اونحاست و رسیدگی می کنه
ای خدا امشب باز افت سرعت داره واسه شمام افت کرده؟:n14:
با بخش فروش صحبت کردم میگفت سرعت شبانه یک مگ ماکزیمم 80 هست آن هم اگه خونتون با مرکز مخابرات 5 کیلومتر بیشتر فاصله نداشته باشی!
ممنون که پیگری می کنین. همونطور که گفتم بایستی توی سیستم اکانتیک نحوه ارائه گزارش مربوط به حجم مصرفی تغییر کنه و دقیق تر باشه و همچنین به صورت لایو باشه تا از بسیاری شکایت ها برطرف بشه، متاسفانه جوی که توی تاپیک راه افتاده مبنی بر اینه که های وب حجم دزدی داره. شایدم هم واقعا برای برخی اینجوری باشه!!نقل قول:
من پیگیر بودم، وقت گذاشتم و واسه خودم ثابت کردم که سیستم اکانتینگ درست کار میکنه! ولی ممکنه سایرین همچین کاری نکنن و خیلی راحت حجم دزدی رو بپذیرن، فقط کافی پست های قبلی من و تاییدات سایرین رو بخونن!!
پیشنهاد دیگر من راه اندازی VOIP هست برای تلفن های پشتیبانی. من امروز تماس گرفتم، بیش از 10 دقیقه منتظر بودم، خب برای مشترک هزینه برداره. ISP قبلی ما اولا که یه شماره داخلی به شهرستان ما اختصاص داده بود. بنابراین تعرفه داخلی شهری حساب میشد. هر وقت هم با موبایل تماس می گرفتم، می گفتن اجازه بدین ما خودمون باهت تماس میگیریم. از لحاظ پشتیبانی حرف نداشت ولی خب، سرویسش خوب نبود.