این همونی نیست که بعدا پلیس از آب در میاد؟؟؟نقل قول:
Printable View
این همونی نیست که بعدا پلیس از آب در میاد؟؟؟نقل قول:
تو کدوم ماموریت؟؟؟؟ (من که چنین چیزی یادم نمی آد!)نقل قول:
---------
راستی کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟؟؟؟
نقل قول:
نه اسم سازندگان بازی نیمود (شما مطمئنی بعد از آخرین ماموریت (مامورین های اصلی بازی) اسامی سازندگان بازی نمایش داده می شه؟؟)
نه من اون آخرین ماموریتی که انجام دادم انداختن یارو به پایین نداشت
فقط روی طرف که هدف می گرفتی قرمز می شد آبی می شد که من رفتم نزدیکش دکمه ی F رو زدم هیچی نشد اینه که فرستادمش او دنیا حالا نمی دونم (به اسم یارو توجه ای نکردم) حالا چی شده؟؟؟
نه پليس در نمياد، يه رابط در مياد.نقل قول:
سلام
من بازيو نصب كردم. ولي وقتي اجراش ميكنم يه صفحه مثل عكس زير مياد بعدشم ميره و هيچ اتفاقي نميفته. چيكار كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم همين صفحه مياد اما بازي اجرا ميشه به صورت كامل. شما سيستمت مشخصاتش چيه؟شايد يه قطعه ي سخت افزاريت واسه بازي كافي نباشه. و يا اينكه دي وي دي هاي بازيت مشكل داشتن موقع نصب.
سيستم من 3 گيگ رم، 9400 كارت گرافيك ، 3.2 هم سي پي يو. واسم به صورت كامل مياد.
اون مشكلم حل شد ولي حالا وقتي ميره توي بازي همون اول اين پيغامو ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ارور رو دقيقا نميشناسم اما احتمال ميدم كه بازي بد نصب شده.
بابا من تو اوايل بازي گير كردم.كمك كنيد لطفا
جايي كه براي اولين بار سوار مترو ميشيد تا واسه vlad يه ماشينو از 2 نفر بدزديد و ببريد به نقطه ي زرد رنگ روي نقشه.ماشينو ميدزدمو ميبرم به همون جا. چندتا گاراژ هست ولي باز نميشن.نميدونم بايد چيكار كنم.
كمك:41:
بابا من تو اوايل بازي گير كردم.كمك كنيد لطفا
جايي كه براي اولين بار سوار مترو ميشيد تا واسه vlad يه ماشينو از 2 نفر بدزديد و ببريد به نقطه ي زرد رنگ روي نقشه.ماشينو ميدزدمو ميبرم به همون جا. چندتا گاراژ هست ولي باز نميشن.نميدونم بايد چيكار كنم.
كمك
كمك
كمك
دوستاني كه تو نصب بازي مشكل دارن برن تو تاپيك اختصاصيش پست اول كامل تو ضيح داده شده
راك استار با اين پورت كردنشه رسوا كرد خودشو :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313