یه سوال آخر رفیق، شما خودت الان چ سرویسی به چ هزینه ای داری؟نقل قول:
Printable View
یه سوال آخر رفیق، شما خودت الان چ سرویسی به چ هزینه ای داری؟نقل قول:
بالاخره از کجا بگیرم!!! یکی میگه آسیاتک یکی میگه شاتل یکی پارس آنلاین!!!!!نقل قول:
بعد وقتی میری توی تاپیکهاشون میبینی همه مینالان ( این چند روز اخیر بکنار که سراسری بود)
یه وضعی هستها!!!!
والا من خودمم دنبال ی چیز خوب هستم ولی ماشاالله زدن رو دست هم این شرکت ها، من خودم ماتریکس دارم خداییش قطعیش کمه یکم پینگش بالاست ولی دانلودش خوبه، البته جدیدا قیمت برده بالا، اگه قیمت برات اهمیت نداره ماتریکس پیشنهاد بدی نیست...نقل قول:
البته حواست باشه اینترنت ی ک شانسی هم هست، ممکنه ی ISP تو مرکز مخابراتتون خوب باش جای دیگه نه، بهتر از اطرافیانت تحقیق کنی...
من فعلا 2048 ماهانه 10 گیگ ماهی 41 تومننقل قول:
نقل قول:شما باید تحقیق کنی ببین کدوم شرکت در مرکز مخابرات شما سرویس دهی اش خوبه/اینجور نیست که مثلا من بگم اسیاتک خوبه و توی همه مرکز اسیاتک خوب بوشهنقل قول:
مرکز مخابرات یا پیش شماره تلفنت را بگو تا اگر دوستانی هستند که در مرکز مخابرات شما از جایی سرویس دارن راهنمایتتون کنند
دوستان نرخ هاي جديد 20 نت رو ديدين؟
512, 8 گيگ كه قبلا 15 تونن بود رو برداشتن به جاش 4 گيگ 512 رو كردن 15500!!!
بعد نامحدود هم فقط اينترانت گزاشتن خبري از اينترنت نيست
من ميگم بياييد همگي 20 نت رو تحريم كنيم تا ديگه تو تعيين نرخ و خدمات كم فروشي نكنه
تا اونجایی که من یادمه تعرفه به قیمت 15 تومن و 8 گیگ حجم در 512 بیست نت نداشت. (من منظورم از بعد از عید هست قبلش رو نمی دونم )نقل قول:
ولی نامحدود رو درست می فرمایید حذف کردند.
این قیمتی که یکپارچه شده یعنی سازمان رادیویی زده چی؟؟؟؟؟؟
مگه طبق اون نباید شرکت ها ارائه بدن واسه چی قیمت ها رو روز به روز بالا میبرن؟
من تا 30 اسفند پارسال 8 گيگ 512 با قيمت 15000 داشتمنقل قول:
دروووووووود
دوستان کسی اینترنت 512 نامحدود مخابرات رو داره؟؟؟
اگه کسی هست لطفا بگه سرعت دانلودش چند هست
پس بعد از عید برداشتنش !نقل قول: