میلان تیم خیلی خوبیه ...
منم تو تیم های ایتالیایی طرفدار این تیم هستم ...
اما بیان قبول کنین رئال از میلان بهتره ...
میلان تیم خیلی خوبیه ...
منم تو تیم های ایتالیایی طرفدار این تیم هستم ...
اما بیان قبول کنین رئال از میلان بهتره ...
اینم بگم اکثر کسایی که از یه تاپیک دیگه می یان تو تاپیک طرفدار یه تیم و به اون تیم هر چی می خوان می گن اکثرشون وقتی یه پست می دن شونصد نفر تو همون تاپیک حرفش رو تکذیب می کنن ...
اگه زیاد مسئله کش بیاد باعث بی احترامی می شه و اگه از خط قرمز رد بشه حتی به بن شدن می انجامه ...
پس لطفا این مسئله رو ادامه ندین ...
البته لطفا"
ممنون ...
من دشمن رئال لم
می خوام کله شونو بکنم
پس جاي شما تو اين تاپيك نيست :27:نقل قول:
به به نمردیم و بن لادن هم دیدیم تو تاپیکنقل قول:
با پای خودش اومده که اینجا رو منفجر کنه دی
ولی دوستمون از وجناتش پیداس دشمن نیست نفوذیه دی
رونالدو، کليد پيروزي در انتخابات رئالخبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
1387/12/29
سرويس: ورزشي - فوتبال
در آستانه انتخابات هيات مديره باشگاه رئال، فلورنتينو پرس، يکي از نامزدها و رئيس اسبق باشگاه قصد دارد سياستي را که در سال 2000 اتخاذ کرد را در انتخابات بکار ببرد.
به گزارش ايسنا، پرس در انتخابات سال 2000 با قول جذب لوئيس فيگو رياست باشگاه را از آن خود کرد.اما اين بار او قبل از انتخابش قول جذب کريستيانو رونالدو، کاکا و استيون جرارد را داده است. سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد فصل گذشته با امضاي توافق نامه اي رسما اعلام کرد ،اگر رونالدو بخواهد اولدترافورد را در پايان فصل ترک کند مانع او نشود.
گفته مي شود آنخل سانچس که بين سالهاي 2000 تا 2006 معاون پرس رئيس وقت رئال بود رابطه نزديکي با ژرژ مندس ، مدير برنامه هاي رونالدو دارد و مي تواند او را متقاعد کند که رونالدو فصل بعد پيراهن سفيدپوشان مادريدي را بر تن کند.در صورت عقد اين قرارداد رونالدو دستمزد سالانه اي بالغ بر 12 ميليون يورو دريافت خواهد کرد و مندس نيز 8.5 ميليون يورو به عنوان کميسيون مي گيرد.مبلغ اين انتقال در حدود 80 ميليون يورو خواهد بود.
اين در حالي است که ائوخنيو مارتينس براوو، ديگر نامزد انتخابات رئال نظر کاملا متفاوتي دارد و معتقد است در صورتي که در انتخابات پيروز شود 80 ميليون يورو را جور ديگري هزينه مي کند. مارتينس براوو در گفتگو با روزنامه as مي گويد:"من بيشتر به جوانان ميدان خواهم داد و اين مبلغ را براي چندين بازيکن جوان آينده دار هزينه مي کنم و اعتقادي به جمع کردن ستارگان فوتبال دنيا در رئال ندارم."
انتهاي پيام :38:
کالدرون هم کار این بابا براوو رو کرد به این فلاکت افتاد ! از همون روز اول گفتم تیمهای بزرگ جای بازیکن تازه و جوون نیست !نقل قول:
جای امتحان پس دادن و تجربه نیست ! پرز خرید های خوبی کرد با همون خرید ها قهرمان شدیم اما بعدش دیگه فقط واسه پول می خرید !
البته حق هم داشت شاید اون موقع هدف بدست آوردن پول بود تا باشگاه از اون وضعیت خارج بشه اما الان با همین بازیکن هایی که داریم هم تو درآمد اول یا دوم هستیم. دیگه پرز نیازی به توجه زیاد به پول نداره.
امیدوارم خریدهای بجایی انجام بده. :40::11:
ممنون که به همگی توهین کردید!!!نقل قول:
شما به نظرم با این اوضاعی که داری کلا از جهان اینترنت خداحافظی کنی سنگین تری برادر.
راستی من گقتم بخشی از تاریخ باشگاه تویه امضام هست.(سوادتم که نم کشیده).
از شیوه نوشتنت کاملا مشخصه که چه جور آدمی هستی.
دیگه به خاطر بچه ها کوتاه میام.
ممنون
منم باهات موافقم.نقل قول:
این بابا از همین الان باید بدونه که شکست را پذیرا شده است !!!:27:
و به نظرم قطعا پرز پیروز میشه.
بابا من یه چیزی گفتم شما ببخشید ولی امسال بارسا قهرمانه