اگه منظورتون از آکادمیک رسمی هست آره رسمیه. یعنی بقرار ذیل هستند به شرح ذیل هستند.نقل قول:
Printable View
اگه منظورتون از آکادمیک رسمی هست آره رسمیه. یعنی بقرار ذیل هستند به شرح ذیل هستند.نقل قول:
سلام بچه ها
ترجمه اینو میخواستم لطفا :
"این گربه حامی تمام گربه هایی است که توسط سگها به آنها ظلم شده باشد و غذای او را سگ هایی تشکیل می دهند که آرامش گربه ها را بهم زده یا به آنها آزار می رساند، او در اعماق چاهی قدیمی در روستایی در ایران زندگی می کند."
ممنون از عزیزانی که وقت می گذارند. donno how to thank them
This cat is the supporter of all the cats, bothered by the dogs. Its food is made up of the dogs that ruin the calmness of the cats or trouble them. The cat lives at the bottom of an old well in a village in Iran.نقل قول:
عجیبه این اشتباه گرفتن its و it's بین خیلی از زبان آموزان و زبان آموختگان، در هر سطحی به چشم میخوره !نقل قول:
از همکلاسیهای خودم تو رشتهی زبان گرفته تا خیلی از دوستان دیگه ...
البته اشتباه حسین جان لپی بوده و میدونه خودش صد در صد ...
اما واسه دوستانی که احتمالاً این واسشون جا افتاده و تبدیل به غلط مصطلح شده :
Its (بدون آپوستروف) ضمیر مالکیت و به معنی ــش است. مثال: Its food : غذای او ...
اما It's (با آپوستروف) حالت مخفف It is هست و به معنی «اون ... است» هست ... مثال : It's a black cat : اون یه گربهی سیاه است ...
درسته از دستم در رفته بود. ممنون بابت یادآوریتون. فکر کنم از بس عادت کردیم it's نوشتیم ناخودآگاه مواردی که باید its هم بگیم it's میگیم. البته سعی می کنم همیشه حواسم باشه اما این بار عجله زیادی واسه کاری که داشتم کار دستم داد.نقل قول:
اگه میشه راهنمایی کنید من از ترجمه ای که از متن زیر کردم هیچی نفهمیدم (ترجمه ی لغت به لغت)
I do not enlighten those who are not eager to learn, nor arouse
those who are not anxious to give an explanation themselves. If I
have presented one corner of the square and they cannot come
back to me with the other three, I should not go over the points
again.
― Confucius
نقل قول:
برداشت من اینه
من به کسایی که علاقه مند به آموختن نیستن آموزش نمیدم- همینطور کسایی رو که مشتاق به تفسیر و تعبیر پدیده های جهان نیستن بیدار نمیکنم- زمانی که من یک وجه از چهار وجه یک مسئله رو روشن کرده ام و بقیه قادر به توضیح سه وجه دیگه اون برای من نیستن - دیگه شایسته نیست که من بیش از این به اون موضوع بپردازم
کنفسیوس
من به آن کس که شوقی در او برای آموختن نیست نمی آموزم و آن کس را که خود دغدغه ای برای تبیین حقیقت ندارد برنمی انگیزم. اگر برای کسی گوشه ای از موضوع را عرضه دارم و او سه گوشه دیگر را خود در نیابد ، مطالبم را تکرار نمی کنم.نقل قول:
این جمله :
he was known to despise the vulgar little corporal.
پیدا کردم، vulgar little corporal عبارتی بود که هیدنبورگ هیتلر رو با اون خطاب می کرد: "سرجوخه دون پایه"
ممنون
او به متنفر بودن از سرجوخه دون پایه شناخته شده بود = او را به عنوان کسی می شناختند که از سرجوخه دون پایه نفرت داشت.نقل قول: