نقل قول:
این کایرز که شما میگی همون فرانس بکن بائره آلمانی هست که ملقب به قیصر هست.:18:
Printable View
نقل قول:
این کایرز که شما میگی همون فرانس بکن بائره آلمانی هست که ملقب به قیصر هست.:18:
دقیقا درست میگینقل قول:
ماله من توی بارسا هست این کایسر
هافبک وسط هست
یه بار برام یه پاس تو عمق عالی فرستاد خودم کف کردم عجب گلی شد اون گله که زدم :31:
کسی نمیدونه ؟؟نقل قول:
خوب توی بخش network به چه دردی میخوره؟؟
من توی live از پولم چجوری استفاده کنم؟؟؟؟
شما تو نتورک برای هر پست بازی میتونید یه scout انتخاب کنید مثلا" برای خط حمله مسی رو انتخاب می کنید وبرای اینکه مسی رو انتخاب کنید باید قیمت اون رو بدید و اینجا پول مورد استفاده قرار می گیرهنقل قول:
درسته كه كايزر آلماني هست ولي به نظر نمياد بكن بائر باشه چون تا اونجا كه من مي دونم فرانس بكن بائر دفاع بود نه هافبك البته انصافا قيافه كايزر بي شباهت به قيصر يا همون بكن بائر نيست. اوايل كه من PES بازي مي كردم و توي مود بال مي ديدمش فكر مي كردم كه بكن بائره بعد ديدم كه اين يه بازيكن newcomer هست. ولي هر چي هست مسلم هست كه كونامي ارزش زيادي به اين بازيكن داده بازيكني كه هم اسمش گفته ميشه هم معني اسمش پادشاه هست توي زبان آلماني هم داراي استايل منحصر به فردي توي ضربات كاشته داره و پس از مدتي به بهترين شرايط مي رسه جالب هست بدونيد كايزر و اورليانو كه آرژانتيني هست هر دو در بدو ظهورشون داراي درجه D هستند. توضيح اينكه بازيكنان newcomer درجه ندارند _ هست درجه شوننقل قول:
توی become a legend یه قسمتی هست نوشته scout که میری یه بازیکن با قیمت کمتر از خودت انتخاب میکنی. اون قسمت به درد چی میخوره؟
همونه که اون بالا من گفتم . ماله بخش network ه.نقل قول:
البته قد بکن بائر به مراتب بلند تر از کایزرهنقل قول:
سلام این بازی چند تا پچ داره چهار تا یا بیشتر کسی از دوستان اونوا رو نصب کرده که مشکل نداشته باشن
نقل قول:
اورلیانو رو من دارم ولی زیاد بازیش نمیدم:دی
همون فصل اول توی لیگ دسته 2خریدمش
ولی با وجود تورس و بنزما و آگوئرو زیاد بازی بهش نمیرسه
توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟
و اگه میشه چندتا بازیکن با پیشرفت بالا معرفی کنید ..