وسط تابستون درس خوندن دیگه چه صیغه ایه؟؟(من خودم دارم ریاضی و زبان می خونم)
Printable View
وسط تابستون درس خوندن دیگه چه صیغه ایه؟؟(من خودم دارم ریاضی و زبان می خونم)
گفتم درس تریبال :31:نقل قول:
من با وحید بودم ، منتها تو زودتر پست دادی.
آهان :20:نقل قول:
صفا ترکوندی بابا ! ما واقعاً رومون نمی شه تو این ترایب باشیم.
هان !!!!نقل قول:
از چه لحاظ میگی ؟
واسه دهات جدید میگه و کسب امتیازهای بیشمار :31:نقل قول:
--------
راستی صفا
من یه سوال دارم
چرا ؟
هاااااا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31::31::31:نقل قول:
صفا اینهمه آن هستی یه چیزی بگو - یه نصیحتی , پندی , اندرزی
رمز موفقیتت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفا این عکست خودتی؟؟
این روزها همه از صفا صحبت میکنند شما چطور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبتین جان خوش اومدی
کورش غیر از و21 کجا بازی میکنی ؟
من اولین بار تو 12 بازی کردم اما به مرز 30000 که رسیدم نوبل شدم رفت پی کارش.الآن 90% زمان رو توی و21 می گذرونم و 10% هم توی ورد 20.
خدا بیامرزتت پسر خوبی بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تو و18 دارم به مرز 100k میرسم الان حدودای 99 هزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم الان شدم مثل کوروش
هیشکی و 16 بازی نمیکنه؟؟:41:
نچ...نچ...نچ
چه جالب!! اینجا خلوته!! دوستان یه سوال اگه نوبل شیم و دهکده ی دیگه ای داشته باشیم چی میشه؟ امتیاز های نوبل شده هه میپره؟
وای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا . مردم از خوشحالی! الان دیدم کاربر فعال انجمن ام!!! گنو/لینوکس !! یس!! خودشه... انجمن مورد علاقه با مدیریت روتی! فوق العادست ...(همکارش خوراکش تاپیک قفل کردنه!! هر چی دم دستش باشه قفل میشه!! ولی بچه باحالیه!!جلوش نمیگیم مغرور نشه)
برای اسپم محسوب نشدن!:
یه سوال، چون تازه نیروهام پکیدن! همه رو بدم Lc بسازم یا اسپیر هم بسازم؟(شمشیر زن و اکس میسازم)
همه چی بستگی به مکانت داره اگر برای حمله پشت سر هم فقط اکس ولی اگر دفاعی برو فقط اسپر
نه عزیز ، برای دفاع باید بری تو کار sword ، spear ها برای Lc قوین که اونا هم گرونن کمتر کسی تعداد زیادی از اونا رو میاره.
آخه دفاع نمیکنم!(اطراف گروه 2 پرنده پر نمیزنه، اگه بزنه جنرال ام یا logus اگه اشتباه نکنم پراشو میکنه!!! hellbrain666 هم که هست! یکی هم داریم تو ترایب 10 و مقام بالا خلاصه کم نداریم!! خلوته!)
حمله ای LC? دفاع هم شمشیر زن ... اسپیر هم او کی.
چی گفتی؟؟در هر صورت برای دفاع sword + spear و برای حمله LC + Axe
ممنون دوست خوب!
ولی Hc چی؟!
من چون خیلی گرونه استفاده نمی کنم ، ولی می گن برای ساپروت کردن خوبه.
کاربر فعال که اصلا به درد نمی خوره هیچ مزیتی نداره !! فقط ادم یه احساس بد داره وقتی توی انجمنش فعالیت نمی کنه !! :دی
نه حقوق می دن نه خونه می دن نه ماشین می دن ! هیچی نمی دن !! :دی :دی به هر حال مبروک !!
