سلام
کسی می دونه چرا توی تنظیم low justify اینطور نوشته می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما توی حالت خودش این مورد رو نداره!
Printable View
سلام
کسی می دونه چرا توی تنظیم low justify اینطور نوشته می شه؟
اما توی حالت خودش این مورد رو نداره!
با سلام
1- وقتی متنی که اعداد اعشاری دارد را در ورد تایپ می کنم و سپس به درون پاور کپی می کنم اعداد اعشاری برعکس می شود باید چکار کرد تا موقع کپی این طور نشود
2- برای تیتراها استایل تعریف کردم و فونتشون زر هست
حالا چطور همگی مثلاً هما شوند
البته راهی دارد که استایل اعمال شده (هدینگ 1 و 2) را تغییر دهم و روی همه اعمال شود
و نخوام یکی یکی دوباره استایل را رویشان اعمال کنم
می خوام از طریق استایل عمل بشه
با فونت نستعلیق و با فونت های میرعماد چطور شعر را از دو رف تراز کنیم
کلمات جدا و بدشکل می شوندبا فونت نستعلیق و با فونت های میرعماد چطور شعر را از دو رف تراز کنیم
کلمات جدا و بدشکل می شوندبا فونت نستعلیق و با فونت های میرعماد چطور شعر را از دو رف تراز کنیم
کلمات جدا و بدشکل می شوند
سلام. از آقای Dew Drop که جواب دادن متشکرم. جوابشون درسته. من تو سایت های خارجی هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که مشکل من حل بشه ولی بعد از کلی جستجو متوجه شدم مشکل از mathtayp v6.9 است در صورتی که ورد من با ورژن قبلی mathtype v6.8 مشکلی نداشت. خواستم دوستانی که این مشکل رو دارند و در وب به دنبال حل آن هستند این موضوع را هم لحاظ کنند. متشکرم.
نقل قول:
سلام. از آقای Dew Drop که جواب دادن متشکرم. جوابشون درسته. من تو سایت های خارجی هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که مشکل من حل بشه ولی بعد از کلی جستجو متوجه شدم مشکل از mathtayp v6.9 است در صورتی که ورد من با ورژن قبلی mathtype v6.8 مشکلی نداشت. خواستم دوستانی که این مشکل رو دارند و در وب به دنبال حل آن هستند این موضوع را هم لحاظ کنند. متشکرم.نقل قول:
احتمالا می شه بصورت خودکار یک ستون از جدول ورد را شماره گزاری کرد؟
دو نوع شماره می خوام بدم یکیش معمولی 1 تا 100
یکیش هم 1.1 تا 1.50 و بعد 2.1 تا 2.50
سلام دوستان
- چه جوری میشه در برنامه WORD 2010 از یک صفحه ای به بعد شماره بزنیم؟
مثلا 6 صفحه اول شماره نخوره و از صفحه ششم به بعد شماره یک بخوره بره جلو
تو format page number وقتی Start at را می زنیم تازه صفحه اول را می نویسه مثلا 6!!!!
page break هم زدم ولی درست نشد!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
من گذینه ی right to left رو میزنم و جاستیفای رو هم میزنم اما وقتی میون فارسی انگلیسی تایپ کیگنم بهم میریزه و بر میگرده سر خط
چیکار کنم؟ office 13
- سلام.تفاوت سیستم با کانتنت در نوشتن عدد به اینگلیسی در برنامه ورد چی هستش؟
- :n01:
سلامنقل قول:
باید به تعداد صفحاتی که نمی خواید شماره صفحه داشته باشه به روش زیر سکشن ایجاد کنید
Page Layout>Breaks>Next Page
بعد در صفحه 7, Link To previous رو از قسمت Header and footer tools غیرفعال کنید ( رو سر صفحه دابل کلیک کنید این قسمت فعال میشه)
و بعد شماره گذاری رو انجام بدید.
سلامنقل قول:
در حالت Context نمایش اعداد بستگی به متنتون داره یعنی اگر فارسی تایپ کنید اعداد به صورت فارسی و اگه انگلیسی بنویسید به انگلیسی نشون داده میشه.
در حالت System نمایش اعداد بستگی به تنظیمات Region تو قسمت Control Panel داره.