برادر hamishebahar
با سلام و عرض ادب خدمت عزيزان و دوست صندلي نشينمون Braveheart جان خسته نباشيد.:10: .
سلام و ممنون از اظهار لطفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ميشه براي دفعه بعد آقا بابك رو صندلي نشين كنين. قطعاً خيلي از دوستان موافقاً. ميدونم كار زياد دارن و بيكار نيستن ولي خوب تو برنامه تلوزيوني صندلي داغ كه ديگه كارمند و بيكار رو نگاه نمي كنن. اينم درخواست من اميدوارم آقا بابك عزيزمون:11: هم روي اين صندلي داغه بشينه و ما ازش چند سوال نمونه بكنيم.
اين درخواستو که کردي بدون ديگه حالا حالا ها بن نميشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart جان يه چند تا سوال از شما بكنم و زحمت رو كم كنم.
1.از صندلي داغ پي سي ورلد چقدر راضي هستي؟
من که نبايد راضي باشم و يا نباشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.دوست داري همه بچه پي سي بيان اينجا و پر سوالت كنن؟ يا ميخواي كم كم بيان؟
فقط يکي چندتا رو از سوالاشون خوشم ميومد که اونا هم اکثرشون اومدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. اگه يكي خدايي نكرده حرف زشتي بهت بزنه دوست داري چه بلايي سرش بياري؟
يادمان باشد جواب بدي رو جز به خوبي ندهيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،ولي نميدونم ؛ يعني بايد ببينم در چه حديه ...
4.از كدوم يك از شركت هاي بزرگ ايران راضي هستي؟ و همينطور خارجي؟
ايراني > تبرک
خارجي > بخش صادرات تبرک :دی
5. چه طوري با پي سي آشنا شدي و چه طوري ميخواي تركش كني؟
آشناييت که من اوايل فقط تو بخش کلوپ گوشي ها بودم و دوستاي خوبي هم اونجا داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکش هم که يه مدتي بود نميومدم که الان دوباره ميام و در حال حاضر لزوم شديد براي ترک نميبيم
6.عاشق شدي؟ اگه عاشق شدي چي كار براي رسيدن بهش كردي؟
آري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، قرار نيست همه به هم برسن ...
7.تو پي سي از چه كسي بيشتر خوشت مياد؟(فقط يكي:21: )
نميشه که يکي رو بگم ، از نوشته هاي خيلي ها خوشم مياد ...
قربانت علي:11:
tc