512 سرعت اسمی میده ینی 64 کیلو،شما 1 مگ بگیر بهتره 250 کیلو میده،شایدم بیشتر:n09:نقل قول:
Printable View
512 سرعت اسمی میده ینی 64 کیلو،شما 1 مگ بگیر بهتره 250 کیلو میده،شایدم بیشتر:n09:نقل قول:
ای بابا 64 که کمه. چرا اینقدر تفاوت هست بین 512 و 1 مگ؟! :n13:نقل قول:
البته روزانه 512 460 کیلو بهت میده و این شبانش هست که ممکنه رو 64 کیلو فیکس بشه،شما میتونی برا تست 512 با 3 گیگ حجم برا یه ماه بخری اگه از شبانه ناراضی بودی میتونی از طریق کنترل پنلت تغییر سرویس بدی به 1 مگ:n01:نقل قول:
1565 رفته لالا؟؟؟:n27: باو میخوام ثبت نام کنم پول برهخ تو خندق بلااااتون هی چرا اشغاله؟؟؟؟
امروز متروی ازادی بودم تو مترو روی هر گیت و توی ریل های وب چسبونده بودن بجای هزینه برای خرید پهنای باند دارن تبلیغ می کنن فقط بیچاره کاربرای جدید!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
پول از ما میگیرن به جای که برن پهنای باند بخرن فقط بلدن تبلیغ کنن.نقل قول:
کسی نمیدونه قضیه این 20 روز کاری چی ؟ آخه تا حالا ندیده بودم جایی بگه 20 روز طول میکشه تا خطتون رانژه بشه .(مخابرات آیت اله کاشانی)
جالبه، بعد از اینکه دیروز پنل کاربری برای ساعاتی از دسترس خارج شد، سرویس من از 4mbps که ست کرده بودن به 2mbps تغییر پیدا کرده
تو کنترل پنل همچنان همون 4mbps هست. پشتیبانی هم میگه ما تغییر ندادیم ولی سرعت من دقیقا نصف شده!!
سرعت واقعی که داری رو از تو مودم ببین و این که خطط تا چند اپ شدهنقل قول:
اینکه که میگن ۲۰ روز کاری واسه مرکز مخابراتینقل قول:
وگرنه برای ارسال نامه رانژه که از طرف شرکت هیچ تاخیری نداره
نهایت اخر ساعت کاری همون روز بفرستن
ماکز مخابراتی داریم که ۲۴ ساعته رانژه می کنن
داریم که ۱۰ روز لفتش می دن
داریم که اصلا رانژه نمی کنن و الکی الکی به مدارک مشترک گیر می دن و نامه رو پس می فرستن
در اخر اینم بگم برای شرکتای خصوصی کیفیت مهمه و دارن برای کیفیت بیشتر رقابت می کنن ولی یه عول بی شاخ و دم این وسط هست به اسم مخابرات :n27: