بله. با پهنای باند 128سرعت بالای 16کیلوبیت نمیرسه. البته هیچ شرکتی این کارو نمیکنه. مثلا من میرم و یه سرویس 128 برمیدارم. سرعت دانلود من تا 6-7ماه یا نهایتا یک سال بالای 40 یا شایدم 50 باشه و بعد از یه مدت که پورت رو به خدات نفر فروختن، سرعت میاد روی 16 یا حتی پایینتر و من بنده خدا هم اگه برم شکایت کنم دستم به هیچ چا بند نیست . چون طبق قانون باید همین سرعت رو داشته باشیم که شرکتها به خاطر کسب مشتری بیشتر و رقابت سالم در دزدی! این کار انجام میدن.
حالا چه طوری؛ چند سالی هستش که پکیجهای شتاب(Burst) خیلی باب شده. قبلا هم بود ولی به این شوری نبود! این سیستم شتاب طوری هستش که به شما یه 128 میده و لی محدودیتی برای دریافت قائل نمیشه و تا پورتها شلوغ بشه با سرعت خیلی زیاد دانلود میکنی و کلی حالشو میبری. ولی تا اینکه پورتها شلوغ شد سرعت میرسه به همونی که از اول باید میشد.
شرکتها هم به خاطر اینکه در بعضی موارد با این معضل مقابله کنند هر 6ماه یا 3ماه پکیجهای جدید با پورتهای جدید وارد شبکشون میکنند تا بار سبک بشه و منوال رو به شیوه سابق ادامه داده و به شغل شریف خود یعنی دزدی بهتر و بیشتر دامن میزنند. یکی از دلایلی هم که شما با پنهای باند 128 به سرعت 1.6نمیرسی همون سیستم شتاب هستش..
حامد:11: