بله عزیز ، من به تو شیراز به صاحبش اطلاع دادم، گفت که ایا آزمایشیه و داریم یه چیزی رو تست می کنیم:31:نقل قول:
Printable View
بله عزیز ، من به تو شیراز به صاحبش اطلاع دادم، گفت که ایا آزمایشیه و داریم یه چیزی رو تست می کنیم:31:نقل قول:
نقل قول:استفاده کنید حالشو ببرید یه چیزی هم که بهتون دادند زنگ میزنید سوال میکنید تا بگن غلط کردیم!:31:نقل قول:
سلام. من سرعت آپلود برام مهم تره. شما کدوم یکی از سرویس های شاتل رو برای این کار مناسب تر میدونید؟
راستی این محدودیتی که برای کاربران خانگی هست، برای سرعت ارساله یا دریافت؟
متاسفانه isp ها خیلی به آپلود اهمیت نمیدند و به دلایلی خیلی کمتر از سرعت دریافت هست/ECO 512 مناسب هست سرعت آپلود156 هست و ART4 هم 192هست با هزینه بالانقل قول:
محدودیت سرعت برای هر دو/برای 512 هم باید گواهی از دانشگاه داشته باشی یا شماره ثبت شرکت داشته باشی با مهر
سلام دوستان
من امروز زنگ زدم شاتل ، و پرسیدم مودم من رو که USRobotics هست پشتیبانی می کنن یا نه؟! بهم گفتن ما پشتیبانی نمی کنیم! یعنی من از شاتل نمی تونم ADSL بگیرم؟!
لطف کنید من رو راهنمایی کنید
بچه ها adsl ام راه افتاد سرعت دانلودم60 هستش کفم برید دم شاتل گرم ECO128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره امروز بهم زنگ زدن گفتن فردا میایم واسه نصب !!! :5::5:
میشه کمکم کنید خودم الان نصب کنم ؟؟؟؟، تنظیمات کنسول مودم رو انجام دادم ولی نمیدونم چجوری کانکت شم ، مودمم asus am602 هستش .
سلام به همه
من یه کارت تخفیف شاتل میخوام در تهران
مرسی
با ECO512 من موافقت شد.... الان بی صبرانه منتظرم تا این دورم تموم بشه......
پشتیبانی نمیکنیم یعنی اگه با این مودم قطعی داشته باشی یا تنظیماتی بخوای ما ساپورت نمیکنیم این مودم رانقل قول:
adsl مینونی بگیری :46:
:27::40:نقل قول:
یک کانکشن بساز و کانکت شو البته اگر یوزر و پسوردت فعال شده باشه!نقل قول:
لینک زیر قسمت "تنظيم pppoe روي سيستم عامل ويندوز XP چگونه است؟"
کد:http://shatel.ir/content/view/118/36/lang,fa_IR/