مرسی.db برای 5 تا کانال رو چه اعدادی باشه بهتره ،هم برا موزیک هم فیلم؟ تنظیمات خاص دیگه برای بهتر شدن صدا نمی خواد؟
Printable View
مرسی.db برای 5 تا کانال رو چه اعدادی باشه بهتره ،هم برا موزیک هم فیلم؟ تنظیمات خاص دیگه برای بهتر شدن صدا نمی خواد؟
آمپ 921 ورودی کواکسیال داره (من کار نکردم ولی از این طریق باید انتقال پیدا کنه) یا اینکه مستقیم رسی ور را به آمپ وصل کنید.نقل قول:
بستگی به فاصله شما تا بلنگوها و فاصله بلندگوهای دیگه تا سنتر داره.باید گوش بدید و تنظیم کنید.نقل قول:
سلام-- من یک سوال دارم نمی دانم کجا این سوال را مطرح کنم--لطفا جواب من رابدهید --
من یک led ال جی خریدم ویک ضبط خانگی بزرگ ال جی چند سال پیش خریدم که این ضبط usb خور نیست اما با کیفیت است--اما سوالم---پشت led وضبطم هردو خروجی اپتکال(optical out) دارند -من می خواهم usb را به led بزنم تصویر ان از led وصدای ان از ضبطم بیاید با توجه به اینکه هردو خروجی اپتیکال دارند این امر امکان پذیر نیست--حالا چکار کنم اصلا دوست ندارم پول بی خود به سینمای خانگی بدهم اما از این ضبط با کیفیت استفاده نکنم----فکر می کنم شاید دو را بشود -1--یک مبدل aux به usb بگیرم--یا یک برد یا کنورتر که کابل نوری را به سوزنی تبدیل کند--ایا این دو روش امکان پذیر است؟؟؟؟؟اگر راه دیگری دارید لطف کنید بگید--------متشکر
دوستان اگه بشه من رو در این مورد راهنمایی کنن.
من یه تلوزیون LG LW57000 داشتم و حالا یه سینمای خانگی LG LH-975XBH خریدم و این ها رو وصل کردم، الان مشکلی که دارم اینه که آیا از همون کابل HDMI میشه صدای TV رو داد به باندهای سینما خانگی؟
اگه نه روشش همون کابل اپتیک هست که نوشته (قیمت کابل چنده؟) چون تلویزیون خروجی صدایی به غر از اپتیک نداره.
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم.
سلام دوستان
آمپلی فایری هست که ساب پسیو رو ساپورت بکنه؟
سلام.مورد اول بستگی به سینما و تلویزیون شما داره که از HDMI ARC پشتیبانی می کنه یا نه.نقل قول:
مورد دوم بله در صورت منفی بودن مورد اول از این روش استفاده میشه.قیمت کابل بستگی به طولش از 20 تومن به بالا باید باشه.
ببخشيد الجي يه مدل دو بانده سينماي خانگي داضت واسه يه اتاق ١٥ متري..اسمش چي بود و قيمت حدودا؟
برای سوال بالای من جوابی پیدا نیست؟؟؟