بله جزییات طرح ها اینجا هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله جزییات طرح ها اینجا هستنقل قول:
بله این موارد در خود شهر اصفهان است... شما اگر امکان هست از آسیاتک یا پارس آنلاین سرویس بگیرید... چون من خودم 3 سال مشترک مخابرات هستم و این ماه آخرم به حساب میاد چون واقعا روز به روز وضعیت افتضاح میشود...نقل قول:
مخابرات تو شهرستانها یکم وضعش بهتره.نظره منو میخوای یک سرویس 1 ماهه بگیر اگر راضی نبودی جمع کن از جای دیگه ای بگیرنقل قول:
دوستان سلام.دو روزه سرعت افتضاح شده!از من که همیشه روی 230 بود الان اومده روی 170 !!!خطم فیبرنوریه!!!واقعا دستشون درد نکنه بجای اینکه سرعت رو ببرن بالاتر کمتر میکنن!!سرعت شما این دو روزه تغییری نکرده؟
سرعته منم خیلی پایینه (سیم مسی)نقل قول:
سلام خدمت دوستان :n16:
من خطم فیبر نوریه . آیا مخابرات امکان سرویس دهی روی فیبر نوری را داره ؟
مخابرات مثل سایر isp ها سایتی ، چیزی نداه بتونیم بفهمیم امکان سرویس دهی روی خط ما وجود داره ؟
عزیزان میشه به ارائه سرویسهای نامحدود تا 1 ماه آینده امید داشت یا نه, اصلا ممکن نیست نامحدود بدهند؟
درود بر شما ...نقل قول:
در حال حاضر فقط مخابرات به خطوط فیبر نوری سرویس میدهد...
من دیروز دوباره رفته بودم مرکز مخابراتی.مسئولش میگفت که تو آخرین جلسه ای که با مسئولین adsl استان داشته گفته بودن که ممکنه نامحدود هم بدن ولی گفت چون تا الان نامحدود رو اضافه نکردن احتمالش کمه که بعدا اضافه کنندنقل قول:
ممنون عزیز. ای کاش نامحدود میذاشتند. الان من سرویس حرفه ایی ها گرفتم دلم به سرعت بالا و شبانه خوش باشه ولی متاسفانهنقل قول:
خطم رو 3 مگ بستند. هر دری هم زدم برام افزایش ندادند. شهر ما هم اصلا به راحتی سرویسهای سرعت بالا نمیدن.
باز گفتم نامحدود اگر میذاشتند یک مگ نامحدود میگرفتم باهاش دانلود میکردم... که این هم طبق صحبت شما احتمالش کمه ...
:(