شبانهنقل قول:
طرح زرین از ۲ تا ۶
کمپین از ۱ تا ۷ و
عید تا عید از ۲ تا ۷
Printable View
شبانهنقل قول:
طرح زرین از ۲ تا ۶
کمپین از ۱ تا ۷ و
عید تا عید از ۲ تا ۷
ممنونم
حالا کدوم طرحاش بیشتر می ارزه؟ این طرح ولایت سرعت دانلودش چقده؟
من خودم مودم دارم ، مودمی ک میدن قیمتش حدودا چنده اگه بخوایم بفروشیم!!!
دوستان عزیز که میخواهند در حال حاضر سرویس های مخابرات را ثبت نام کنند اصلا به این موضوع اطمینان نداشته باشند که خط آنها بالای 2 مگ بسته شود حتی اگر طرح های شما بالای 2 مگ باشد ... من به شخصه در هفته گذشته برای 7 نفر سرویس مخابرات ثبت نام کردم متاسفانه پورت هیچ کدام از آنها بالای 2 مگ بسته نشده حتی با مراجعات حضوری و غیر حضوری اتفاقی خاصی رخ نداده است.
نقل قول:
خب یعنی چی؟ این ک اسمش کلاهبرداری میشه!!! پول همون سرویس رو میدن ولی 2 مگ بسته میشه؟
... نه دوست عزیز این که نوع حمایت از حقوق مصرف کننده است !!!!! شاید شانس یک نفر بگه مثلا خط روی 5 مگ بسته شود... کلا در مخابرات هیچ چیزی مشخص نیست ...نقل قول:
نقل قول:
خب دوباره میگم یعنی همون هزینه رو بده ولی روی دو مگه بسته بشه؟ خب با این وضع چرا بریم 10 مگ مثلا بگیریم همون دو مگ رو میگیریم !!!
والا شهر ما که همه رو روی 3 مگ میبندن.حالا طرح زرین باشه ، کمپین باشه ...نقل قول:
واقعا کمپین 1 تا 7 ئه ؟ مطمئنی ؟نقل قول:
اقا اینو فراموش کردید جواب بدید !!!
نقل قول:
بله دوست عزیز ... من پیشنهاد میکنم اصلا از مخابرات سرویس نگیرید.نقل قول:
ممنون از نظرتوننقل قول:
دوساله شاتل دارم و 3 ماه 3 ماه تمدید میکنم. الان 1 مگ 8 گیگ سه ماهه شاتل دارم حدود 51 هزارتومن هر سه ماه میدم سرعت دانلود صبح ها و در خلوتی 280 و همین حدوده و شبونه اش سرعتش خیلی کمتر میشه ، بازم نمی ارزه از مخابرات بگیرم؟
شما این مواردی ک میگید تو خود شهر اصفهان هست؟ من تو استان هستم و از خود شهر اصفهان نیستم اخه!!!