----------------------
اقا این علی چند روزه نیومده ندیدیدش ؟؟؟
--------------------
answer شما خجالت نمی کشی این عکسای مبتذل چیه می زاری ؟؟؟ :دی
---------------------
در ضمن اچ سی دیر هم تولید می شه این ورلد هم سرعتش کمه دیگه 100 سال طول می کشه بخوای درستش کنی ! !
تازه الانم که گرونی شده شاید قیمتشون از خونه و ماشین هم بیشتر بشه .
در ضمن کجای این عکس توش ابتذال داره؟؟
تو نميبيني يارو رو دستش خلاف شرع كرده ؟؟؟:31:
به اون ميگن ابتذال :31:
اچ-سي اصلا بدرد نميخوره اونم تو اين ورد !!!
بحث سیاسی موقوف! وحید جان آواتارتو عوض کن تا یه دقیقه چشمم بهش میافته چشام از حدقه میزنه بیرون!!
عکسای رفیقمون هم خوبه، گیر بیخود نده.
ممنون از راهنمایی هاتون درباره Hc
کلاً تو هیچ وردی بدرد نمی خوره.
شما فقط به ظاهر این جوانان تهی نگاه می کنید ! :دی می دونی بعد از اینکه از اینجا برن چی کارا که نمی کنن ؟؟؟ :دی
-----------------------------------------------
fhfh hdk dhv, [,hkd il lhv, 'vtji ih iv 3 v,c di fhv sv ld cki
بابا این جوانی هم ما رو گرفته ها !! هر 3 روز یه بار سر می زنه هر وقت می خوایم بریم واسه فارمش سروکلش پیدا می شه !!
خب دیگه
من این چند روز رو میرم سکته میکنم :دی
می دونم ترایب به خاطر نبود من خیلی لطمه میخوره...!! ولی شما تلاشتون رو بکنید :پی
کدوم جوانان تهی؟؟
من فتوا دادم یعنی هیچ موردی نداره!!(کلاه شرعی داره!! بستگی به نوشته و نیت داره!! نیت این برادر پاک بوده و نوشته اش نشون دهنده ارتباط اون با همنوعان دیگر(فیفتی سنت!!) و ارتباط دوستانه و خالصانه اوست ...)
پس اخبار جدید اینه که آقای Amin.Fox در سنین جوانی و در حالی که زن و بچه اش به شدت به وی نیاز داشتند، با گرفتار شدن در دام اعتیاد و سپس مرگکانون گرم خانواده را داغون کرد...
در ضمن اینی که نوشتم اصلاً اسپم نبود و کاملاً مرتبط با تریبال وارز بود.
به !تو بچه خرخون هم که فیفتی جان رو می شناسی ... ولی تو نباید عین من به دام رپ بیفتی ... خیلی بد دردیه
انقدر از اون آدمايي كه به 50سنت گير ميدن و چيز ديگه اي گوش نميكنند بدم مياد :31:نقل قول:
تو بچه خرخون هم که فیفتی جان رو می شناسی
مهرداد من ميخوام فردا يه دبل910 برا ايرانسل و يه k850 برا همراه اولم بخرم
الان داشتم آفرهاي تو ماركت رو نگاه ميكردم
بيخود نيست كه آيدين از من جلو افتاد من يه عمر نون حلال بردم تو روستام :31:
بورو بابا!! گرفتار شده بودم کلاس های معارفی مدرسه(جدی میگم، بچه ها لش و لوش شده بودن تو مدرسه تیز هوشان!!) رفت بالا، طوری که جو مدرسه عوض شد ما هم ترک کردیم. ولی دوباره اومدم توش(گهگاهی گوش میدم، روزی چند تا فقط)
خرخون هم خودتی، مودب باش(اگه به بابک نگفتم از این فحش های بد میدی!!)
ببین طا یه ثری دشنام عابدار به مطالیکا ندادم اظ من اُرز خاحی کن
به به ...
استاد قدم رنجه فرمودید(چرا کم میای آرتاس جان؟)
مبارک باشه، خوش باشی ...
راستی، تو و نون حلال؟!! تو روستات؟! منم از مارکت استفاده نکردم(دیگه ناچارم!! امروز فردا ...)