رفتم 195 واسه ثبت شکایت اینایی که تو عکسه دیدم. به نظر تون کدوم بهتره واسه شکایت از مخابرات اخه همشو داره موندم کدومو انتخاب کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رفتم 195 واسه ثبت شکایت اینایی که تو عکسه دیدم. به نظر تون کدوم بهتره واسه شکایت از مخابرات اخه همشو داره موندم کدومو انتخاب کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
َشبکه دو چی نشون میداد مگه ؟ ربطی به نت داشت؟نقل قول:
عدم رعایت کیفیت خدمات مطابق قرارداد رو بزن ولی توش همه ی اینا رو بنویسنقل قول:
مخابرات مال خودشونه اینو فقط برای شرکتهای مظلوم خصوصی گذاشتننقل قول:
من نمی دونم یک سری ازدوستان که این همه می گن اومدن ایشان هیچی رو حل نمی کنه ازهمه زودترخودشون اینجا چکار می کنند
ازدیشب تا حالا فقط چندین ایدی جدید ساخته شده وجالب اینجاست ازهمه چیزی این تاپیک هم خبردارن خیلی بهترازبقیه حداقل شهامت اشته باشید با ایدی اصلیتون بیاین
بچه ها خدا وکیلی با لحن بهتر و با احترام بیشترهم می شه صحبت کرد
یکی می گه مدرک دانشگاهیش رو ازکابل گرفته یکی می گه الان داره فلان کاررو می کنه هرکی یک چیزی برای خودش می گه
این اقا هم می تونست مثل تمام مدیران دیگه هیچ وقت اینجا نیاد خودتون خوب می دونید ازدست هیچ کدوم ازما هم کاری برنمی یاد پس الکی جو ندید
حالا هم چه امدن ایشان چیزی رو حل کنه چه نه با توهین و مسخره بازی هیچ چیزی حل نمی شه
در مورد اینترنت و ارتباطات صحبت میکردن و گفتن پهنای باندمون شده 110 گیگابیت بر ثانیه که قبلا بوده 71 و الان بین شرکتهای فروشنده توضیع شده و خیلی چیزای دیگهنقل قول:
البته چند مورد دیگه هم هست دورش خط نکشیدی
کلا بزن 90% موارد شکایت رو مخابرات داره اون 10% باقیمونده هم انشاا.. تا آخر امسال قرار انجام بده که دیگه تکمیل باشه
پس باید رو ما هم تاثیر داشته باشه . البته میدونم که نداره!
بابک جان اینایی که میان اینجا به مهندس توهین میکنن هنوز به سن قانونی نرسیدن.بیخیال بابا مهندس اینا رو میدونه تحویلشون نمیگیرهنقل قول:
اینا هنوز حق رای ندارن.میان در مورد مسائل بزرگترا حرف می زنن.نقل قول:
دوستان به دل نگیرین خواستم کمی جو عوض بشه.والا کوچیک همتون هستم.